Green and Clean

Θέλω μόνο ποιοτική καθαριότητα!

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας με την Ρύπανση Εσωτερικών Χώρων- Άρρωστα Κτήρια (kee.gr)  μας βοηθά να δούμε πως οι Προκλήσεις της αποτελεσματικότητας στον περιορισμό της εσωτερικής ρύπανσης, ώστε να ανακαλύψουμε την Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Η επιστημονική ομάδα του  Green And Clean θα είναι κοντά σας για τα προβλήματα Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, με λεπτομερή ενημέρωση εξυγίανσης και Επαγγελματικές λύσεις, σε προβλήματα σχετικά με το επιβαρυμένο εσωτερικό περιβάλλον και τα  «αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία», για καλύτερες συνθήκες υγιεινής μέσα από μια Ισορροπημένη Καθαριότητα.

Σημαντικός είναι και ο ρόλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων για ενημέρωση στις Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων , ως προς τις εξελίξεις στο Περιβαλλοντολογικό Ενδιαφέρον του εσωτερικού περιβάλλοντος  χώρου.  Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον και όχι μόνο βασική προϋπόθεση, η συνεχής εξέλιξή ενός επαγγελματία, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη «νέα εποχή».

Το ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους καταναλωτές, σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση.

 Green and Clean Rooms: “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

 Η έννοια του καθαρού  Βιο – περιβάλλοντος χώρου  , ιδιωτικού ή δημοσίου, είναι ζωτικής σημασίας, γι’ αυτό η ιδανική δράση για την προστασία του, πρέπει να ξεκάνει από τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, με την λήψη μέτρων πρόληψης να είναι απαραίτητη, από όλους μας- Πολίτες και Πολιτεία!

Επιτακτική ανάγκη έχει γίνει πλέον ,η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα μέτρα διαχείρισης   για την προαγωγή υγείας στους εσωτερικούς χώρους, οι οποίοι πρέπει να διασφαλίζουν ως προς το πλείστον την εξάλειψη των προβλημάτων  ή/και τις ασθένειες που σχετίζονται με τους ανεπιθύμητους ρύπους στους εσωτερικούς χώρους, ώστε να αποφεύγονται  τυχόν αρνητικά αποτελέσματα. π.χ (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α

Οι  ολοκληρωμένες  διαχειριστικές εφαρμογές  περιβαλλοντικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος των εσωτερικών χώρων, βοηθούν στην αποκατάσταση των προβλημάτων που προκύπτουν σε αυτούς. Συμβάλουν ενεργά στην εξάλειψη τόσο των προβλημάτων από  την αέρια εσωτερική ρύπανση,   την  επικινδυνότητα της επανεμφανιζόμενης αφρικανική σκόνης , τα προβλήματα  της πολυέξοδης εσωτερικής επιμόλυνσης ,  αλλά και από όλα τα ενδο-οικιακά αιωρούμενα μικροσωματίδια. Η πολυδάπανη επιμόλυνση δεν είναι επικίνδυνη μόνο για  το περιβάλλον των εσωτερικών χώρων  και τις υγειονομικές δαπάνες την υγεία, αλλά αν και γίνονται τεράστιες δαπάνες για την συντήρηση τους  , ανακαλύπτονται τα επικίνδυνα προβλήματα  μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων, ή των χαλιών στο σπίτι  διότι δεν έχει γίνει η απαραίτητη μερίμνα με τον απαιτούμενο  εξοπλισμό ,  ώστε να μην δημιουργείτε επιμόλυνση.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το “υποτίθεται καθαρό” είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο, έτσι δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε η και να αμελούμε,   εν όψει της ανοιξιάτικης περιόδου, ότι η ανάγκη για καθαρισμό των ινωδών επιφανειών (χαλιά-μοκέτες , σαλόνια, στρώματα κλπ) δεν είναι μόνον , θέμα αισθητικής αλλά και υγείας.

Στις καινοτόμες υπηρεσίες περιβαλλοντικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος για την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα των εξειδικευμένων επιτόπιων Bio- εφαρμογών διαχείρισης εσωτερικών χώρων , εκτός από τον  επαγγελματικό εξοπλισμό  θα πρέπει στα πρωτόκολλα τους να  δίνεται μεγάλη σημασία στην ανάλυση κινδύνων και της επικινδυνότητας τους, ακόμα και για μελλοντικά προβλήματα, ώστε οι προκλήσεις να   αντιμετωπίζονται με την καλύτερη δυνατή απόδοση , για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πρόληψη για την εσωτερική επιμόλυνση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου.

Η επιμελημένη εφαρμογή μέτρων με στοιχειώδεις κανόνες, για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης καθαριότητας  στους εσωτερικούς χώρους, άλλα  και στα προς καθαρισμό χαλιά-μοκέτες , μπορεί να περιορίσει κατά πολύ ή/και να βοηθήσει ώστε να  αποφευχθούν (τουλάχιστον εν μέρει), πολλά συμπτώματα ασθενειών, αν η ελλιπής ενημέρωση δεν βοηθούσε  στην αύξηση  της μη αποτελεσματικής συντήρησης των εσωτερικών χώρων.

Η ‘’διατήρηση ενός ελάχιστου επιπέδου ποιότητας ’’ , με στόχο την σωστή ενημέρωση των καταναλωτών   θα συμβάλει στην προφύλαξη της υγείας και της περιουσία των, ακόμα και από την λαίλαπα και τον καταιγισμό στοχοποιημένων καταχωρίσεων με “παραπλανητικούς τρόπους”  για μειωμένες  τιμές, αφού η υγεία και η ασφάλεια της περιουσίας των,  δεν επιδέχονται εκπτώσεις.

Υπηρεσίες των Bio-εφαρμογών στο περιβάλλον ενός υπνοδωματίου.

Όταν , στο κόστος για ένα στρώμα μονό , μ/ο τριών ετών, θα πρέπει να γίνει ορθή εφαρμογή απορρύπανσης , στις δυο κύριες και στις τέσσερις πλαϊνές πλευρές, με τον εξειδικευμένο  επαγγελματικό εξοπλισμό Bio- εφαρμογών, την Βεβαιωμένη εκπαίδευση και τον απαιτούμενο χρόνο, δεν μπορεί να είναι 2,00€, 5,00€, 8,00€, αλλά και 10,00€, πρέπει να ελεγχθεί τι παραλείπουν να κάνουν ;

Η μη ορθή εκτέλεση της εφαρμογής καθαρισμού ενός στρώματος , δίνει την δυνατότητα να απορρέουν από αυτό κατά την χρήση του,  σκόνες, περιττώματα ακάρεων και αποσυντεθειμένα μέρη τους, σπόρια βακτηριδίων της μούχλας κλπ,  ποιο είναι το κόστος επιβάρυνσης  σε εργατοώρες κλπ , της καθημερινής συντήρησης του δωματίου;

Όταν με την απορρύπανση ενός στρώματος απορρέουν και αιωρούνται στον χώρο  ,σκόνες, περιττώματα ακάρεων και αποσυντεθειμένα μέρη τους , σπόρια βακτηριδίων της μούχλας κλπ, ποιο είναι το κόστος του εξοπλισμού των μηχανημάτων περισυλλογής αλλά και  το κόστος επιβάρυνσης σε εργατοώρες, αλλά και το κόστος στην επιβάρυνση της υγείας κλπ ;

Θα προσπαθήσω με το παράδειγμα του πίνακα  με την  ανάλυση παρεχόμενων υπηρεσιών Bio-εφαρμογών υπνοδωματίου, ώστε να  γίνει κατανόηση του κόστους και οι καταναλωτές να γνωρίζουν στο περίπου τι συμπεριλαμβάνει, για να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα.

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887 

Σχετικά Άρθρα

Αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας μας ‘’μειώνεται’’ η ανεργία.

Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης, ως Ξεδίπλωμα Ταλέντων, Κόντρα στην Ανεργία.

Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα Εφαρμογών Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Εναρμονισμένη ‘‘οπτική αντίληψη’’ στην Διαχείριση του Περιβάλλοντος Εσωτερικών Χωρών.

‘‘ Μελετώντας κανείς την σημαντικότητα του Συμβούλου Καθαριότητας, διαπιστώνει εύκολα τον Πλούτο της Διαχρονικής του Αξίας.’’ -.pdf

Οι Επιστήμονες που πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Νέες θέσεις συνεργασίας με Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας για Νέους Επιστήμονες Πανελλαδικά.

Healthy Living: Νέας Γενιάς Καινοτόμα Επιχειρηματικά Προγράμματα.