Ντελέζος Κωνσταντίνος 

Υγιεινολόγος Msc

Εισηγητής Σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας,

Υγιεινής Τροφίμων, Πρώτων Βοηθειών

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής των ΕOΠΠΕΠ , ΕΦΕΤ, ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ.

 Συνεργάτης σε θέματα εκπαίδευσης

των ΕΒΕΑ, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ.

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΕΛΕΖΟΥ

Αποκατάσταση προσβεβλημένου χώρου από παράσιτα. Εισαγωγή στην Απολύμανση Κτιρίων. (Παρουσίαση)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ cv del

Τηλ:  6974045000

 Ε-mail: kodelez@yahoo.gr

 Ντελέζος Κωνσταντίνος :  ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ .

Παρουσίαση στην εκπομπή ” Σαββατοκύριακο με το Μάνεση” της μεθόδου μέτρησης ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων εργασίας. Με την επικεφαλή του Τομέα Περιβαλλοντικής Υγείας κα Κ. Σκαναβή , ομάδα Υγιεινολόγων του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής ,αναλύσαμε στην κάμερα του ΑLPHA ,τον τρόπο οργάνωσης της παρέμβασης ,που θα επιτρέψει προσεκτικά την επανάκαμψη όλων των δραστηριοτήτων σε κλειστούς χώρους. Νέα παιδιά ,με διάθεση για έρευνα ,καταγράφουν συνεχώς όλα τα διεθνή δεδομένα και τα μεταμορφώνουν σε ένα εργαλείο δουλειάς , για το ασφαλές άνοιγμα της ελληνικής κοινωνίας.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!

Με τη βοήθεια ενός οργάνου που εκτιμά τον αριθμό των μικροβίων πάνω σε μία επιφάνεια, οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ , συνειδητοποίησαν ότι ο κόσμος των μικροβίων δεν είναι δεδομένος: ένα πληκτρολόγιο μπορεί να είναι πιο μολυσμένο από ένα πόμολο πόρτας! Αναδεικνύονται πρακτικοί τρόποι με τους οποίους επιβεβαιώνεται , εάν έχει αποτέλεσμα η απολύμανση ή ο καθαρισμός ενός χώρου.

Όλοι χρειαζόμαστε έναν Σύμβουλο Υγιεινής (Υγιεινολόγο)

Handheld 3016 IAQ By Lighthouse

Lifa Smart Air Purification

 

Posted in
Χωρίς κατηγορία