ΙΓΕ: Σεμινάριο Απεντομώσεων & Μυοκτονιών 2023

ΙΓΕ: Σεμινάριο Απεντομώσεων & Μυοκτονιών 2023

Το σεμινάριο για Απεντομώσεις – Μυοκτονίες απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε αυτό το αντικείμενο ως υπεύθυνοι επιστήμονες ή τεχνικοί. Γίνεται ειδικός κύκλος επίσης σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να γνωρίσουν τα παράσιτα και να τα αντιμετωπίσουν στο σπίτι τους, το εξοχικό τους ή την επιχείρηση τους.

Διδάσκονται η βιολογία και η αντιμετώπιση των εντόμων (κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, κοριοί, μυρμήγκια, σφήκες, ψύλλοι, ξυλοφάγα, έντομα αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων κλπ.), άλλων αρθροπόδων (αράχνες, σκορπιοί, σαρανταποδαρούσες, μαύρα σκουλήκια κλπ.), τρωκτικών (οικιακό ποντίκι, αρουραίοι), ερπετών, πουλιών και άλλων επιβλαβών οργανισμών στους κατοικημένους χώρους.

Διδάσκονται επίσης , νομοθεσία, φάρμακα, φυσικοί τρόποι καταπολέμησης, πρόληψη, ολοκληρωμένη καταπολέμηση, κοστολόγηση, ανάλυση επικινδυνότητας στα κτίρια, παρακολούθηση πληθυσμών (monitoring), σχεδίαση των εφαρμογών, καταγραφή των εργασιών και των αποτελεσμάτων (reporting). Γίνεται πρακτική εξάσκηση στα κτίρια του ΙΓΕ. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα του ΙΓΕ.

https://www.ige.gr/el/mathima_apentomoseis

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) διοργανώνει επαγγελματικά σεμινάρια 120 ωρών.

Οι ώρες πραγματοποίησης των σεμιναρίων είναι 17:00-20:30 τις αντίστοιχες ημέρες  που αναγράφονται στο πρόγραμμα (Τρίτη – Πέμπτη) και κόστος  220€

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά και θα ξεκινήσει περί τις 10 Μαρτίου 2023.

Κλείστε την θέση σας από την ιστοσελίδα του ΙΓΕ (https://www.ige.gr/registrations/submission-form).

Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τον κύριο Βλάση Μπισμπίκη , εισηγητή του σεμιναρίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΑΜΕ. Επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@seame.gr

Πηγή : https://klintec.gr/ιγε-σεμινάριο-απ…ομώσεων-μυοκτονι/ ‎