Reciprocity

Reciprocity = (.Αμοιβαιότητα + . Ανταποδοτικότητα) …. χτίζοντας γέφυρες με πελάτες και συνεργάτες.!!

Αμοιβαιότητα : Μια σχέση αυξημένης εμπιστοσύνης για συνεργασία , η οποία βασίζεται στην επικοινωνία, τη κατανόηση, τον αμοιβαίο σεβασμό και την αναγνώριση της προτιμώμενης ανταποδοτικής αξίας της. Με την εφαρμογή του προγράμματος  Reciprocity  επεκτείνουμε  τις ικανότητες μας  χτίζοντας γέφυρες – για την εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας.

Ανταποδοτικότητα :  Η λειτουργία  του προγράμματος  Reciprocity βασίζεται στην επιβράβευση της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε τα ανταποδοτικά οφέλη σε παροχές.

Μια παροχή βέλτιστης αξίας για τον πελάτη – συνεργάτη ,  ως συγκριτικό πλεονέκτημα ανταπόδοσης,  χωρίς εξαρτήσεις, ισοδύναμα,  δεσμεύσεις με ψιλά γράμματα ,ή ένα παιχνίδι ανταλλαγής (quid – pro – quo) .

Η Klintec, στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση στο χώρο της καθαριότητας, βοηθά σημαντικά μέσα από την διαφορετικότητα, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών σε  επιχειρήσεις του κλάδου.
Είναι γεγονός, ότι μέσα από την ανάπτυξη μιας αναδυόμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας με Πολυτομεακή Δράση, όπου η Ενδο-επιχειρηματικότητα αναδεικνύεται ως μοχλός ανάπτυξης σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

Στα Νέα καινοτόμα επιχειρηματικά προγράμματα του Healthy Living υπάρχουν οι επιλογές των Bio-εφαρμογών όπως :Bio – Εφαρμογές Στρωμάτων , σαλονιών, χαλιών -μοκετών, Green and Clean Rooms, Bio-Εξυγιάνσεις, Green-decontamination ,Bio-decontamination.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες του χώρου ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα που τους παρέχονται, όπως:

  • Διεύρυνση της Επιχειρηματικής τους δραστηριότητας μέσα από την Ενδο-επιχειρηματικότητα , το »κατάλληλο εργαλείο» ώστε να επιτευχθεί μια επιτυχημένη επιχειρηματικής ανάπτυξη.
    ·  Διείσδυση σε νέους τομείς της αγοράς.
    ·  Θωράκιση των πελατών.
    ·  Βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες.
    ·  Αύξηση των πωλήσεων
    ·  Μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Το τμήμα Εφαρμογών Ποιοτικής Καθαριότητας -Απολύμανσης  , της  KlinTec,  εξασφαλίζοντας τις ανταγωνιστικότερες και τεχνολογικά Προηγμένες Μεθόδους, για ένα ευρύ φάσμα καθαρισμού- απολύμανσης  με βελτιωμένη απόδοση χωρίς συμβιβασμούς, κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Με τις πρωτοποριακές μεθόδους, την δομημένη οργάνωση, τα πλεονεκτήματα της έρευνας, της εμπειρίας, την τεχνογνωσία της λειτουργικότητας με προσαρμοσμένη την εφαρμογή των μεθόδων στα Ελληνικά δεδομένα, παρέχουμε τις ολοκληρωμένες λύσεις.

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των λύσεων γίνεται με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά, απλοποιώντας την εργασία της καθαριότητας, με σκοπό να εισάγουν όλους τους χρήστες , εργονομικά γρήγορα και αποτελεσματικά ξεκούραστα, στις νέες εφαρμογές των Απόλυτων Προτύπων Υγιεινού Καθαρισμού.

Η προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε με την Άριστη Επαγγελματική Συνεργασία μας , την πείρα και την τεχνογνωσία μας,  τεκμηριωμένες  προτάσεις με προγράμματα και λύσεις στα εξειδικευμένα θέματα του καθαρισμού που απασχολούν πελάτες και συνεργάτες.

Μια πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, με τα πιο υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, ώστε οι συνεργάτες μας,  να δίνουν την μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες τους, ώστε να επιτύχουν το επιδιωκόμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά, για να ανταπεξέλθουν στον σημερινό ανταγωνισμό .

Το πρόγραμμα Reciprocity υποστηρίζετε από το καινοτόμο τμήμα, της πρωτοπόρου Υπηρεσίας Facility Zone, την Greenest, τους  επιστημονικούς διαγνώστες ( Preventive Hygiene Consultants – Ιnspectors), από  τους  P.C.S. Εφαρμοστές στην Περιοχή σας, , αλλά και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec. 

Πηγή:  http://cleaningnews.gr/reciprocity-αμοι…ανταποδοτικότητα/

Περισσότερα: