Απορρύπανση Στρωμάτων

Η εφαρμογή ενός εξειδικευμένου συστήματος  απορρύπανσης  και  αναζωογόνησης των στρωμάτων , το όποιο χρησιμοποιείται από το σύνολο σχεδόν (95%) των εξειδικευμένων  εταιριών Καθαρισμού Στρωμάτων Παγκοσμίως, εκμηδενίζει σχεδόν όλα τα προβλήματα των αλλεργιών, που δημιουργούνται από τις εγκρίσεις της  βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματα των ακάρεων της ‘‘εσωτερικής σκόνης’’ μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους και τα βακτηρίδια της μούχλας.   

Απαράμιλλη εξασφάλιση ευεξίας

 Η προληπτική προστασία του BIOPROTECT RTU, ως συμπληρωματικό μέτρο Πολλαπλής Θωράκισης, όταν εφαρμόζεται στα στρώματα σας δημιουργεί μια μικροβιοστατική  ‘’ αόρατη νανο-ασπίδα’’  μακροχρόνιας αντιμικροβιακής δράσης  60 έως και 90 ημερών.

Ως  Πιστοποιημένοι εφαρμοστές , για όλα τα παραπάνω καθιστούν σαφές πως  προτεραιότητα  μας είναι ο άνθρωπος. Δημιουργούμε συνθήκες που προάγουν υψηλότατα πρότυπα υγιεινής εξασφαλίζοντας του ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Παρέχεται Βεβαιωμένη εκπαίδευση, για την Ορθή εφαρμογή των εξειδικευμένων Bio- εφαρμογών , απορρύπανσης  , εξυγίανσης και απολύμανσης  καλύπτοντας  έτσι , την  «κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων», το Κριτήριο 4.27 -Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση -Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Ζητήστε μας έναν  Ποιοτικό Έλεγχο με το Test Προσδιορισμού στα περιττώματα των ακάρεων ενός στρώματος,  στο 2104829839 για να μάθετε για αυτά που δεν ξέρετε και δεν φαίνονται .

Οι μετακινήσεις στο κρεβάτι βοηθούν ώστε να βγουν από  το στρώμα ‘‘σύννεφα’’ αλλεργιογόνων, προκαλώντας αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα κ.λ.π.

Επιπλέον θα Δοκιμάσετε τις 7 διαφορετικές θέσεις του Τoe –Τouch Control , για να συγκρίνετε την ‘‘ 4×4 Αξιόπιστη Δυναμική’’  μιας Προηγμένης Τεχνολογίας TechDrive, του πιο ανθεκτικού συστήματος καθαρισμού εσωτερικών χώρων  το οποίο αναπτύχθηκε με την βοήθεια της NASA. Έτσι διαπιστώνεται την υπ΄ Αριθμόν  (1) Ένα Ποιοτικά Αξιόπιστη Απόδοση του και μαθαίνετε  για αυτά που δεν ξέρετε και δεν φαίνονται.

1: Μην ‘‘δολοφονείτε τα ακαρεα ‘’, αυτά τα κομψά ζωάκια με σπρέι , αφρούς, κ.λ.π, διότι δεν  θα λύσετε τα  προβλήματα των αλλεργίων που προέρχονται από την πρωτεΐνη που βρίσκεται στα περιττώματα τους,  αν δεν τα αποβάλετε, ( να τα βγάλετε έξω), χωρίς ώμος να τα ανακυκλώνετε ώστε να μολύνετε περισσότερο τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι επαναλαμβανόμενες επεξεργασίες, με το σύστημα καθαρισμού  &  αναζωογόνησης των στρωμάτων , θα φέρουν γρήγορα το  επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η μειωμένη δράση των ακάρεων  σκόνης  κατά 99,97%, μαζί με την μείωσητους.

Τα  άκαρεα ‘‘εσωτερικής σκόνης’’ είναι δύσκολο “να βγουν έξω”  από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί ’’στατικός ηλεκτρισμός’’, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα .

Η απομάκρυνση του “μικροβιακού φορτίου” από τα βακτηρίδια της μούχλας μαζί με την αποφόρτισηαναζωογόνηση του δωματίου θα δώσουν μια ανακούφιση στους πάσχοντες από αλλεργίες, με καλύτερα αποτελέσματα στην θεραπευτική τους αγωγή.

 

2:.Αν δεν έχετε καθαριστή στρωμάτων , πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, (κάθε 2 βδομάδες), να τα βγάζετε  έξω,   να τα χτυπάτε Φορώντας Υποχρεωτικά Μάσκα και να τα αφήνετε να τα βλέπει ο ήλιος, όταν  δεν έχει ‘‘Καυσαέριο’’

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών,  απαιτούν την χρησιμοποίηση Επαγγελματικών συστημάτων μαζί με την Βεβαιωμένη επαγγελματική κατάρτιση των εφαρμοστών, ώστε οι εφαρμογές αντιμετώπισης να γίνονται με αποτελεσματικότητα αποφέροντας την δημιουργία  ενός καθαρού και υγιεινού  περιβάλλοντος.

Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα Εφαρμογών Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Η  αναγκαιότητα εφαρμογής μεθόδων με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες στην σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη. Η αναβάθμιση μιας διασφαλισμένης ποιότητας επιβεβαιώνεται από ένα απόλυτα σχεδιασμένο και πλήρες σύστημα φροντίδας  (Deep-Depollution)  για πολλαπλές Bio –εφαρμογές απορρύπανσης των εσωτερικών χώρων.

Με Maximum απόδοση για ‘’εξόρυξη βρωμιάς’’ , με δόνηση και ‘’αναρρόφηση στροβιλισμού’’, ώστε να την αφαιρεί  από το βάθος των στρωμάτων, χαλιών, σκληρών- λείων επιφανειών , παγιδεύοντας δε σκόνες, αλλεργιογόνα και ‘’ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ , χωρίς να τα ανακυκλώνει και να τα επιστρέφει, επιμολύνοντας τον χώρο σας, με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, αλλά και με Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) ( σύμφωνα με τις προδιαγραφές  για την Ενεργειακή ετικέτα της Νέας νομοθεσίας)

Τι είναι η Deep-Depollution;

απορρύπανση σε βάθος (Deep-Depollution)  περιλαμβάνει μια ελεγχόμενη και δομημένη καθαριότητα, ο οποία είναι πιο ενδελεχής – διεξάγεται με επιμέλεια – και με περισσότερη λεπτομέρεια από έναν καθαρισμό ή/και ‘’βιολογικό καθαρισμό ’’. Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε την διαφορετικότητα μας ως ειδικοί στη διασφάλιση,  ότι μέσω της διαδικασίας  του προγράμματος Healthy Interior Environment για την υλοποίηση παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ένα πρόγραμμα με καινοτόμους μεθόδους και Πρωτόκολλα ολοκληρωμένων επαγγελματικών περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών,  με απώτερο στόχο την διασφαλισμένη βελτίωση της ‘’μικροβιολογικής ασφάλειας’’ και  υγιεινής των εσωτερικών χώρων με άμεση χρήση.

Προσοχή:  Η καθαριότητα και το πλύσιμο αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και οι μέθοδοι απολύμανσης δεν αντικαθιστούν καθαριότητα και πλύσιμο, αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)

New-2021 Επαγγελματικος Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Πληροφορίες καλέστε στα 2104829839, 6932245887 ή με email στο vgenis@otenet.gr.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Σχετικά Άρθρα

  1. Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Αποκατάστασης Χώρων
  2. Οι εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!
  3. Μούχλα στο στρώμα!!!!
  4. Μήπως πρέπει να αναβαθμίσουμε το πολύπλοκο εσωτερικό περιβάλλον;
  5. Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!
  6. Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.
  7. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
  8. Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα Εφαρμογών Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
  9. Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.
  10. Κατσαρίδες και μικροτριχίδια τρωκτικών αιτίες αλλεργιών.!!
  11. Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;