Helenvita Protect Surface 3Q

Helenvita Protect Surface 3Q

Συμπυκνωμένο υγρό καθαρισμού και απολύμανσης 

Ε.Ο.Φ protect surface 3q_ 27002_29-3-2022

MSDS_HV_Protect_3Q_finished product

Ασφαλές για χρήση σε χειροποίητα χαλιά άλλα και σε ευαίσθητες ταπετσαρίες

Πεδίο εφαρμογής  ”Μαλακές επιφάνειες” :

 1. Οι  λερωμένες περιοχές των ταπήτων και των υφασμάτων πρέπει να απορρυπανθούν – καθαριστούν πριν από την εφαρμογή.
 2. Εφαρμόστε στην επιφάνεια με σύστημα ψεκασμού ή με απευθείας εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε 30-50 ml/m2 μέχρι την πλήρη εφαρμογή και αφήστε να ενεργήσει για 5-60 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος και το φορτίο του ρύπου). Η επιφάνεια πρέπει να παραμείνει υγρή για ολόκληρο το χρόνο επαφής.
 3. Ακολουθήστε κανονική διαδικασία απομάκρυνσης ή έκπλυσης και αφήστε να στεγνώσει στον αέρα.

4. Για βαριά μολυσμένη επιφάνεια  εφαρμόστε εκ νέου το προϊόν και αφήστε τον τάπητα ή το ύφασμα για να στεγνώσει

Ιδιότητες / χαρακτηριστικά

 • Χωρίς αλδεΰδες
 • Εξαιρετική καθαριστική απόδοση
 • Ευρεία και αποδεδειγμένη απολυμαντική απόδοση
 • Αποτελεσματικό έναντι επιλεγμένων ιών, όπως norovirus και Vaccinia Ιός
 • Βασίζεται σε ένα μείγμα από τρία διαφορετικά Quacs (τεταρτοταγή άλατα του αμμωνίου)
 • Παρέχεται σε ουδέτερο pH
 • Συμβατό με ευαίσθητα υλικά
 • VAH συμβατό
 • Διακριτικό άρωμα

 

Πολλαπλή μέθοδος καθαρισμού & απολύμανσης με εγκεκριμένα υλικά από τον Ε.Ο.Φ.

Στην KlinTec  για την βέλτιστη υγειονομική ασφάλεια , μέσω της εφαρμογής Πολλαπλών μεθόδων καθαρισμού & απολύμανσης με εγκεκριμένα υλικά από τον Ε.Ο.Φ., σκοπεύουμε να μειώσουμε ένα μεγάλο φάσμα μικροβιολογικών προβλημάτων .Έχοντας ως γνώμονα τη εγγυημένη υγειονομική εξασφάλιση, πραγματοποιούμε εξειδικευμένες εφαρμογές ολοκληρωμένων προγραμμάτων με σχολαστικά επιμελημένη ανάπτυξη του σχεδίου εφαρμογών και σε ”Μαλακές επιφάνειες”.

Μειώνουμε την υπερβολική κατανάλωση Βιοκτόνων Απολυμαντικών μαζί με την υπέρβαση των απαιτήσεων, απέναντι στις προκλήσεις από άγνωστους κίνδυνους.

Η KlinTec χρησιμοποιεί μια ποικιλία μεθόδων για να ελέγξει τη λειτουργικότητα των προϊόντων που σας προτείνει .  Οι αγοραστές των προϊόντων θα πρέπει να αξιολογούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους και τις περιβαλλοντικές συνθήκες σχετικά με τα πιθανά οφέλη από τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Οι αγοραστές θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν όλες τις εύλογες προφυλάξεις ασφαλείας για να αποτρέψουν τη μετάδοση παθογόνων, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. Δεν μπορείτε να βασίζονται μόνο στα μεμονωμένα  προϊόντα που σας προτείνουμε για να μειώσετε ή να αποτρέψουν τη διάδοσή του.

Είναι σημαντικό να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους και οδηγίες για τη δημόσια υγεία που εκδίδονται από εθνικές, ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών που δημοσιεύονται,  από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ ), τον Παγκόσμιο Οργανισμό ΥγείαςΠΟΥ ), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης ΝοσημάτωνECDC ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης ΝοσημάτωνCDC).

Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε χώρο φιλοξενίας, μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

 Και ποτέ δεν ξεχνάμε : Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, κρότωνες , σκόρος, κατσαρίδες δεν Απολυμαίνονται.!!

Το ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους καταναλωτές, σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής των εσωτερικών  χώρων, για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο υγιεινό περιβάλλον μιας Αναβαθμισμένης Ποιητικής  Διαβίωσης, με εσωτερική αρμονία και ηρεμία , χρειάζεται ενημέρωση.

Σας ενημερώνουμε ότι το καθαριστικό –απολυμαντικό  Helenvita Protect Surface 3Q (Ε.Ο.Φ) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές με μηχανήματα αερομεταφερόμενης διάχυσης (π.χ. ψυχρής εκνέφωσης Fogger -νεφελοποίηση ) για την απολύμανση επιφανειών μέσω του αέρα.

Συμπληρωματική  Ενημέρωση :

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)

New-2021 Επαγγελματικος Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Πηγή :  https://klintec.gr/helenvita-protect-surface-3q/ ‎