Η Εταιρεία

Η KlinTec δημιουργήθηκε το 2005 για να ”ενσωματώσει” όλα τα Ενδο επιχειρηματικά τμήματα υποστήριξης της  Jav Hellas. Αναπτύσσεται χάρη στην έρευνα, τη μελέτη, το σχεδιασμό και την παραγωγική ανάδειξη από μια εξειδικευμένη ομάδα με ολοκληρωμένες τεχνικές ειδικών δεξιοτήτων που ασχολείται με την εφαρμοσμένη ποιοτική καθαριότητα , στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Παρατηρώντας τι μας περιβάλλει, τις συνήθειες μας, θέσαμε ως υψηλή προτεραιότητα την επιτακτική ανάγκη για καθιέρωση επενδύσεων με προγράμματα ποιότητας και αποτελεσματικότητας στις διαχειριστικές εφαρμογές για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής. Ο σχεδιασμός των ευέλικτων συστημάτων καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, αναπτύσσει και εφαρμόζει στην Ελληνική αγορά πρωτοποριακές μεθόδους που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Η έννοια του καθαρού  Βιο – περιβάλλοντος χώρου  , ιδιωτικού ή δημοσίου, είναι ζωτικής σημασίας, γι’ αυτό η ιδανική δράση για την προστασία του, πρέπει να ξεκάνει από τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, με την λήψη μέτρων για την  πρόληψη του να είναι πλέον απαραίτητη, από όλους μας- Πολίτες και Πολιτεία!

Έως σήμερα, πολλοί καταξιωμένοι Επαγγελματίες στο χώρο της καθαριότητας, Επαγγελματικοί χώροι γραφείων, Ξενοδοχεία, Καζίνο, Ναυτιλιακές εταιρείες, Γυμναστήρια, Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Παιδότοποι, αλλά και πολλά Ελληνικά Νοικοκυριά σε Πανελλαδική κλίμακα , απολαμβάνουν τις αναβαθμισμένες μας παροχές , μέσα από τα Σύγχρονα και Ολοκληρωμένα Πρότυπα Καθαρισμού.

Πληροφορίες :Μπορείτε να καλέστε στα 2104829839, 6932245887 ή με email info@klintec.gr, με πλήρη στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας