BIOPROTECT ™ Antimicrobial Technology

BIOPROTECT Antimicrobial Technology

Δημιουργία ενός πιο υγιούς περιβάλλοντος με την προστασία των επιφανειών που αγγίζουμε καθημερινά .( οικογένεια, οι υπάλληλοι και οι πελάτες , φιλοξενούμενοι -ταξιδευτές )

Το BIOPROTECT RTU είναι ένα έτοιμο προς χρήση βιοστατικό προστατευτικό επιφάνειας το οποίο δημιουργεί μια αξιόπιστη αόρατη προστατευτική ασπίδα που βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης και της εξάπλωσης μούχλας,  βακτηρίων, μύκητα και ιών σε όλες τις πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες.

Με γνώμονα το ρητό του Ιπποκράτη «κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν», μία εφαρμογή μακροχρόνιας αντιμικροβιακής δράσης με απενεργοποιητική ανάπτυξη ανασταλτική-  μπορεί να διαρκέσει 60 έως και 90 ημέρες.

Μεγάλη αποτελεσματικότητα φάσματος: Το BIOPROTECT RTU είναι αποτελεσματικό έναντι ενός ευρέος φάσματος μικροβίων. Είναι προϊόν Αντιμικροβιακής τεχνολογίας που λειτουργεί ως ένα εφαρμοσμένο αντιμικροβιακό επίστρωμα χωρίς διάχυση – έκπλυση (Ψεκασμό- αναρρόφηση) με υπολειμματική αποτελεσματικότητα.

 • Μια αποτελεσματική μικροβιοστατική τεχνολογία επίστρωσης, ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και ζυμών, τόσο σε πορώδη όσο και μη πορώδη υλικά.
 • Το BioProtect βασίζεται σε μια αντιμικροβιακή φόρμουλα που αρχίζει να αποδίδει και να προστατεύει από επιβλαβή μικρόβια μόλις στεγνώνει στην εφαρμοσμένη επιφάνεια.
 • Ως προϊόν που δρα με Μηχανικό τρόπο εξουδετέρωσης για να παρέχει αποτελεσματικότητα στη θανάτωση μικροβίων και στη μείωση των οσμών για 60-90 ημέρες σε διάφορες επιφάνειες.

Απαράμιλλη ευεξία : Όταν εφαρμόζεται σε μια επιφάνεια ή ενσωματώνεται σε ένα υλικό, το BIOPPROTECT™ σχηματίζει έναν ομοιοπολικό δεσμό με το υπόστρωμα και δημιουργεί μια μικροβιοστατική αντιμικροβιακή επίστρωση. Η επίστρωση σχηματίζει μια ‘’ αόρατη νανο-ασπίδα’’ από αιχμές, όπου καθεμία από τις αιχμές φέρει θετικό φορτίο που προσελκύει τα αρνητικά φορτισμένα βακτήρια. Μόλις αυτά προσεγγίσουν, οι μοριακές αιχμές διαπερνούν το κύτταρο και διαρρηγνύουν την κυτταρική μεμβράνη του, προκαλώντας με Μηχανικό τρόπο την ‘’διασπαστική εξουδετέρωση’’  του βακτηριακού μικροοργανισμού.

Η διαδικασία εφαρμογής μίας μακροχρόνιας αντιμικροβιακής δράσης με απενεργοποιητική ανάπτυξη  –ανασταλτική-μπορεί να χρησιμοποιηθεί  επικουρικά  (συμπληρωματικά) ως λύση ‘’φυσικής απομάκρυνσης ’’ προκειμένου να αναστείλει την ανάπτυξη τους τόσο σε πορώδη όσο και μη πορώδη υλικά, με ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα,  για μεγάλο χρονικό διάστημα 60 έως και 90 ημέρες , ανάλογα με την εφαρμογή, τη χρήση και το περιβάλλον

Με την συμπληρωματική δε τροποποίηση της αρχικής άδειας κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) στο απολυμαντικό προϊόν BIOPROTECT RTUσυμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2. (ΤΠ 2: Απολυμαντικά που δεν προορίζονται για άμεση εφαρμογή στους ανθρώπους ή τα ζώα).

 GVN Report ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΙΩΝ (GVN) ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ (GR) )

 BioProtect RTU – Εγκριση ΕΟΦ (ΑΠ-1247-02) 

BioProtect RTU – Δελτίο Δεδομένων Ασφάλειας (GR) 

Έτσι δουλεύει

YouTube player

Διασφαλίζουμε ότι οι επιφανές των χώρων δεν είναι μόνο καθαρές και απολυμασμένες αλλά προστατεύονται από επιβλαβείς ιούς, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς. 

 • Οι κοινές επιφάνειες (σημεία επαφής) καθαρίζονται και απολυμαίνονται -χωρίς αποτελεσματική υπολειμματική προστασία – έτσι ώστε μέσα σε λίγες ώρες από την απολύμανση, τα βακτήρια θα αναπτυχθούν εκθετικά παρουσιάζοντας έναν νέο κίνδυνο.
 • Αντιθέτως το BIOPROTECT RTU με αυτήν την αποδεδειγμένη αντιμικροβιακή λύση αποτελεσματικής υπολειμματικής προστασίας με ιοκτόνο δράση, παρέχει συνεχή προστασία δημιουργώντας μια αόρατη μικροσκοπική ασπίδα σε πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες, αποτρέποντας μικρόβια (βακτήρια και ιοί) 60 έως και 90 ημέρες , ανάλογα με την εφαρμογή, τη χρήση και το περιβάλλον

Προσοχή : Δεν ανήκουμε στους διαδικτυακούς διανομείς –εφαρμοστές του BIOPROTECT RTU που προβάλουν αβάσιμους  ισχυρισμούς για το προϊόν. Απεναντίας τηρούμε  την όποια διάταξη και εν γένει την κείμενη νομοθεσία ως προς την πώληση αλλά και ως Πιστοποιημένοι  εφαρμοστές  (για SARS-CoV-2)  για την ορθή εφαρμογή-χρήση  του προϊόντος.

Για να γίνει η επαγγελματική εφαρμογή αυτών των υλικών με εξειδικευμένες τεχνολογίες πρόληψης για το μέγιστο χρόνο μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας  στην ανασταλτική ανάπτυξη (π.χ. ιών, βακτηρίων που ενοχοποιούνται και για τις λοιμώξεις.) χρειάζεται:

α) Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης εφαρμοστών

β) Επαγγελματικός εξοπλισμός προεργασίας-αποκατάστασης και την ανάπτυξη του σχεδίου εφαρμογών ‘’τεσσάρων σημείων’’ πριν ή/και μετά την εφαρμογή και υλικά μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας  – 60 έως 90 ήμερες

γ) Βεβαίωση πρακτικής εφαρμογής

 Και ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε:

Όταν γίνει η εφαρμογή υλικών με εξειδικευμένες τεχνολογίες πρόληψης  για την παραμένουσα δράση τους δεν συντρέχει λόγος- δικαιολογία για τη μη λήψη ή /και συνέχεια των απαραίτητων μέτρων καθαριότητας απολύμανσης, σε περιπτώσεις εμφανούς – ορατής ή /και πιθανώς- αμφισβητήσιμης μόλυνσης

YouTube player

Διαρκής Ενημέρωση :

Πιστοποιημένη εκπαίδευση για ολοκληρωμένη διαχείριση πρωτοκόλλων υγειονομικού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Κατεβάστε την

KLINTEC Ηλεκτρονική Πρόσκληση Έκθεσης Clean Expo 2023

….και εκμεταλλευτείτε τα ανταποδοτικά οφέλη σε  ‘’εκπτώσεις’’

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Πηγή : https://klintec.gr/bioprotect-antim…obial-technology/

Σχετικά Άρθρα

 1. Anti-Infection Prevention: ‘’ Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας’’ κατά των Λοιμώξεων
 2. Καθαρισμός-Απολύμανση: Από την θεωρεία στην πράξη.!!!!
 3. Οι Τουριστικοί Φορείς με Πιστοποιημένη Εκπαίδευση Αναβαθμίζουν την Ελληνική Φιλοξενία.!!
 4. Προληπτική ή Έκτακτης Ανάγκης η Εφαρμογή Απολύμανσης στα Σχολεία;
 5. Αποκατάσταση εσωτερικών χώρων από ιδιαίτερους ‘‘μολυσματικούς παράγοντες’’.
 6. Με Προϋποθέσεις οι Ολοκληρωμένες Εφαρμογές Απολύμανσης.
 7. Επιπτώσεις και από τις ‘’ προληπτικές απολυμάνσεις ‘’ αν δεν γίνει πλήρης αποκατάσταση των χώρων;
 8. Παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας και στους χώρους φιλοξενίας.!!!
 9. Όταν η βασική προτεραιότητα είναι ασφάλεια της υγιεινής για όλους μας!
 10. Με αυστηρή τήρηση των βασικών κανόνων και χωρίς πανικό η αποκατάσταση των εσωτερικών χώρων.!!
 11. Μετά την ‘‘Προληπτική Απολύμανση’’ τι;
 12. Προσεγγίζοντας την απαρέγκλιτη εφαρμογή μέτρων και στα Μ.Μ.Μ.!!
 13. Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές απολύμανσης εναρμονισμένες στο σήμερα!!
 14. Καινοτομίες για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στο επιβατικό κοινό.
 15. Το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, θα είναι για την προφύλαξη από τον κορωνοϊο ή από τα ‘’ Ρυπογόνα χημικά κοκτέιλ ’’.!!
 16. Επιτακτική ανάγκη οι κανόνες αυταπόδεικτης διαφάνειας με ιχνηλασιμότητα για την ασφαλή παράδοση των χώρων.
 17. Η μακροχρόνια έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση των εσωτερικών χώρων και οι αναδυόμενες λοιμώξεις .!
 18. Εφαρμόζονται τα ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού-απολύμανσης σύμφωνα το Ε.Ο.Δ.Υ;