Μattress.gr

Μattress.gr : Τα πάντα για τα στρώματα.

Το Mattress.gr είναι ένα ενημερωτικό τμήμα γύρω από τα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου.

Μαζί με την ενημερωτική υποστήριξη του  mattresscare.gr που δημιουργήθηκε από την αγάπη για τα στρώματα καθώς και την ανάγκη για έναν “χώρο” όπου ο επαγγελματίας, ο καταναλωτής – πελάτης, ο ξενοδόχος και τελικά ο γονέας θα μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από τα στρώματα.

Υπάρχουν πολλοί απρόσκλητοι φίλοι που μπορούν να μας χαλάσουν τον ύπνο.  Το Mattress.gr με την υποστήριξη των επιστημονικών ομάδων των  Green Mite Clean,  Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Green And Clean Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, θα είναι κοντά σας για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε όπως :

Α) Το κοινό άκαρι σκόνης Dust Mite,  των εσωτερικών χώρων με τα αλλεργιογόνα περιττώματα τους μαζί με όλα τα αλλά “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”.

Στα Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια, για Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις σε Κατοικημένους Χώρους ,γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τις μεθόδους αντιμετώπισης, με εξειδικευμένα συστήματα εξυγίανσης, έμφαση στην αποτελεσματικότητα της σωστής προεργασίας για το πριν αλλά και για το μετά από κάθε επιστημονική εφαρμογή , ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες, αλλά και η χρησιμοποίηση  λιγότερων χημικών.

Με ειδικές αναφορες για τα Ακάρεα (Dust mites) της εσωτερικής σκόνης ώστε να αποφεύγονται χημικά σκευάσματα απώθησης ή/και εξουδετέρωσης όταν δεν χρειάζεται, γιατί γίνονται ποιο ανθεκτικά και “επικίνδυνα επιθετικά” με αποτέλεσμα όταν υπάρξει ανάγκη επέμβασης, να επεμβαίνουμε με πολύ δραστικά χημικά. Αλλά και για το Άκαρι της ψώρας , (Sarcoptes scabiei)* το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου,η ονομαζόμενη ψώρα(scabies).

Β) Τους  Αιμομυζητικούς Κοριούς (Bed Bugs) ,  αυτά τα καφεκόκκινα παρασιτικά έντομα που φωλιάζουν σε στρώματα, μαξιλάρια και καναπέδες και όχι μόνο.Συνήθως τους μεταφέρουμε  με τις αποσκευές, τα ρούχα, τα έπιπλα και ότι άλλο μεταφέρουν άτομα που ταξιδεύουν. Τα συγκεκριμένα έντομα μεταφέρονται στα σπίτια μας από κοιτώνες του στρατού, ξενοδοχεία, παιδικές κατασκηνώσεις, θέατρα, αεροπλάνα, σκάφη, τρένα, λεωφορεία και άλλους δημόσιους χώρους. Όταν εγκατασταθούν στο σπίτι είναι εύκολο να διαδοθούν από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Γ) Το Αιμομυζητικο κόκκινο άκαρι πουλερικών (Dermanyssus gallinae) (ή κόκκινη ορνιθόψειρα όπως συνήθως αναφέρεται) το οποίο μεταφέρετε από τα άγρια πτηνά, στις φωλιές τους , στα εξωτερικά μηχανήματα των κλιματιστικών(air conditions) προσβάλλοντας τα «οικιακά» και τους ανθρώπους, με το επώδυνο ερεθιστικό, «δάγκωμα» προκαλώντας δερματολογίες παθήσεις.

Δ) Το Έντομο Colleoptero της οικογένειας Dermestidae  προσβάλει αντικείμενα από μαλλί και δέρμα όπως τα μοντέρνα χαλιά τα οποία τα βρίσκουμε και στην κρεβατοκάμαρα.

Η επιστημονική ομάδα του  Green And Clean θα είναι κοντά σας για τα προβλήματα Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, με λεπτομερή ενημέρωση εξυγίανσης και Επαγγελματικές λύσεις, σε προβλήματα σχετικά με το επιβαρυμένο εσωτερικό περιβάλλον και τα  «αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία», για καλύτερες συνθήκες υγιεινής μέσα από μια Ισορροπημένη Καθαριότητα.

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας με την Ρύπανση Εσωτερικών Χώρων- Άρρωστα Κτήρια (kee.gr)  μας βοηθά να δούμε πως οι Προκλήσεις της αποτελεσματικότητας στον περιορισμό της εσωτερικής ρύπανσης,ώστε να ανακαλύψουμε την Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Σημαντικός είναι και ο ρόλος των Επιμορφωτικών σεμιναρίων για ενημέρωση, γύρο από τις εξελίξεις στο Περιβαλλοντολογικό Ενδιαφέρον του εσωτερικού περιβάλλοντος  χώρου. Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον και όχι μόνο βασική προϋπόθεση, η συνεχής εξέλιξή ενός επαγγελματία, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη «νέα εποχή».

30-31 Μαρτίου 2019  Ενημερωτικό Υλικό Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου -Διαχειριστικές Εφαρμογές Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος , σε Εσωτερικούς Χώρους.pdf.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887  e-mail:info@klintec.gr

Σχετικά Άρθρα

 1. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
 2. Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;
 3. Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!
 4. Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.
 5. Φροντίδα με σωστή συντήρηση των στρωμάτων.
 6. Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα Εφαρμογών Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
 7. Οι εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!
 8. Μούχλα στο στρώμα!!!!
 9. Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.
 10. Τα περί Bio-λογικών καθαρισμών στα υπνοδωμάτια.!!
 11. Για Ποια Καθαριότητα Στρωμάτων Μιλάμε;
 12. Ανασταλτική ανάπτυξη και στους «Bug bugs».!!!