Green Services

GreenServices.gr μια καινοτόμος πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των εφαρμογών Bio- απορρύπανσης εσωτερικών χώρων .

Τα διαχρονικά γνωρίσματα των εξειδικευμένων εφαρμογών Bio-απορρύπανσης  του GreenServices.gr, έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται μεθοδικά μέσα από την διαφορετικότητα μιας υψηλής ποιότητας παροχής καινοτόμων υπηρεσιών , για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη στην τήρηση των κανόνων για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής, στους εσωτερικούς χώρους.

Αναβαθμίζοντας ,σε μια σύγχρονη εποχή,τα πιο σημαντικά γνωρίσματα των εφαρμογών Bio-απορρύπανσης εσωτερικών χώρων, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε μια αγορά όπου όλοι “δείχνουν” ότι παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Με γνώμονα τον σεβασμό για την υλοποίησή υπηρεσιών ,τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών, όσο και μετά την υλοποίησή τους, στοχεύουμε στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης προσέγγισης για μία αμφίδρομη επαγγελματική και μακροχρόνια σχέση.

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των λύσεων γίνεται με γνώμονα , τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, απλοποιώντας την σημαντικότητα των τακτικών επαγγελματικών εφαρμογών Bio-απορρύπανσης  μιας αποτελεσματικής καθαριότητας.

Η διαφορετικότητα στα διαχρονικά γνωρίσματα των εξειδικευμένων εφαρμογών Bio-απορρύπανσης  του GreenServices.gr, βασίζονται στην αναπτυγμένη μέθοδο ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την ελεγχόμενη μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακάρεων, πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων, αλλά και την αποφυγή της επιμόλυνσης του χώρου με αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες. (δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.) .κλπ

GreenServices.gr

Παπανικολή 17, 
12242, Αιγάλεω, Αττική 
Τηλέφωνο: +30 2104829839 
Κινητό τηλέφωνο: +30 6932245887 
e-mail: info@greenservices.gr

Περισσότερα….. http://greenservices.gr/

4 Hygienic Home

HygienicHome

Ο μέγιστος βαθμός καθαρότητας – ιδιότητα του καθαρού –…. για μια απόλυτα υγιεινή διαβίωση!

Γνωρίζοντας ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός, τότε θα πρέπει να ξέρουμε ότι με τη σωστή ενημέρωση μπορεί να γίνει πρόληψη, για την προάσπιση της υγείας από την ρύπανση του εσωτερικού περιβάλλοντος, ώστε να μπορούμε να προλάβουμε ή να μετριάσουμε τις επιπτώσεις από σοβαρές ασθένειες.

Η Υγεία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν είναι η απλή απουσία της αρρώστιας ή αναπηρίας, αλλά η κατάσταση της πλήρους σωματικής, φυσικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας. Η διατήρησή της όμως έχει ως προϋπόθεση, την αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο περιβάλλον και στο άνθρωπο. Για την προαγωγή της υγείας, δεν φθάνει μόνο η εξέλιξη της ιατρικής και των άλλων επιστημών, αλλά χρειάζεται συνεργασία των ανθρώπων ώστε να προλαμβάνουν την προάσπιση της, από σοβαρές ασθένειες.

Το ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους καταναλωτές, σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής των εσωτερικών  χώρων, για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο υγιεινό περιβάλλον μιας Αναβαθμισμένης Ποιητικής  Διαβίωσης, με εσωτερική αρμονία και ηρεμία , χρειάζεται ενημέρωση.

HygienicHome.gr

Παπανικολή 17,

12242, Αιγάλεω, Αττική

Τηλ. 210 48 29 839

Κιν. +30 6932245887

info@hygienichome.gr

Περισσότερα….. http://hygienichome.gr/

Shop Support

Μαρία Δαουτάκου- Υγιεινολόγος

Επόπτρια Δημόσιας Υγείας (Υγιεινολόγος Τ.Ε.) με μεταπτυχιακή ειδίκευση (MEd) στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων»

  • Μελέτη και παρακολούθηση Συστημάτων Ποιότητας: HACCP, ISO 22000, ISO 9000
  • Διαχείριση περιπτώσεων ελέγχων (πριν ή/και μετά τον έλεγχο) από δημόσιους φορείς π.χ. Δ/νσεις Υγείας, ΕΦΕΤ, Δ/νσεις Εμπορίου
  • Υποστήριξη καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε υγειονομικά, αγορανομικά και λοιπά θέματα λειτουργίας
  • Ανάπτυξη Συστημάτων Ελέγχου «Mystery Health Inspector» και «Mystery Shopper» κατά περίπτωση   επιχείρησης
  • Εκπαιδεύσεις με θεματικές: υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, υγεία και ασφάλεια εργασίας, εσωτερικές επιθεωρήσεις επιχειρήσεων τροφίμων, υγειονομικές και αγορανομικές διατάξεις για χώρους τροφίμων, υγειονομικές και αγορανομικές διατάξεις για μεταποιητικές δραστηριότητες τροφίμων κ.α. μέσω προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-25 και ΛΑΕΚ 0,45% (Αρ. Μητρ. Εκπαιδευτών ΟΑΕΔ: 32033) και προγραμμάτων εκπαίδευσης χειριστών τροφίμων του ΕΦΕΤ (Αρ. Μητρ. Εκπαιδευτών ΕΦΕΤ: 360201345)
  • Αρθρογραφία σε περιοδικά εστίασης: «Τα Νέα της Π.Ο.Ε.Σ.Ε.», «Δημόσια Υγεία, Εστίαση & Αναψυχή», «Ο αρτοποιός και η δουλειά του» κ.α.

Διεύθυνση:  Βουτσά 12, Νέα Ιωνία, Ν. Αττικής T.K.14231

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:  2114061630 & 6979452255

info@shopsupport.gr

http://www.shopsupport.gr/

http://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=694

Αλέξης Βαρδάκης

Αλέξης Βαρδάκης

Υγιεινολόγος – Επόπτης Δημόσιας Υγείας

 Επταλόφου 7, Νίκαια

 Τ.Κ 18450 Πειραίας

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΡΔΑΚΗ ΑΛΕΞΗ

Τηλέφωνα   210 4912802  /  698 1928168

Clearway,….γιατί η διαβίωσή σας αξίζει το καλύτερο. !!!

URL:  http://clearway.gr/

Ε-mail: alexis.vardakis@gmail.com

http://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=681

TAPIS D’OR

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ TAPIS D’OR ΠΗΛΙΤΣΙΔΗΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ΘΕΣΗ ΜΟΝΟΜΑΤΙ
13676 ΑΧΑΡΝΑΙ

Γραφεία

Βίτσι 17, Ν.Ηράκλειο
14121 Αθήνα

Τηλέφωνα

2102848600, 2102849031, 2102848333

info@tapisdor.gr

http://www.tapisdor.gr