Think decontamination…… σκεφτείτε την απορρύπανση.!!!

Think decontamination…… σκεφτείτε την απορρύπανση.!!!

Επιστρέφοντας  στην προσαρμοστικότητα μιας ‘’υποσχόμενης κανονικότητας’’  θα προσεγγίσουμε με ένα ’’άλλο πρόσωπο’’ την υγιεινή, για την – σχεδόν απόλυτη– μείωση βιοκτόνων ακόμη και  πάνω από 95%.!!

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τους ‘’Παρασιτικούς Εισβολείς’’  έχουν γίνει αναφορές , είτε επιστρέφοντας από διακοπές  ,ή/και για την εξασφαλισμένη αντιμετώπιση τους  στους  εσωτερικούς χώρους  χωρίς πανικό – ερασιτεχνισμούς, έτσι ώστε να μην γίνετε Bio-κτόνοι στο σπίτι σας.

Υπάρχει μια σίγουρη επιλογή που καλύπτει ανάγκες, για  την ομαλή αντιμετώπιση στους ‘’Παρασιτικούς Εισβολείς’’ με την– σχεδόν απόλυτη- μείωση βιοκτόνων .

Για το σύστημα της Kirby έχω αναφερθεί πολλές φορές, μιας και από την 13/09/1989 μαθαίνετε πάντα ‘’Αλήθειες’’ στην Ελλάδα για την Kirby σε ότι αφορά:

  • Δεν θα σας απαλλάξει ‘’μια και καλή’’ από τα ακάρεα, αυτά τα ‘’κομψά ζωάκια’’ , άλλα θα φροντίζετε να απαλλάσσεστε από τα επιβλαβή περιττώματα τους , σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Δεν ‘’πλένεις’’ χαλιά‘’ με ‘’βιολογικό καθαρισμό’’, άλλα μπορείς να καθαρίσεις τις ίνες με ήπιους επιφανειοδραστικούς παράγοντες και την λιγότερη υγρασία, ενώ συγχρόνως τα απολυμαίνεις με Sera Απολυμαντικό.
  • Δεν κάνει ‘’βιολογικό καθαρισμό’’ άλλα είναι ένα απόλυτα σχεδιασμένο και πλήρες σύστημα φροντίδας, (Deep-Depollution) για πολλαπλές Bio* –εφαρμογές απορρύπανσης στρωμάτων, σαλονιών, συμπεριλαμβανομένης και ελεγχόμενης και δομημένης καθαριότητας, με έναν πιο ενδελεχή τρόπο – διεξάγεται με περισσότερη λεπτομέρεια και επιμέλεια –από έναν καθαρισμό ή/και ‘’βιολογικό καθαρισμό ’’ όλων των εσωτερικών χώρων. ( σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές για την Ενεργειακή ετικέτα της Νέας νομοθεσίας).
  • Εργονομικά εύχρηστο για εγγυημένα ξεκούραστη εργασία .Αφαιρεί εύκολα τις τρίχες των κατοικίδιων και τη βρωμιά από την ταπετσαρία των επίπλων, αλλά και τα πλαϊνά του στρώματος ή/και από το κεφαλάρι. Με πανίσχυρη ροή αέρα σε συνδυασμό με το σύστημα φίλτρων HEPA 13 ώστε να συγκράτηση 99,95 % των εν λόγω ρυπογόνων σωματιδίων βρωμιάς ,περιττώματα ακάρεων που απορροφά. Αναπτύχθηκε με την βοήθεια της NASA, έχει Εγγύηση καλής λειτουργίας ,αλλά και ‘‘Εγγύηση εφόρου Ζωής’’ για ανταλλακτικά του Μηχανήματος.
  • Ένας πλήρης Επαγγελματικός εξοπλισμός Bio-Εφαρμογώνπου καλύπτει τις ανάγκες προεργασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων με Ακάρεα (Dust mites) της εσωτερικής σκόνης,  το Άκαρι της ψώρας ,  το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου, η ονομαζόμενη ψώρα (Sarcoptes scabiei)* , για τους Αιμομυζητικούς Κοριούς (Bed Bugs) ,  αυτούς τους απρόσκλητους φίλους  που παρασιτούν  φωλιάζοντας σε στρώματα, μαξιλάρια και καναπέδες και όχι μόνο. Το Αιμομυζητικο κόκκινο άκαρι πουλερικών (Dermanyssus gallinae) Ακάρεα των πτηνών το οποίο μεταφέρετε από τα άγρια πτηνά, στις φωλιές τους , στα εξωτερικά μηχανήματα των κλιματιστικών (air conditions). Για τα ο Έντομο Colleoptero της οικογένειας Dermestidae  προσβάλει αντικείμενα από μαλλί και δέρμα όπως τα μοντέρνα χαλιά τα οποία τα βρίσκουμε και στην κρεβατοκάμαρα, (Έντομα υφασμάτων – χαλιών) , τις Ψείρες του σώματος, τους Ψύλλους, τα Τσιμπούρια (κρότωνες) ,αλλά και για τα Αρπακτικά ακάρεα αυτούς τους ‘‘επιθετικούς εισβολείς’’ , που ζουν σχετικά υπό συνθήκες με υψηλή υγρασία, σε επιφανές , χαλιά με υγρασία- μούχλα,  μύκητες , φωλιές οικιακής σκόνης  κλπ

Προάγοντας την καθαριότητα… …βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής!

Όσοι λοιπόν έχουν ένα σύστημα Kirby, άλλα και όσοι θέλουν να αποκτήσουν, έχουν το πλεονέκτημα επικοινωνώντας μαζί μας να ενημερωθούν για τις επιπλέον επαγγελματικές  εφαρμογές που έχει το σύστημα ,  απέναντι και στους ‘’Παρασιτικούς Εισβολείς’’.  Με την διαφορετικότητα του Σύμβουλου καθαριότητας  θα διαπιστώσετε στην πράξη την διάφοραμεταξύ του ‘’σας πουλούν ‘’ και στο ‘’αγοράζετε’’ ένα προϊόν–  για να λύσετε το πρόβλημα που υπάρχει, κλπ

Έτσι θα βελτιώσετε επιπλέον  τον τρόπο ζωής , μειώνοντας  – σχεδόν απόλυτα– την χρήση βιοκτόνων,  ακόμη και  πάνω από 95%, άλλα και το κόστος προεργασίας για κάθε ανυπόφερτη εφαρμογή που μπορεί να πρόκυψη.

‘’Επενδύσεις τεχνολογικής υποδομής , με υψηλή ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών  υγιεινής , για μια αξιοπρεπή  διαβίωση’’

Ο  ‘’επαγγελματίας εφαρμοστής’’,   για τις εναρμονισμένες πρακτικές εφαρμογές, πάνω σε μια ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων, αλλά και στην τήρηση της πιστής εφαρμογής του Οδηγού Ορθής Πρακτικής για προστασία από ζωικούς εχθρούς- έντομα. Επιπλέον δε υπάρχει κάλυψη και για τα δυο κριτήρια για την κατάταξη του ξενοδοχείου με αστέρια, στο Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή), με την αξιόπιστη εφαρμογή του «ανέγγιχτου πλυσίματος τους» για το  Κριτήριο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα (από λεκέδες) Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή) , χωρίς ‘’παράπλευρες απώλειες’’   αρνητικών αποτελεσμάτων.

Διαρκής Ενημέρωση :

Πιστοποιημένη εκπαίδευση για ολοκληρωμένη διαχείριση πρωτοκόλλων υγειονομικού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)

Τηλεφωνήστε στο 2104829839, 2108065247, 6932245887 ή στο email στο vgenis@otenet.gr, με πλήρη στοιχεία και θα έχετε την ενημέρωση σας

Bio*: Ο ορισμός της λέξης Bio, προέρχεται από το Bιο (βίος=το ζείν), προσδιορίζοντας το Bio – περιβάλλον για μια ποιοτική διαβίωση στους εσωτερικούς χώρους

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή:  https://klintec.gr/think-decontamin…-την-απορρύπανση/ ‎