Jav Hellas

www.jav.gr

Έρευνα Εφαρμογή Ανάπτυξη

Διανύοντας μία καταξιωμένη πορεία από το 1990 η J.A.V. HELLAS μια εξειδικευμένη και πεπειραμένη επιχειρηματική δραστηριότητα στους τομείς της καθαριότητας και συντήρησης παντός χώρου. Εστιάζοντας τις επιλογές της στην αντιπροσώπευση και διάθεση απόλυτων πρωτοποριακών συστημάτων και σύγχρονων υλικών καθαρισμού, με υψηλές απαιτήσεις, ώστε να παρέχονται Ποιοτικές Υπηρεσίες Καθαρισμού.

Η Ταυτότητα μας

Η J.A.V. HELLAS ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, αναπτύσσει και εφαρμόζει στην Ελληνική αγορά καινοτομικές και εύχρηστες λύσεις μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους. Ιδρύθηκε το 1985 και το 1990 επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί σε τομείς του Καθαρισμού Υψηλής Τεχνολογίας.

Μέσα από μια εντελώς προσωπική έρευνα, για την λύση στα προβλήματα των αλλεργιών που προέρχονται από την οικιακή σκόνη, ξεκίνησε μια μεγάλη διαδρομή με εφαρμογές στην πράξη για να αποδειχθούν τα αποτελέσματα της έρευνας, ως προς την λύση στα προβλήματα της οικιακής σκόνης.Το μεγαλύτερο πρόβλημα που διαπιστώθηκε ήταν η ελλιπής και παραπλανητική ενημέρωση ή εντελώς ακατάλληλη σε όλους τους τομείς. Η πολυπλοκότητα των σύγχρονων υλικών κατασκευής των χαλιών και υφασμάτων από συνθετική ίνα και κοκκοφοίνικα έως ζωικό μετάξι, απαιτεί ειδικές μεθόδους αποτελεσματικού καθαρισμού και σωστής προστασίας, που διαρκώς πρέπει να ανανεώνονται και να εκσυγχρονίζονται.

Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές οι υπηρεσίες καθαριότητας που προσφέρονται σε πολλούς χώρους είναι ελλιπείς ή εντελώς ακατάλληλες, γενικές χωρίς την αποτελεσματικότητα της εξειδίκευσης.

Σήμερα που η εξασφάλιση της ποιοτικής διαβίωσης έχει γίνει πλέον σκοπός ζωής για όλους, η ανάγκη για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον είναι πολύ μεγάλη και σοβαρή υπόθεση. Ειδικά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο η φροντίδα πρέπει να είναι μεγαλύτερη, αλλά και η διαπίστωση, ότι η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινάει μέσα από το χώρο που ζούμε, θα μας βοηθήσει να το προστατεύσουμε περισσότερο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας μας οδήγησαν στην δημιουργία της KlinTec με τμήματα υποστήριξης, την πλαισίωση με τα πλέον σύγχρονα συστήματα καθαρισμού, τα καταλληλότερα υλικά, αλλά και στο να επενδύσουμε στην ενημέρωση, συμμετέχοντας σε όλους τους τομείς.

Τα άρθρα που γράφτηκαν το 1992 -1993 σε περιοδικά με τίτλο: «Καθαριότητα, ανάγκη, αγγαρεία ή λάθος ενημέρωση» ήταν το πρώτο ξεκίνημα. Στη συνέχεια ξεκίνησε η μεγάλη διαδρομή για την επιτόπου ενημέρωση σε κατασκευαστές, καταστήματα, ταπητοκαθαριστήρια. Η συμμετοχή στις εκθέσεις CASA-TESIL αλλά και η οργάνωση με συνεργεία καθαρισμού και ταπητοκαθαριστήρια, σε όλη την Ελλάδα. Η συνεχής προσπάθεια κάλυψης των κενών της σωστής ενημέρωσης των τελικών καταναλωτών και η Ολοκληρωμένη Υποστήριξη των Cleaning- Advisors στα πρωτοποριακά προγράμματα του After Sales Service, έφεραν το Πρωτοπόρο την i-Clean να είναι Μοναδική στο είδος της.

Μια καινοτομία που ξεκίνησε μέσα από έρευνα, προσαρμόστηκε για τα Ελληνικά δεδομένα με μεγάλη επιτυχία, λειτούργησε πιλοτικά την δεκαετία του`90, αλλάζοντας τα δεδομένα του καθαρισμού σε επαγγελματίες στον καθαρισμό, σε επαγγελματικούς χώρους αλλά και σε πολλά ελληνικά νοικοκυριά και συνεχίζει να αναπτύσσεται με την πίστη ότι στους Έλληνες αρέσει η καθαριότητα και το υγιεινό περιβάλλον.

Σήμερα στην Ελλάδα διανύουμε μία εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την ανάγκη χρήσης συστημάτων, μεθόδων και προϊόντων φιλικά προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της J.A.V. HELLAS και των τμημάτων της  φημίζονται για την ποιότητα τους και για τον απέραντο σεβασμό τους στο φυσικό περιβάλλον, με το σκεπτικό μας πάντα ότι η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινάει μέσα από το χώρο που ζούμε.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας δεν έχουν ιδιαίτερο ανταγωνισμό, γι’ αυτό η J.A.V. HELLAS στοχεύει πάντα στην πλήρη ικανοποίηση του κάθε χρήστη, για παραγωγικότερη εργασία με ποιοτικώς καλύτερα αποτελέσματα, χαμηλότερο κόστος με περισσότερη οικονομία. Δίνοντας έτσι μεγαλύτερη αξία στην επένδυση σας ώστε να απολαμβάνετε και να έχετε, το πάνω χέρι στην ζωή σας, με μια πλήρη ισορροπημένη καθαριότητα και υγιεινή ενός αρμονικού περιβάλλοντος στους χώρους σας.

Πρωτοπόροι και Μοναδικοί στο είδος μας, με την δομημένη οργάνωση, τα πλεονεκτήματα της έρευνας, της εμπειρίας, την τεχνογνωσία της λειτουργικότητας με την προσαρμοσμένη εφαρμογή στα Ελληνικά δεδομένα, παρέχουμε όχι μόνο προϊόντα αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις.

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των λύσεων γίνεται με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, απλοποιώντας την εργασία της καθαριότητας, με σκοπό να εισάγουν όλους τους χρήστες , εργονομικά γρήγορα και αποτελεσματικά ξεκούραστα, στις νέες εφαρμογές των Απόλυτων Προτύπων Υγιεινού Καθαρισμού.

Πληροφορίες :Μπορείτε να καλέστε στα 2104829839, 6932245887 ή με email στο vgenis@otenet.gr.