Dust Mite (ακάρι σκόνης)

Το κοινό άκαρι σκόνης εσωτερικών χώρων.

Δημιουργία μιας καθαρότερης και υγιέστερης κρεβατοκάμαρας

Η ανάγκη για την Διατήρηση της Καλής Ποιότητας ενός στρώματος, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας – την οικογένεια μας, τους συνανθρώπους μας, αλλά και το περιβάλλον.    Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν την υγεία με το καθαρό στρώμα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορείτε να παρατηρήσετε τις μικρές ‘‘ενοχλήσεις ’’ στο  σώμα σας. Οι ‘‘ενοχλήσεις ’’ αυτές δεν είναι μια ατέλεια του στρώματος, αλλά συνήθως  εμφανίζονται επειδή το στρώμα δεν καθαρίζετε σε βάθος η και καθόλου.

Όλοι καθαρίζετε τα χαλιά σας  η τις μακέτες ,που τα πατάτε τους 4-6 μήνες, μονοί η πληρώνοντας κάποιο Εξειδικευμένο Συνεργείο. Τα Στρώματα σας, που περνάτε σχεδόν το 1/3 της Ζωή σας, δεν θα έπρεπε να τα καθαρίζετε μονοί η πληρώνοντας κάποιο Εξειδικευμένο Συνεργείο;

YouTube player

Στο τμήμα της MattressCare, η Έννοια του Επαγγελματικού Καθαρισμού των στρωμάτων , δεν είναι το “Υποτίθεται Καθαρό” αλλά είναι μια Συστηματική Μεθοδολογία  για το ”Απόλυτα Καθαρό”,  από Σας η από Εξειδικευμένους Επαγγελματίες.
Ο Καθαρισμός  Βασίζετε σε μια Εξειδικευμένη Εργασία με τα Μέγιστα Επαγγελματικά Επίπεδα, την γνώση της Ποιητικά Υψηλής Τεχνικής Κατάρτισης  και ευγενικής συμπεριφοράς, την εμπειρία, την αγάπη και το “μεράκι” ,την ευαισθησία και επαγγελματική συνείδηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 1. Μην χρησιμοποιείτε μια ‘‘κοινή’’ ηλεκτρική σκούπα αναρροφήσεως για να σκουπίσετε τα στρώματα σας, διότι θα μολύνετε το δωμάτιο περισσότερο .
 2. Μην χρησιμοποιείτε Ατμοκαθαριστή !!!! αν πρώτα δεν έχετε αφαίρεση ,την “εσωτερική σκόνη”  και τα ακάρεα με τα αλλεργιογόνα περιττώματα τους.
 3. Για να το πετύχατε αυτό πρέπει  να χρησιμοποιήσετε το Σύστημα Καθαρισμού που Χρησιμοποιείται από το σύνολο σχεδόν (95% )των Εξειδικευμένων Εταιριών Καθαρισμού Στρωμάτων αλλά και από Εκατομμύρια Νοικοκυριά Παγκοσμίως, για να απομακρύνει τα ακάρεα με τα αλλεργιογόνα περιττώματα τους.
 4. Αν δεν έχετε Στρωματοκαθαριστή (Σύστημα Καθαρισμού Στρωμάτων) πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, (κάθε 2 βδομάδες), να τα βγάζετε έξω, να τα χτυπάτε φορώντας υποχρεωτικά μάσκα και να τα αφήνετε να τα βλέπει ο ήλιος, όταν όμως δεν έχει ‘‘καυσαέριο’’.
 5. Για να σκουπίζονται κάθε 4-6 μήνες πρέπει να τα προστατεύουμε με Αόρατη Ασπίδα  Τριπλής Προστασίας, η Εξειδικευμένα Προστατευτικά Στρωμάτων. Αν όχι τα στρώματα  πρέπει να πλένονται κάθε 2 χρονιά  με Ασφαλή Μέθοδο ”Ανέγγιχτου Πλυσίματος” , διότι τα στρώματα, όπως υπενθυμίζουν οι Ετικέτες, δεν πρέπει να Βρέχονται με νερό.
 6. Τα στρώματα δεν πρέπει να καλύπτονται με Νάιλον ή πλαστικά καλύμματα .Μην αγοράζετε στρώματα που βγαίνει το ύφασμα, με φερμουάρ. Έχουν το χαμηλότερο κόστος κατασκευής ,με μικρότερη διάρκεια ζώνης, αλλά και αν το πλύνετε το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει, διότι θα είναι  σαν πλένετε τα ρούχα σας χωρίς ποτέ να κάνετε μπάνιο.
 7. Δεν χρειάζονται φόβοι και πανικός σε ένα ”τεχνικό ζήτημα” που μπορούμε  να εντοπίσουμε τις αιτίες και να βελτιώσουμε ακόμα και να εξαλείψουμε  τα προβλήματα ώστε να έχουμε ένα ποιο υγιεινό ύπνο. Μια λεπτομερής εξέταση των ”προβλημάτων” βοηθά ώστε να αιτιολογηθούν οι υποψίες που υπάρχουν και να εντοπισθούν οι αιτίες.
 8. Ένας CLEANING ADVISOR θα σας Παρέχει Δωρεάν την Προσφορά  μιας Ανώτερης Συμβουλευτικής Υπηρεσίας Καθαρισμού.

Η Klintec, βρισκόμενη πάντα στην αιχμή των εξελίξεων για τη δημιουργία Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών, δημιούργησε την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i- Clean με επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα του τρόπου καθαρισμού. Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας i-Clean που την καθιστά εντός της χώρας Πρωτοπόρο και Μοναδική στο είδος της, είναι η δομημένη οργάνωση με τα πλεονεκτήματα της έρευνας, της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και την λειτουργικότητα της προσαρμοσμένης εφαρμογής για τα Ελληνικά δεδομένα.

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887 

Σχετικά Άρθρα

 1. Οι εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!
 2. Μούχλα στο στρώμα!!!!
 3. Μήπως πρέπει να αναβαθμίσουμε το πολύπλοκο εσωτερικό περιβάλλον;
 4. Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!
 5. Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.
 6. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
 7. Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα Εφαρμογών Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
 8. Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.
 9. Κατσαρίδες και μικροτριχίδια τρωκτικών αιτίες αλλεργιών.!!
 10. Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;
 11. Όσα θα θέλατε να ξέρετε για φροντίδα σωστής συντήρησης στρωμάτων.
 12. Τα περί Bio-λογικών καθαρισμών στα υπνοδωμάτια.!!
 13. Φροντίδα με σωστή συντήρηση των στρωμάτων.
 14. Για Ποια Καθαριότητα Στρωμάτων Μιλάμε;
 15. Ανασταλτική ανάπτυξη και στους «Bug bugs».!!!
 16. Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.