BIOPROTECT RTU

BIOPROTECT RTU

Έτοιμο προς χρήση αντιμικροβιακό προστατευτικό επιφανειών

Το BIOPROTECT ™ βασίζεται σε μια αντιμικροβιακή τεχνολογία με βάση το νερό, αναγνωρισμένη από την EPA, η οποία παρέχει σταθερή και συνεχή προστασία.

Το BIOPROTECT™ είναι ένα συντηρητικό αντιμικροβιακό επίστρωμα που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε πορώδεις όσο και σε μη πορώδεις επιφάνειες προκειμένου να αναστείλει την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν οσμές και λεκέδες καθώς αντιμετωπίζει και τον SARS Covid-2 / Covid-19

Με την συμπληρωματική δε τροποποίηση της αρχικής άδειας κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) στο απολυμαντικό προϊόν BIOPROTECT  συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2. ( ΤΠ 2: Απολυµαντικά που δεν προορίζονται για άμεση εφαρμογή στους ανθρώπους ή τα ζώα)

Το BIOPROTECT είναι μια αντιμικροβιακή φόρμουλα που αρχίζει να αποδίδει και να προστατεύει από επιβλαβή μικρόβια καθώς στεγνώνει στην εφαρμοσμένη επιφάνεια.

Η μοναδική μη αφαιρούμενη φόρμουλα χωρίς έκπλυση έχει αποδειχθεί ότι  ως προϊόν που δρα με Μηχανικό τρόπο εξουδετέρωσης παρέχει αποτελεσματικότητα στη θανάτωση μικροβίων και στη μείωση των οσμών για 60 -90 ημέρες σε διάφορες επιφάνειες.

YouTube player

Το έτοιμο προς χρήση αντιμικροβιακό προστατευτικό επιφάνειας BIOPROTECT ™ δημιουργεί προστατευτική ασπίδα σε πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες ,σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν  οσμές, μύκητες , μούχλα, άλλα και όπου μπορεί να εμφανιστεί εξάπλωση μικροβίων, βακτηρίων και ιων σε επιφάνειες για 60 έως και 90 ημέρες.

Το σύστημα BIOPROTECT ™ ανθεκτικό προϊόν αντιμικροβιακής τεχνολογίας , μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε αίθουσες, εγκαταστάσεις, κρεβάτια, στρώματα, υφασμάτινες ταπετσαρίες , (κεφαλάρια ,υποστρώματα, σαλόνια)  κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες, είδη εξοπλισμού, ποδήλατα, δάπεδα, επιφάνειες άθλησης, μπάνια και ντουζιέρες, θρανία, γραφεία και καρέκλες, υπολογιστές και πληκτρολόγια, χερούλια πορτών, μπάνια, ξύλινες επιφάνειες, έπιπλα, ξύλινα πατώματα, πλακάκια, μοκέτες, καθώς και τα συστήματα HVAC (Θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού).

Ασφαλές για χρήση σε χειροποίητα χαλιά άλλα και σε ευαίσθητες ταπετσαρίες

Το πρόγραμμα  ‘’Bio-προστασία’’ και για  καινούργια στρώματα ,σαλόνια, χαλιά –μοκέτες, με το τείχος των «Νανοπαγίδων».

Χώροι φιλοξενίας, Μονάδες υγείας,  Νοικοκυριά ,Σχολικές Εγκαταστάσεις ,Αθλητικές Εγκαταστάσεις,  Εμπορικοί Χώροι, Αυτοκίνητα και Θαλάσσια Σκάφη , (Μ.Μ.Μ), Ένοπλες Δυνάμεις,  Αεροσκάφη (ιδιωτικά και εμπορικά), τερματικών βάσεων και εγκαταστάσεων. 

Στην KlinTec  για την βέλτιστη υγειονομική ασφάλεια , μέσω της εφαρμογής του συστήματος BIOPROTECT ™ RTU, σκοπεύουμε να μειώσουμε ένα μεγάλο φάσμα μικροβιολογικών προβλημάτων .Έχοντας ως γνώμονα τη εγγυημένη υγειονομική εξασφάλιση, πραγματοποιούμε εξειδικευμένες εφαρμογές ολοκληρωμένων προγραμμάτων. Η σχολαστικά επιμελημένη ανάπτυξη του σχεδίου εφαρμογών ‘’τεσσάρων σημείων’’ πριν ή/και μετά την εφαρμογή  και στα υλικά μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας  – 60 έως 90 ήμερες

Έτσι δουλεύει

YouTube player

Καθώς στεγνώνει η επικάλυψη, ο ομοιοπολικός δεσμός του BIOPROTECT , οι Αντιμικροβιακές «ακίδες» που έχουν σχηματιστεί στην επιφάνεια, είναι στην πραγματικότητα μεγάλες αλυσίδες θετικά φορτισμένων ατόμων που αντιπροσωπεύουν μια θανατηφόρα απειλή ενάντια στα μικρόβια.

Ως προϊόν που δρα με Μηχανικό τρόπο εξουδετέρωσης για να παρέχει αποτελεσματικότητα στη θανάτωση μικροβίων και στη μείωση των οσμών για 60-90 ημέρες σε διάφορες επιφάνειες.

Αυτή η ”κροκίδωση”  δίνει την δυνατότητα της εύκολης απομάκρυνσης της βρώμιας (Οργανικοί βιορύποι) με νερό και microfiber, ενώ παράλληλα δημιουργεί ανασταλτική ανάπτυξη στην μούχλα.

Έτσι η ”ασπίδα” αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και την εξάπλωση των βακτηρίων. Τα αρνητικά φορτισμένα κυτταρικά τοιχώματα των επιβλαβών μικροοργανισμών,  έλκονται ηλεκτροστατικά με την ισχυρή ηλεκτροστατική έλξη προς τις θετικά φορτισμένες αιχμές «ακίδες» προσελκύωντας  μικρόβια, ιούς, βακτήρια και καθώς οι μοριακές αιχμές ωθούν διαπερνούν το κύτταρο και διαρρηγνύουν την κυτταρική μεμβράνη τους, προκαλώντας την ‘’διασπαστική εξουδετέρωση’’  του βακτηριακού μικροοργανισμού ενώ σύγχρονος τους προκαλεί ηλεκτροστατικά «σοκ» (‘’ηλεκτροπληξία’’).

Προσοχή : Δεν ανήκουμε στους διαδικτυακούς διανομείς –εφαρμοστές του BIOPROTECT ™  που προβάλουν αβάσιμους  ισχυρισμούς για το προϊόν. Απεναντίας τηρούμε  την όποια διάταξη και εν γένει την κείμενη νομοθεσία ως προς την πώληση αλλά και ως Πιστοποιημένοι  εφαρμοστές  (για SARS-CoV-2)  για την ορθή εφαρμογή-χρήση  του προϊόντος.

Για να γίνει η επαγγελματική εφαρμογή αυτών των υλικών με εξειδικευμένες τεχνολογίες πρόληψης για το μέγιστο χρόνο μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας  στην ανασταλτική ανάπτυξη (π.χ. ιών, βακτηρίων που ενοχοποιούνται και για τις λοιμώξεις.) χρειάζεται:

α) Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης εφαρμοστών

β) Επαγγελματικός εξοπλισμός προεργασίας-αποκατάστασης και την ανάπτυξη του σχεδίου εφαρμογών ‘’τεσσάρων σημείων’’ πριν ή/και μετά την εφαρμογή και υλικά μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας  – 60 έως 90 ήμερες

γ) Βεβαίωση πρακτικής εφαρμογής

 Και ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε:

Όταν γίνει η εφαρμογή υλικών με εξειδικευμένες τεχνολογίες πρόληψης  για την παραμένουσα δράση τους δεν συντρέχει λόγος- δικαιολογία για τη μη λήψη ή /και συνέχεια των απαραίτητων μέτρων καθαριότητας απολύμανσης, σε περιπτώσεις εμφανούς – ορατής ή /και πιθανώς- αμφισβητήσιμης μόλυνσης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)

‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων

Housekeeping-Hotels 2021 –Ενημ. Υλικό –’Ολοκληρωμένη Διαχείριση Καθαριότητας – Απολύμανσης Εσωτ. Χώρων

Ξαναχτίζουμε μαζί την Υγειονομική Εξασφάλιση στο ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας. 

Προγράμματα διαχειριστικής και εφαρμοστικής μελέτης καθαρισμού – απολύμανσης

Η Υγειονομική ασφάλεια στο ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας είναι υποχρέωση όλων μας

New-2021 -2022 Επαγγελματικός  Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Περιορισμός του κινδύνου αέριας μόλυνσης – επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Πηγή : https://klintec.gr/bioprotect-rtu/

Σχετικά Άρθρα

 1. Anti-Infection Prevention: ‘’ Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας’’ κατά των Λοιμώξεων
 2. Καθαρισμός-Απολύμανση: Από την θεωρεία στην πράξη.!!!!
 3. Οι Τουριστικοί Φορείς με Πιστοποιημένη Εκπαίδευση Αναβαθμίζουν την Ελληνική Φιλοξενία.!!
 4. Προληπτική ή Έκτακτης Ανάγκης η Εφαρμογή Απολύμανσης στα Σχολεία;
 5. Αποκατάσταση εσωτερικών χώρων από ιδιαίτερους ‘‘μολυσματικούς παράγοντες’’.
 6. Με Προϋποθέσεις οι Ολοκληρωμένες Εφαρμογές Απολύμανσης.
 7. Επιπτώσεις και από τις ‘’ προληπτικές απολυμάνσεις ‘’ αν δεν γίνει πλήρης αποκατάσταση των χώρων;
 8. Παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας και στους χώρους φιλοξενίας.!!!
 9. Όταν η βασική προτεραιότητα είναι ασφάλεια της υγιεινής για όλους μας!
 10. Με αυστηρή τήρηση των βασικών κανόνων και χωρίς πανικό η αποκατάσταση των εσωτερικών χώρων.!!
 11. Μετά την ‘‘Προληπτική Απολύμανση’’ τι;
 12. Προσεγγίζοντας την απαρέγκλιτη εφαρμογή μέτρων και στα Μ.Μ.Μ.!!
 13. Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές απολύμανσης εναρμονισμένες στο σήμερα!!
 14. Καινοτομίες για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στο επιβατικό κοινό.
 15. Το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, θα είναι για την προφύλαξη από τον κορωνοϊο ή από τα ‘’ Ρυπογόνα χημικά κοκτέιλ ’’.!!
 16. Επιτακτική ανάγκη οι κανόνες αυταπόδεικτης διαφάνειας με ιχνηλασιμότητα για την ασφαλή παράδοση των χώρων.
 17. Η μακροχρόνια έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση των εσωτερικών χώρων και οι αναδυόμενες λοιμώξεις .!
 18. Εφαρμόζονται τα ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού-απολύμανσης σύμφωνα το Ε.Ο.Δ.Υ;