CombO3 Room

CombO3 Room

Air purifier with ozone

Σε μία σύγχρονη εποχή όπου λέξεις και έννοιες όπως “πανδημία”,  “ μεταλλάξεις ’’, “ιώσεις”,  ‘’  ανθεκτικά  βακτήρια  – “ υπερβακτήρια ” , ‘’μυστηριώδη μικρόβια ’’ που  εξαπλώνεται ‘’αθόρυβα’’ και προσδίδουν ανησυχία στη ζωή μας, ένας συμπληρωματικός συνδυασμός καινοτόμων τεχνολογιών  δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τα κενά των αναγκών που επιβάλλουν τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητα μας προσφέροντας βιώσιμες λύσεις για ολοκληρωμένη δράση σε πολύ μικρό χρόνο.

“Η Περιβαλλοντική εξυγίανση μειώνει τον αριθμό των βακτηρίων στον εσωτερικό αέρα  σε ασφαλές επίπεδο, σύμφωνα με τα νομοθετικά όρια ή πρότυπα ή απαιτήσεις προστασίας της δημόσιας υγείας, για να μειώσετε τον κίνδυνο εξάπλωσης της μόλυνσης. Η διαδικασία της εξυγιαντικής  φίλτρανσης , παρότι δεν αποτελεί μέθοδο απολύμανσης, χρησιμοποιείται επικουρικά  (συμπληρωματικά) ως λύση ‘’φυσικής απομάκρυνσης’’  παθογόνων μικροοργανισμών από τον αέρα σε κλειστούς χώρους.”

Περιβαλλοντική Εξυγίανση  με όζον

Το CombO3 δημιουργήθηκε για την  διαχείριση των αιωρούμενων μολυσματικών παραγόντων ή/και τον έλεγχο διασποράς  των λοιμώξεων,  (μηχανική μέθοδος) μειώνοντας σημαντικά τους κίνδυνους σε κλειστούς χώρους, -SFAIRP ( ‘’στο βαθμό που είναι ευλόγως εφικτό’’),- από την παρουσία ιών, βακτηρίων και άλλων ρυπογόνων και παθογόνων μικροοργανισμών στον αέρα.

Χρησιμοποιείται για αμέτρητες χρήσεις σε : ιατρικών κέντρων, χειρουργικές επεμβάσεις, κέντρα ευεξίας, κέντρα αισθητικής, μηχανοκίνητα οχήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία, , γυμναστήρια, κέντρα υγείας, γηροκομεία  άλλα και σε οικιακό περιβάλλον.

Η αποκλειστική τεχνολογία Zeogene της Biotec Italia είναι μια πολύ αποτελεσματική  μέθοδος –κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις -που αποδίδει με καθαρότητα (διαύγεια) ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον προσιτό για όλους

Το CombO3 χρησιμοποιεί ως απολυμαντική  μέθοδο μια επί τόπου χημική οξείδωση (ISCO ) με τα αναγνωρισμένα οφέλη του όζοντος μαζί με μια εξαιρετικά αποτελεσματική διεργασία μετασχηματισμού του σε οξυγόνο (O2), χωρίς υπολειμματικότητα και φιλική προς το περιβάλλον.

Καθαριότητα ή καθαρότητα (διαύγεια )

Το CombO3 με την διαφορετικότητα της πολλαπλής εξασφάλισης σε αντίθεση με τους διάφορους καθαριστές και απολυμαντές αέρα, καθαρίζει , εξυγιαίνει και απολυμαίνει τον αέρα σε ένα μηχάνημα. Το επίπεδο καθαρισμού επιτυγχάνεται με διαφορετικό φιλτράρισμα του αέρα μέσω της αποκλειστικής τεχνολογίας  Zeogene της Biotec Italia για καθαρό οξυγόνο πάνω από 90% ,μεγιστοποιώντας την παραγωγή όζοντος.

Ο μετασχηματισμός του περιττού όζοντος σε οξυγόνο (O2), μια εξαιρετικά αποτελεσματική διεργασία- επί τόπου χημική οξείδωση (ISCO )-με την πρωτοποριακή μέθοδος της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’ ,  όπου αποδίδει  την μοναδική καθαρότητα (διαύγεια ) του αέρα , χωρίς υπολειμματικότητα ,συνεισφέροντας σύγχρονος  στην διατήρηση του χώρου σε υψηλά Standards, εμπλουτίζοντάς τον ταυτόχρονα με καθαρό οξυγόνο, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’.

Παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα

Το CombO3, χάρη στο αποκλειστικό προγραμματιζόμενο λειτουργικό σύστημα τεχνολογία Twins, προγραμματίζεται, ώστε να λειτουργεί αυτόματα κατά την διάρκεια της νύχτας και να εξασφαλίζει για εσάς, το προσωπικό και τους πελάτες σας, την μοναδική καθαρότητα (διαύγεια ) ενός υγιεινού περιβάλλοντος.Ένας ακριβής και αξιόπιστος αισθητήρας ανιχνεύει την ποσότητα του όζοντος,  αν από κάποια παράληψη έχει παραμένει στον αέρα του εσωτερικού περιβάλλοντος.

Το CombO3, της Biotec Italia είναι εναρμονισμένο με τις βασικές απαιτήσεις των ακόλουθων οδηγιών της Ε.Ε.: Οδηγία 2014/35 / ΕΚ Χαμηλής Τάσης – 2014/30 / ΕΚ Οδηγία Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας – 2011/65 / ΕΕ 2015/863 / ΕΕ RoHS II και III Οδηγία σχετικά με τον περιορισμό της χρήσης ορισμένων επικίνδυνων ουσιών σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικών εξοπλισμών.

Οι  αναθεωρήσεις είναι ένα θετικό βήμα, όταν στην πηγή ή / και την βάση της ενημέρωσης προστεθούν εμπειρίες , που αποκτήθηκαν από τις πλήρεις  και αναλυτικές εφαρμογές, ώστε να προλάβουμε ή/και να αποτρέψουμε φαινόμενα Επιταχυντών διασποράς

Εφαρμογές Αποκατάστασης

BiOzone: Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε χώρο φιλοξενίας, μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

  • Με την υπέρβαση των απαιτήσεων μετατρέπει την υγειονομική ανασφάλεια και αβεβαιότητα και των φιλοξενούμενων – ταξιδευτών, σε προαγωγή υγειονομικής εξασφάλισης για μεγαλύτερη ευημερία.

Λόγοι που η Secureness Plus, στους  Πιστοποιημένους εφαρμοστές καθαρισμού-  απολύμανσης που παρέχουν υπηρεσίες περιβαλλοντικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπλέκονται με χώρους (χώρους ενδιαίτησης ( διαμονής ) – φιλοξενίας και διαβίωσης πολλών ατόμων , κατοικίες ,κ.λπ.) μαζί και τα Μέσα Μεταφοράς των προτείνει την αναβάθμιση των ολοκληρωμένων  προγραμμάτων καθαρισμού-  απολύμανσης εσωτερικών χώρων.

Με την  ‘’ εισαγωγή’’  των υποχρεωτικών πρόσθετων μέτρων (χωρίς την περαιτέρω πρόκληση ρύπανσης Ε.Ο.Δ.Υ,κλπ ) κάλυψης των αναγκών της περιβαλλοντικής εξυγίανσης και  αποκατάστασης των, ώστε να  αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες  προκλήσεις  από ’’το άγνωστο του SARS-CoV-2 μαζί με τις “ μεταλλάξεις του ”  άλλα και από τα ‘’Ρυπογόνα χημικά κοκτέιλ’’- χωρίς υπολειμματικότητα- για την υγειονομική μας εξασφάλιση,  πριν την επαναχρησιμοποίηση των χωρών .

Bio-Exterminating Services

Έχει εφαρμογές  και στον έλεγχο παρασίτων, για την μεταφορά και αποθήκευση προϊόντων, κλπ.  Οι  επιχειρήσεις-εταιρίες με επαγγελματίες επιστήμονες, ( οι φέροντες την ειδική αναγγελία έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος του Υ.Π.Α.ΑΤ), μπορούν και ενεργούν συμπληρωματικά με τα νέα πρότυπα, ως μια εναλλακτική λύση για την κάλυψη των αναγκών, στους τομείς μιας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής , με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζοντας σας,  μια απόλυτα υγιή διαβίωση. Μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά και ως ένας αποτελεσματικός τρόπος μιας εναλλακτικής τεχνολογίας  ελέγχου σε  ‘’εσωτερικό περιβάλλον θαλάμου’’ δημιουργώντας ένα ‘’αφιλόξενο περιβάλλον’’ .

Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε χώρο φιλοξενίας, μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

Η KlinTec χρησιμοποιεί συμπληρωματικά μια ποικιλία  μεθόδων για να ελέγξει τη λειτουργικότητα των προϊόντων που σας προτείνει . Οι αγοραστές των προϊόντων θα πρέπει να αξιολογούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους και τις περιβαλλοντικές συνθήκες σχετικά με τα πιθανά οφέλη από τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Οι αγοραστές θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν όλες τις εύλογες προφυλάξεις ασφαλείας για να αποτρέψουν τη μετάδοση παθογόνων και ιών , συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. Ως επαγγελματίες δεν μπορείτε να βασίζεστε  μόνο στα μεμονωμένα  προϊόντα που σας προτείνουν για να μειώσετε ή να αποτρέψουν τη διάδοσή του.

Είναι σημαντικό να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους και οδηγίες για τη δημόσια υγεία που εκδίδονται από εθνικές, ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών που δημοσιεύονται,  από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ ), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( ΠΟΥ ), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων ( ECDC ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC).

Ποτέ δεν πρέπει ξεχνούν  το να συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά τις κανονικές αποστάσεις, την υγιεινή των χεριών, του ‘’εθιμοτυπικού’’ βήχα-φτερνίσματος άλλα και τη χρήση μονής ή/και διπλής μάσκας προσώπου.

Όζον Ο3

Οι εφαρμογές πρέπει να γίνονται  από Πιστοποιημένους εφαρμοστές και χωρίς την παρουσία ατόμων.

Όταν η εφαρμοσμένη Αποκατάσταση των εσωτερικών χώρων βασίζεται -εξ’ ολοκλήρου ή/και επικουρικά (συμπληρωματικά)- σε Ολοκληρωμένες Εναλλακτικές Λύσεις Ελέγχου, με μεθόδους -επί τόπου χημικής οξείδωσης (ISCO )- από συσκευές ”Καταλυτικής Οζονοποίησης ” , δεν συντρέχει λόγος- δικαιολογία για τη μη λήψη ή /και συνέχεια των απαραίτητων μέτρων απολύμανσης, σε περιπτώσεις εμφανούς – ορατής ή /και πιθανώς- αμφισβητήσιμης μόλυνσης.

Διαρκής Ενημέρωση :

Πιστοποιημένη εκπαίδευση για ολοκληρωμένη διαχείριση πρωτοκόλλων υγειονομικού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή:  https://klintec.gr/καθαρισμός-εξυγίανση-του-αέρα/a/

Κατεβάστε την

KLINTEC Ηλεκτρονική Πρόσκληση Έκθεσης Clean Expo 2023

….και εκμεταλλευτείτε τα ανταποδοτικά οφέλη σε  ‘’εκπτώσεις’’

 Σχετικά Άρθρα