Η αποτελεσματικότητα της Προληπτικής Υγιεινής έναντι της εξάπλωσης μολυσματικών παραγόντων.

Η αποτελεσματικότητα της Προληπτικής Υγιεινής  έναντι της εξάπλωσης  μολυσματικών παραγόντων.

Όλοι έχουμε ευθύνη για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και οφείλουμε να παίρνουμε απλές προφυλάξεις για την προστασία του εαυτού μας και των συνανθρώπων γύρω μας. Γινόμαστε όμως θεατές μιας κατάστασης με κλίμα Υγειονομικής ανασφάλειας , αβεβαιότητας άλλα και αναξιοπιστίας σε περισσότερους τομείς, οι οποίοι προσδιορίζουν αφενός την καθημερινότητά μας και αφετέρου το ίδιο το μέλλον της κοινωνίας στην πατρίδας μας.

Η Προληπτική Υγιεινή δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα. Θέτει κανόνες , ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες λοίμωξης , όπως τις νοσοκομειακές λοιμώξεις, την ‘’τρι-δημία ’’ των αναπνευστικών ιών, ( Γρίπη, RSV, COVID) άλλα και από την μακροχρόνια έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικού χώρου , όπου μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο φάσμα ασθενειών, από ήπιους ερεθισμούς μέχρι πολύ σοβαρές ασθένειες, κλπ.

Εκεί που η συνάθροιση πολλών ατόμων σε εσωτερικούς χώρους επιδεινώνει τις λοιμώξεις, ανακαλύψτε πως η Προληπτική Υγιεινή μετασχηματίζει την υγειονομική ανασφάλεια ,αβεβαιότητα και αναξιοπιστία  και εξαλείφοντας τους  πολλαπλασιαστές αναδυόμενων κινδύνων για την υγεία,  αναδεικνύει το μεγάλο και ασφαλές υγειονομικό πλεονέκτημα αξιοπρέπειας και σεβασμού, ώστε να φέρνει τους  φιλοξενούμενους- επισκέπτες – ταξιδευτές ποιο κοντά μας.

Προσοχή στην ‘’μολυσμένη σκόνη’’ με τα παθογόνα βακτήρια (Streptococcus pyogenes ή το Streptococci της ομάδας Α (GAS) , κατά το σκούπισμα διότι η μη ορθή εφαρμογή της μηχανής καθαρισμού-μετατρέπεται- ως (επιταχυντής διασποράς)  για περιπτώσεις αντιμετώπισης περίπλοκων  παρεμβάσεων (δυσλειτουργικών) , σε Έκθεση με Ρύπους Βιολογικών Παραγόντων .

Εμπιστευτείτε την υψηλή τεχνογνωσία με εξειδίκευση για τις λύσεις  που προσφέρουμε. Σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες σε πραγματικά προβλήματα, για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες, με αποδεδειγμένη απόδοση για σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Παρέχοντας εξασφαλισμένη Υγειονομική Ασφάλεια  στους φιλοξενούμενους-επισκέπτες -ταξιδευτές , κατανοούν την σημασία της προληπτικής υγιεινής και αρχίζουν να αναζητούν την ευημερία και ευεξία σε ‘’γαλήνιους χώρους’’ για την απόκτηση θετικής ψυχολογικής διάθεσης.

Καθώς τα πράγματα σταδιακά επιστρέφουν στην ομαλότητα, ο τουρισμός ευεξίας από εδώ και πέρα τείνει να είναι προτεραιότητα για όλους . Η νέα χρονιά αποτελεί συχνά έναυσμα για καινούργια ξεκινήματα, που αρκετές φορές συνδέονται με αλλαγή στις συνήθειες των  φιλοξενούμενων -επισκεπτών – ταξιδευτών. Δίνει την ευκαιρία να αναλογιστεί κανείς ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να φέρει στους εσωτερικούς χώρους  , άλλα και πώς μπορεί να το επιτύχει αυτό.

Συμπληρωματική ενημέρωση

Η Πιστοποιημένη επιμόρφωση στον καθαρισμό-απολύμανση του προσωπικού μαζί με την σύνταξη των  πιστοποιημένων προγραμμάτων  Πρόληψης  Εξάπλωσης Μολυσματικών Παραγόντων ,  αποδεικνύουν  την  απόλυτη συμμόρφωση στους κανόνες λήψης μέτρων .

Έχουμε προετοιμαστεί για  παρεμβάσεις σε πολύπλοκες  (δυσλειτουργικές) λοιμώξεις;

Ως κοινωνία πρέπει να δεσμευτούμε και να θεωρήσουμε την Προληπτική Υγιεινή ως μια σημαντική προτεραιότητα γι την αντιμετώπιση των λοιμώξεων, με στόχο να καλύψει τα κενά των αναγκών που επιβάλλουν τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητα μας ,προσφέροντας βιώσιμες λύσεις.

Η Προληπτική Υγιεινή είναι μια θετικά πρωτοποριακή διαδικασία ενός συνόλου δομημένων ενεργειών , δραστηριοτήτων και μέτρων που στοχεύουν στο να αποτρέψουν ή/και να εμποδίσουν την εμφάνιση διάφορων αρνητικών, βλαπτικών φαινομένων ή καταστάσεων, δρώντας ως μια ‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων . Ενσωματώνει την  Ενεργητική Υγειονομική Εξασφάλιση καθιστώντας την όποια διαχείριση υγειονομικής κρίσης από πολύπλοκες (δυσλειτουργικές) λοιμώξεις  που αποτελούν σημαντική απειλή για την δημόσια υγεία, ευκολότερη. Έτσι αναβαθμίζει τους εσωτερικούς χώρους φιλοξενίας μετατρέποντας τους σε χώρους που διασφαλίζουν προστασία για  την προαγωγή  παροχής  ενός υγιή ύπνου, με εσωτερική αρμονία και ηρεμία, για χαλάρωση και άνεση με πλήρη φυσική, ψυχική και κοινωνική ευεξία.

Το τμήμα της Προληπτικής Υγιεινής εφαρμόζει τις προστατευτικές εφαρμογές απολύμανσης με μακροχρόνια αντιμικροβιακή δράση, ως “όπλα εξειδικευμένων εφαρμογών” με παροχές προτεραιότητας για Πρόληψη κατά των Λοιμώξεων. Όπως , όταν φροντίδα και υγειονομική περίθαλψη των ασθενών μεταφέρεται στο σπίτι ή/και σε άλλο χώρο φιλοξενίας, τα ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά και υγειονομικά μέτρα , είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων των επιφανειών με εξειδικευμένη τεχνολογία πρόληψης για μακροχρόνια αποτελεσματικότητα με ‘’μηχανικό τρόπο’’για 60 έως και 90 ημέρες σε τομείς συνθηκών διαβίωσης .

Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου, εξαρτάται από τον βαθμό δυσκολίας του απαιτούμενου επιπέδου για μια ασφαλή εφαρμογή υλοποίησης, το είδος του χώρου, αλλά και την εναρμόνιση των δαπανών στο μέγιστο βαθμό στο κόστος της προτεινόμενης μεθόδου.

Ζητείστε να ενημερωθείτε για τα Ολοκληρωμένα Πρόγραμμα της Διασφαλισμένης Υγιεινής και Φροντίδας κατ’ οίκον, σύμφωνα με τα νομοθετικά όρια ή πρότυπα ή απαιτήσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή τυχόν διευκρίνιση, παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail: vgenis@otenet.gr

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή : https://klintec.gr/η-αποτελεσματικό…α-της-προληπτική/ ‎

Διαρκής Ενημέρωση :