Hygene Water

Hygene Water Mod. 900 -2500

Ένα σύστημα με νερό εμπλουτισμένο με όζον κατάλληλο για την απολύμανση με χαμηλή πίεση και θερμοκρασία επιφανειών. Η συσκευή είναι κατάλληλη για την παραγωγή όζοντος (με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης)  με σκοπό την απολύμανση  προεπεξεργασμένων επιφανειών με προϊόντα αφαίρεσης του λίπους άλλα και στον τομέα των αγροτικών προϊόντων.

Multiple Collateral  (Πολλαπλή εξασφάλιση)

Με την ‘’Καταλυτική Οζονοποίηση’’ (διεργασία υψηλής απόδοσης), σας παρέχεται έκτος από την φυσική απολύμανση χωρίς υπολείμματα, σε ένα ευρύ φάσμα βιολογικών απειλών και παθογόνων παραγόντων και αποτελεσματική εξουδετέρωση σε σίδηρο, μαγγάνιο και υδρόθειο, αυτό το τρομερό τρίο που προκαλεί προβλήματα , οσμής και χρώματος στο νερό , επηρεάζοντας αρνητικά τους οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χρήστες.

Με αυτή την συσκευή δεν απαιτείται πλέον η χρήση πόσιμου νερού για την απολύμανση και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

‘’Εξάλειψη βακτηρίων, μούχλας και ιών κλπ, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (3 λεπτά επαφής) με νερό εμπλουτισμένο με όζον (με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης), σε ψεκασμένες επιφάνειες , για μεγαλύτερη ”μικροβιολογική ασφάλεια.”

Κατόπιν αιτήματος, το εξερχόμενο νερό με υψηλή απολυμαντική ισχύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ψεκασμό.

Το σύστημα επιτρέπει την τέλεια σταθεροποίηση του όζοντος στο νερό, εξασφαλίζοντας εξαιρετική υπολειμματική δυνατότητα (redox) χωρίς διασπορά του όζοντος στον αέρα του περιβάλλοντος (προστασία του χειριστή).

Φορητά συστήματα απολύμανσης επιφανειών με κρύο νερό σε:

α) Επιφάνειες αθλητικών εγκαταστάσεων, παιδικές χαρές , μπάνια, ντουζιέρες, κλπ

β)Εγκαταστάσεις βιομηχανιών- αποθήκευσης προϊόντων διατροφής (σφαγεία, τυροκομικά, κοτόπουλα, ιχθυόσκαλες, ιχθυοκαλλιέργειες ) και Μέσων μεταφοράς των,κλπ

γ) Επιφάνειες μονάδων διαχείρισης και μεταφοράς ιατρικών – χημικών απόβλητων, κλπ

δ) Κατασκηνώσεις αθλοπαιδιών (Camp), Γυμναστήρια, Αποδυτήρια. κλπ

ε) Ταπητοκαθαριστήρια , Πλυντήρια αυτοκινήτων, σκαφών κλπ.

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μεγαλύτερη μικροβιολογική ασφάλεια, καλύτερη υγιεινή, μεγαλύτερη ασφάλεια για τους εργαζομένους και απλούστευση των κανόνων HACCP · 
  • Μείωση του χρόνου εργασίας και της εργασίας που απαιτούνται για την απολύμανση των εργασιακών περιβαλλόντων και τη μείωση της χρήσης επιβλαβών ουσιών (ISO 14000-EMAS).
  • Συνολική εξάλειψη χημικών υπολειμμάτων από επιφάνειες, περιβάλλοντα παραγωγής και επεξεργασίας.
    • Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού ή / και ατμού για απολύμανση επιφανειών (03 χρησιμοποιείται με κρύο νερό).
    • Μείωση της κατανάλωσης νερού.
    • Βελτιστοποίηση των λυμάτων με χαμηλότερο κόστος καθαρισμού και συνακόλουθη μείωση του κόστους
  • Απουσία αναλώσιμων και μείωση του κόστους για την αγορά προϊόντων για την αποχέτευση των περιβαλλόντων.

Ozone Exquisite Services : ‘‘ Οζονοποίηση με Καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης’’  

Υ. Γ: Και δεν ξεχνάμε τις εφαρμογές ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’  Wall Eco , με τα καινοτόμα πατενταρισμένα συστήματα απολύμανσης της EVERGREEN TECNO PLANTS, στην Εξελιγμένη εναλλακτική διαχείριση επαναχρησιμοποίησης του ανακτημένου νερού.

Όλα τα συστήματα ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’ Walleco έχουν μελετηθεί, σχεδιαστεί, κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εγγυάται την παραγωγή Καθαρού Όζοντος από Καθαρό Οξυγόνο και κατόπιν την μετατροπή του πλεονάζοντος όζοντος σε οξυγόνο (με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης). Πατενταρισμενα (Patented) από την Ιταλική εταιρία Evergreen Tecno Plants s.r.l, σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και οδηγίες σχετικά με το όζον (Οδηγία 2001/81 / ΕΚ, Οδηγία 2002/3 / ΕΚ , Οδηγία 2008/1 / ΕΚ, Οδηγία 2008/50 / ΕΚ,) και δύο πιστοποιήσεις με το σήμα CE  και τον “IMQ” σύμφωνα με τις ποιο αυστηρές Ευρωπαϊκές Οδηγίες. EN 61000-6-2 e EN 61000-6-3, LVD EN 60335-1 EN 60335-2-65 Test,

Δεν είναι ιατρικές συσκευές και δεν υπάγονται στις απαιτήσεις των ιατρικών συσκευών

Εξασφαλίζουν εξαιρετική υπολειμματική δυνατότητα (redox) χωρίς διασπορά του όζοντος στον αέρα του περιβάλλοντος (προστασία του χειριστή), παρέχοντας έτσι την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον Άνθρωπο, την Περιουσία αλλά και το Περιβάλλον.

Επιπλέον Τα συστήματα έχουν πιστοποιηθεί από ITALIAN UNIVERSITIES (7 πιστοποιητικά) αποδεικνύοντας έτσι την ικανότητα των εταιρικών τεχνολογιών για τη διασπαστική εξουδετέρωση σε βακτηρία, μύκητες, ζυμομύκητες, αλλεργιογόνα σε ορισμένη συγκέντρωση όζοντος (ppm), σε ορισμένες χρονικές στιγμές και σε πλήρη συμμόρφωση με τις ισχύουσες οδηγίες, διατάγματα, κανονισμούς για το όζον (ασφάλεια για τους χρήστες και για περιβάλλον).

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887 

Σχετικά Άρθρα

Καθαρά οφέλη με εξελιγμένες εναλλακτικές διαχειριστικές λύσεις στους τομείς παραγωγής.

Εναλλακτικές μέθοδοι ανασταλτικής ‘‘αντιπαρασιτικής ασφάλειας’’ ταπήτων.!!

Ανασταλτική ανάπτυξη και στους «Bug bugs».!!!

‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’: Μια πολλά υποσχόμενη προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης.

Εφαρμογές Όζοντος για Οικονομικά, Μικροβιολογικά και Περιβαλλοντικά Οφέλη.

Εξελιγμένη εναλλακτική διαχείριση επαναχρησιμοποίησης ανακτημένου νερού.