Housekeeping in Hotels

“Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Απαιτητέες Εφαρμογές Εγκυκλίων σε Υγειονομικά Πρωτόκολλα και Τεχνικές Προδιαγραφές

Τα τμήματα καθαριότητας, σε κάθε χώρο φιλοξενίας, συμβάλλουν σημαντικά σε μεγάλο ποσοστό των εσόδων, αν και θεωρείται ως μια δευτερεύουσα υπηρεσία . Ο λόγος είναι απλός, ο πελάτης απαιτεί πάντα ένα καθαρό, υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον.

 ‘’Η υγειονομική ασφάλεια των φιλοξενούμενων – ταξιδευτών, αποτελεί µια από τις βασικότερες πτυχές της δημόσιας υγείας τους, οπότε θα πρέπει µε διαφανή τρόπο να είναι απόλυτα ενήμεροι, για την προστασία τους από  τον κίνδυνο μετάδοσης  ‘‘μολυσματικών παραγόντων’’  με ιδιαίτερα “επικίνδυνες λοιμώξεις” –εντός του δωματίου– κατά την διαμονή τους, πολύ δε περισσότερο οι ‘’κοινωνικά ευάλωτες’’ ομάδες ’’.

Ας αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας  μέσα από την  Διαχρονική αξία της Προληπτικής Υγιεινής,  ξαναχτίζοντας μαζί την Υγειονομική Εξασφάλιση στο ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας.

Εξασφαλίστε Γρήγορα και Οικονομικά, την ποιο Ασφαλή και Ποιοτική Αποτελεσματικότητα, σύμφωνα και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χρειάζεστε επειγόντως τις οικονομικότερες λύσεις των υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  vgenis@otenet.gr, ή καλέστε στα τηλέφωνα 2104829839, 6932245887.

Η Αυστηρότητα τήρησης του προγράμματος βοηθά και στην επαναδιαπραγμάτευση μεγαλυτέρων ποσοστών πληρότητας !!!  

Για την ανάδειξη του στρατηγικού ρόλου της Φιλοξενίας και την ανασυγκρότηση της χώρας, συμβάλουμε – µε διαφανή τρόπο – στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων  του Ελληνικού Τουρισμού, ατενίζοντας την πλήρη προστασία της Υγειονομικής Εξασφάλισης  με διασφαλισμένη την αποτελεσματικότητα στο υψηλότερο  επίπεδο για διαμονή στα  Green and Clean Rooms,  μιας και το κάθε ταξίδι των φιλοξενούμενων – ταξιδευτών, πρέπει να εξετάζεται πλέον από την προέλευση έως τον προορισμό και την επιστροφή του.

Και στην Ελλάδα η συνεργασία  ξενοδοχείων και εταιριών Παροχής Υπηρεσιών με Υγειονομικά Υπεύθυνους και Πιστοποιημένους Εφαρμοστές  κρίνεται αναγκαία,  ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους τους, αναβαθμίζοντας την αξιοπιστία τους με την παράλληλη μείωση των εξόδων τους.

Τα νέα δεδομένα , λόγο και των καταστάσεων,  για τον σημερινό σύγχρονο τρόπο στην ποιότητα ζωής τους –το «ευ ζην» – δημιουργούν έννοιες που πρέπει να αποκτούν νέες διαστάσεις ‘’ποιότητας’’.

Επαρκής θωράκιση με μέτρα Προληπτικής Υγιεινής παντού Τώρα!!!

 • Η επιτακτική ανάγκη τήρησης των κανόνων για μια ποιο ‘’αυστηρή’’ προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής, με ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού –απολύμανσης και Προληπτικής Υγιεινής, αναδεικνύει την διαφορετικότητα σχεδίασης και μεθοδικής υλοποίησης , για μια υψηλή ποιότητα παροχής καινοτόμων υπηρεσιών και όχι μεμονωμένων εφαρμογών με τυχόν ‘’αρνητικά αποτελέσματα’’.
 • Οι ρόλοι, της ‘’Περιβαλλοντικής Εξυγίανσης’’Τεχνολογίας  ‘’Τριπλού Φραγμού’’ -στη Bioαπομάκρυνση , μαζί με την ταυτόχρονη διασπαστική Bioαραίωση – Antimicrobial Technology– ‘’μηχανικού τρόπου εξουδετέρωση’’, συμβάλλουν στην θωράκιση των εσωτερικών χώρων με τον περιορισμό  αερομεταφερόμενων κινδύνων μόλυνσης – επιμόλυνσης, αλλά και στις λείες ή πορώδεις επιφάνειες τους.

Με τις Πιστοποιήσεις μας μειώνουμε:

 • τους χρόνους παράδοσης,
 • την χρήση χημικών

Αναβαθμίζουμε την ποιότητα του ύπνου στα ξενοδοχεία, καλύπτοντας πλήρως:

 • την πλήρη αποκατάσταση των χώρων πριν την εκ νέου χρήση τους.
 • τους αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων
 • την δευτερογενή ρύπανση –επιμόλυνση για την υγειονομική ασφάλειά των εργαζομένων και των επισκεπτών σε ‘’δυνητικά ‘’ μολυσμένους ή/και ευάλωτους  εσωτερικούς χώρους.
 • τις έκτακτες ανάγκες των επιδημιολογικών δεδομένων, σε προγράμματα Υγειονομικών Πρωτοκόλλων (Πρόληψης- Προστασίας – Αντιμετώπισης με δράσεις  Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας) αποφεύγοντας  κάθε διασπορά – διασταυρούμενη επιμόλυνση.
 • το Κριτήριο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ ( Υποχρεωτική προδιαγραφή) -λεκιασμένο.
 • το Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή) αλλά και την  επιμόλυνση από τα περιττώματα των ακάρεων , μετά την υποχρεωτική εφαρμογή καθαρισμού στρωμάτων .

Όταν απευθυνόμαστε σε μεθόδους  που αφορούν  την Υγειονομική Εξασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ότι η εφαρμογή τους  ποτέ δεν πρέπει να είναι οριζόντια , αλλά πάντα εξατομικευμένη στον κάθε χώρο ξεχωριστά.  Λόγοι που η έννοια της ποιότητας του αέρα στους  εσωτερικούς χώρους δεν πρέπει να είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυτέλειας .

Προσοχή : Μεμονωμένες εφαρμογές μπορεί να επιφέρουν επιβαρύνεις με ”Αξιώσεις ”!!!   

Με την αναβαθμισμένη εξασφάλιση υψηλής καθαρότητας, μειώνεται ο κίνδυνος μόλυνσης- εστιών και λοιμώξεων στις εγκαταστάσεις διαβίωσης ηλικιωμένων ή /και σε  χώρους υψηλών απαιτήσεων αλλα και σε εγκαταστάσεις και χώρους αναμονής, κλειστούς χώρους ενδιαίτησης ( διαμονής ) – φιλοξενίας  που δεν είναι μόνο η κάθε Εναλλακτική μορφή τουρισμού, (Ιατρικός ΤουρισμόςΚέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης)

Η ολοκληρωμένη πρόταση για το πρόγραμμα των Green & Clean Rooms, με την προβολή σας στην κατηγορία (Αναζήτηση…. “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”) η όποια προσφέρεται ως ’Έξτρα Ανταποδοτικό Όφελος’’  χωρίς επιβάρυνση.

Η Κοινωνική Εξέλιξη της Προληπτικής Υγιεινής ,βελτιώνει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα  αναδομώντας  τις υπηρεσίες υγειονομικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος για την διασφάλιση της καλής ποιότητας των εσωτερικών χώρων.

Και ποτέ δεν ξεχνάμε : Μετά από κάθε εξειδικευμένη εφαρμογή αποκατάστασης των εσωτερικών χωρών,  πρέπει να γίνει πλήρη εξυγίανση  και απολύμανση χωρίς υπολειμματικότητα ανά όγκο (m³)

Διαρκής Ενημέρωση :

Πιστοποιημένη εκπαίδευση για ολοκληρωμένη διαχείριση πρωτοκόλλων υγειονομικού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή: http://klintec.gr/housekeeping-hotels/ ‎

Σχετικά Άρθρα

 1. Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;
 2. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
 3. Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.
 4. Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.
 5. Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.
 6. Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!
 7. Φροντίδα με σωστή συντήρηση των στρωμάτων.
 8. Η Επεκτατικότητα των Πληγών «Υγειονομικής Σημασίας» σε όλα τα «Κοινωνικά Επίπεδα».