ULV Fogger H05

ULV Fogger H05

Το ULV Fogger H05 είναι ένας από τους καλύτερους κινητήρες  ULV που διατίθενται σήμερα, με τον κινητήρα 50Hz,να εκτοξεύει 1400w με ισχύ 220V AC. Το ULV Fogger H05 σας επιτρέπει να εξαλείψετε με ευκολία όλα τα ανιχνευτικά και ιπτάμενα παράσιτα με μεγάλη ευκολία.

Η δεξαμενή αποθήκευσης μπορεί εύκολα να συγκρατήσει έως και 5 λίτρα , ενώ η παροχή ροής 0  -49 Ι /h  είναι μία από τις καλύτερες στην βιομηχανία ομίχλης ULV. Διαθέτοντας μια εντυπωσιακή ταχύτητα ομίχλης και απολύμανσης 10-15 km / h, το H05 είναι μια πολύ πρακτική και οικονομική λύση . Ζυγίζει μόλις 5,3kg με ρυθμιζόμενο μέγεθος σταγονιδίων διαλύματος 9-49 μικρά.

Το μικρό βάρος και το συμπαγές μέγεθος το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για ιδιωτική και εμπορική χρήση, παρόλο που συνιστάται να μελετάτε και να κατανοείτε προσεκτικά τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας.

Το H05 ULV μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κρύα ομίχλη σε νοσοκομεία, σχολεία, σπίτια, εστιατόρια, χώρους διακοπών, χώρους εστίασης, γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις, αποθήκες,  Ταπητοκαθαριστήρια, συνεργεία αυτοκίνητων, Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα, θερμοκήπια, κλπ.

Τρόπος Χρήσης :

Όπως σε όλα τα βιοκτόνα πρέπει να υπάρχει αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων για την ορθή εφαρμογή τους, έτσι πρέπει να γίνεται και η εφαρμογή του απολυμαντικού αερολύματος με την συσκευή ULV Fogger H05 για τους εσωτερικούς χώρους

Προσοχή στις ‘’αντενδείξεις’’ : Μεμονωμένες εφαρμογές απολύμανσης με ψεκαστήρες (τύπου airless), αλλά και με συσκευές εκνέφωσης – νεφελοποίησης ,  η/ και ηλεκτροστατικού αερολύματος , δεν συνιστώνται για μεμονωμένη χρήση σε ιδιωτικούς χώρους. Στα δε καταστήματα εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία, ιατρεία, γυμναστήρια και καταστήματα λιανικής,  λόγο του δυνητικά ’’ άγνωστου SARS-CoV-2, σύμφωνα με την  εγκύκλιο ( αρ. Δ1γ/Γ.Π/οικ 19954/20.03.2020 ) ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού-απολύμανσης, ) , ο υπεύθυνος εφαρμοστής που εκτελεί τις συγκεκριμένες εφαρμογές, θα πρέπει να είναι εξειδικευμένος (π.χ. απόφοιτος της σχολής απολυμαντών ή πιστοποιημένος από άλλη ειδικότητα κατάλληλα εκπαιδευμένη).

Η αποκατάσταση του κάθε χώρου αποτελεί απαρέγκλιτα ένα αναπόσπαστο μέρος  των ολοκληρωμένων εφαρμογών πριν την εκ νέου χρήση των χώρων.

Η  αναγκαιότητα άμεσης προεργασίας ή /και αποκατάστασης , (πριν ή/και μετά από κάθε εφαρμογή),  με τον απαιτούμενο Επαγγελματικό Εξοπλισμό των Bio –εφαρμογών,  με την εφαρμογή μεθόδων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας στην σημερινή εποχή, κρίνεται απαραίτητη.

Η Διασφαλισμένη Ποιότητα από Βεβαιωμένες εφαρμογές ,αποτελεί τις βάσεις μιας ‘’Ασπίδας προστασίας ’’ . Η εφαρμογή αποκατάστασης γίνεται από μια Πλήρη Bio- απορρύπανση με αναζωογόνηση (στρώματα με τις πλαϊνές τους πλευρές,  υφασμάτινες ταπετσαρίες επίπλων (σαλονιών) , σε συνδυασμό με την  ‘‘περιβαλλοντολογική Bio Εξυγίανση’’,για την απομάκρυνση οργανικών πτητικών ουσιών κατά 99,98%. – (χωρίς ρύπους Ε.Ο.Δ.Υ.) –   αλλά και μια με την επί τόπου χημική οξείδωση (ISCO) , Bio–Disinfection με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης –χωρίς υπολειμματικότητα- άλλα και χωρίς την χρήση χημικών.

Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου ή/και συμπληρωματικά ως ‘‘Φυσική εναλλακτική λύση ’’ για την εξουδετέρωση  ‘’Ρυπογόνων χημικών κοκτειλ’’. για την εξάλειψη των προβλημάτων της εναέριας ρύπανσης των εσωτερικών χώρων.

Ulv Fogger H05 Τεχνικές λεπτομέρειες

Μοτέρ 1400w, 220V , 50Hz

Χωρητικότητα δεξαμενής διαλύματος 5 λίτρα

Απόδοση ροής 0-49 l / h

Μέγεθος σταγονιδίων 9 -49 μικρά

Βάρος Άδειο 5,3 kg

Διαστάσεις 50 x 17 χ 50

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Προγράμματα διαχειριστικής και εφαρμοστικής μελέτης καθαρισμού – απολύμανσης

2020 -2021 Επαγγελματικός Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Σχετικά Άρθρα

 1. Ατενίζοντας την Υγειονομική Εξασφάλιση
 2. Secureness Plus: Καλύπτουμε και ‘’τυχόν παραλείψεις’’ στην πράξη. !!
 3. Διορθωτικές ενέργειες για άμεση εφαρμογή αποκατάστασης πριν από την εκ νέου χρήση των χώρων.
 4. Υγειονομικά Πρωτόκολλα : Αντιμετωπίζουμε τον κάθε χώρο ξεχωριστά πάντα σαν κάτι ‘‘άγνωστο’’.
 5. Προληπτική ή Έκτακτης Ανάγκης η Εφαρμογή Απολύμανσης στα Σχολεία;
 6. Αποκατάσταση εσωτερικών χώρων από ιδιαίτερους ‘‘μολυσματικούς παράγοντες’’.
 7. Με Προϋποθέσεις οι Ολοκληρωμένες Εφαρμογές Απολύμανσης.
 8. Επιπτώσεις και από τις ‘’ προληπτικές απολυμάνσεις ‘’ αν δεν γίνει πλήρης αποκατάσταση των χώρων;
 9. Παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας και στους χώρους φιλοξενίας.!!!
 10. Όταν η βασική προτεραιότητα είναι ασφάλεια της υγιεινής για όλους μας!
 11. Με αυστηρή τήρηση των βασικών κανόνων και χωρίς πανικό η αποκατάσταση των εσωτερικών χώρων.!!
 12. Μετά την ‘‘Προληπτική Απολύμανση’’ τι;
 13. Προσεγγίζοντας την απαρέγκλιτη εφαρμογή μέτρων και στα Μ.Μ.Μ.!!
 14. Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές απολύμανσης εναρμονισμένες στο σήμερα!!
 15. Καινοτομίες για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στο επιβατικό κοινό.
 16. Το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, θα είναι για την προφύλαξη από τον κορωνοϊο ή από τα ‘’ Ρυπογόνα χημικά κοκτέιλ ’’.!!
 17. Επιτακτική ανάγκη οι κανόνες αυταπόδεικτης διαφάνειας με ιχνηλασιμότητα για την ασφαλή παράδοση των χώρων.
 18. Η μακροχρόνια έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση των εσωτερικών χώρων και οι αναδυόμενες λοιμώξεις .!
 19. Εφαρμόζονται τα ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού-απολύμανσης σύμφωνα το Ε.Ο.Δ.Υ;