Revolutionary Fresh Air Cleaner – LAF200

Revolutionary Fresh Air Cleaner – LAF200

Φρέσκος  εσωτερικός αέρας (ανάμιξη του εξωτερικό αέρα με  τον εσωτερικό αέρα)

Το LAF200 διατηρεί το επίπεδο CO2 κάτω από 1000 ppm αναμειγνύοντας αυτόματα φρέσκο εξωτερικό αέρα με εσωτερικό αέρα και φιλτράρει όλα τα σωματίδια και τις αέριες ουσίες πριν εισέλθει ο αέρας στο δωμάτιο. Είναι εξοπλισμένο με θερμαντικό στοιχείο για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του αέρα και λειτουργεί επίσης ως αποτελεσματικό καθαριστικό αέρα δωματίου.

Τεχνολογία φίλτρων 3G

Η τεχνολογία  αναπτύχθηκε από τη LIFAair και το εθνικό  φινλανδικό κέντρο τεχνικής έρευνας (VTT) για χρόνια serval,  με αποτέλεσμα την ανακάλυψη μιας εξαιρετικά προηγμένης  λύσης φιλτραρίσματος “3G-Filter”.

Η κατοχυρωμένη  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία συνδυάζει ένα ηλεκτροστατικά  φορτισμένο φίλτρο και με ένα τμήμα  φόρτισης σωματιδίων και ένα φίλτρο αερίου κατασκευασμένο από απορροφητικό για αέριους ρύπους. Έχει  επίσης εξαιρετική αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης για βακτήρια, ιούς και σύνθετους ρύπους όπως ο καπνός από δεύτερο χέρι.

Δεν  δημιουργείται δευτερογενής ρύπανση.

Ο ελεγχόμενος εναλλακτικός αερισμός με ανάκτηση θερμότητας αντικαθιστά και τους τοπικούς μηχανισμούς αερισμού με ανάκτηση θερμότητας (κτιριακούς πνεύμονες ).Όλα  αυτά έρχονται με πολύ χαμηλή πτώση πίεσης και κατανάλωση ενέργειας.

Η τεχνολογικά εναλλακτική μέθοδος ελέγχου, φιλική προς τις ανάγκες των ανθρώπων και του περιβάλλοντος είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εναλλάσσει και τον αέρα με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ αρχής ή/και συμπληρωματικά με υψηλή απόδοση (έως 95% ανάκτηση θερμότητας από τον αέρα που βγαίνει)  

Ντελέζος Κωνσταντίνος :  ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ .

Παρουσίαση στην εκπομπή ” Σαββατοκύριακο με το Μάνεση” της μεθόδου μέτρησης ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων εργασίας. Με την επικεφαλή του Τομέα Περιβαλλοντικής Υγείας κα Κ. Σκαναβή , ομάδα Υγιεινολόγων του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής ,αναλύσαμε στην κάμερα του ΑLPHA ,τον τρόπο οργάνωσης της παρέμβασης ,που θα επιτρέψει προσεκτικά την επανάκαμψη όλων των δραστηριοτήτων σε κλειστούς χώρους. Νέα παιδιά ,με διάθεση για έρευνα ,καταγράφουν συνεχώς όλα τα διεθνή δεδομένα και τα μεταμορφώνουν σε ένα εργαλείο δουλειάς , για το ασφαλές άνοιγμα της ελληνικής κοινωνίας.

YouTube player

Εφαρμογές π.χ  σε Βρεφονηπιακούς- παιδικούς σταθμούς, κλειστούς χώρους ενδιαίτησης ( διαμονής ) – φιλοξενίας ,  Ξενοδοχεία,  Αίθουσες προβολών (σινεμάδες),   σκάφη αναψυχής ,  καμπίνες πλοίων, χώρους συνεδριάσεων, Γυμναστήρια, Επαγγελματικούς χώρους, η κάθε εναλλακτική μορφή τουρισμού, (Ιατρικός τουρισμόςΚέντρα αποθεραπείας & αποκατάστασης) αλλά και οι  Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Ιατρεία, (Hospitality),  Φαρμακεία, Σπίτια,κ.λ.

Έξυπνο και αυτόματο, χωρίς άγχος

Ο  LAF200 Fresh Air Purifie  λειτουργεί αυτόματα, μπορείτε να απολαύσετε τον καλό αέρα ήσυχα.
Ο ελεγκτής  ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα στο επιστημονικό επίπεδο ανάλογα με το επίπεδο  διοξειδίου του άνθρακα και το επίπεδο PM2.5.

YouTube player

Τεχνικές παράμετροι

 • άσπρο χρώμα
 • διαστάσεις: 318x200x945 mm
 • βάρος: 16,4 kg
 • κατανάλωση ισχύος / ισχύς: 0,2-60W
 • ισχύς (λειτουργία θέρμανσης): 360W
 • ροή καθαρού αέρα: 180 m 3 / h
 • CADR (στερεά σωματίδια): 200 m 3 / h
 • CADR (TVOC): 55 m 3 / ώρα
 • CADR (φορμαλδεΰδη): 25 m 3 / h
 • CADR (CO 2 ): 65 m 3 / ώρα
 • ένταση: έως 50 dB
 • συνιστάται για περιοχές: έως 38 m 2

Καινοτομούμε Μειώνοντας με τις Ολοκληρωμένες Εφαρμογές την Δευτερογενή Ρύπανση αλλά και την Χρήση  Βιοκτόνων σε Εσωτερικούς Χώρους

Το LAF200 LIFAair  είναι ιδανικό για την αφαίρεση των μικρότερων ρύπων από τον αέρα. Το φίλτρο HEPA electret που χρησιμοποιείται εδώ διατηρεί το 99,4% της μικροσκοπικής σκόνης PM2,5 (έως 2,5 μm – 2500nm) και τους εμποδίζει να εισέλθουν στο δωμάτιο, έτσι ώστε να μην εισέλθουν στο αναπνευστικό σύστημα.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας Ghoung Zhou, το φίλτρο LIFAair μπορεί να πιάσει έως και 99,99% των ιών H1N1 με μέγεθος μόλις 80-120nm (0,080-0,12 μm). Για παράδειγμα, ο κοροναϊός φτάνει τα 90-140nm (0,090-0,14 μm), δηλαδή κοντά στο H1N1.

 Προάγοντας την καθαριότητα… …βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής!

Επιπλέον δε αν και ο  καθαρισμός δεν κατατάσσεται συνήθως στις μεθόδους απολύμανσης ,αποτελεί χωρίς αμφιβολία µια ‘’μορφή απολύμανσης’’ , καθόσον µε τον καθαρισμό μειώνεται ‘’το μικροβιακό φορτίο’’ μιας επιφάνειας. Θα πρέπει όμως να  γίνει κατανοητό από όλους μας , ότι το η καθαριότητα , το πλύσιμο και η εξυγίανση αντικειμένων, επιφανειών αλλά και εναλλακτικός αερισμός ή/και η αφύγρανση με καθαρισμό του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και οι μέθοδοι απολύμανσης , εξυγίανσης , εναλλακτικού αερισμού ή/και αφύγρανσης με καθαρισμό δεν αντικαθιστούν, καθαριότητα, πλύσιμο και αντικειμένων- επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

YouTube player

Έχοντας ως γνώμονα πάντα το ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε πολλαπλή ενημέρωση , για μια επιμελημένη εφαρμογή μέτρων με στοιχειώδεις κανόνες, για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης καθαριότητας , έτσι ώστε να συμβάλουμε με την πρόληψη  ή /και να περιορίσουμε κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών, (π.χ άσθματος, αλλεργικών αναπνευστικών και πνευμονολογικών  συμπτωμάτων κλπ.) προερχόμενα από αιωρούμενους εσωτερικούς   ‘‘μολυσματικούς παράγοντες ’’

Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε χώρο φιλοξενίας, μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

Προγράμματα διαχειριστικής και εφαρμοστικής μελέτης καθαρισμού – απολύμανσης

Καθαρισμός-Απολύμανση: Από την θεωρεία στην πράξη.!!!!

Housekeeping-Hotels 2021 –Ενημ. Υλικό –’Ολοκληρωμένη Διαχείριση Καθαριότητας – Απολύμανσης Εσωτ. Χώρων

New-2021 Επαγγελματικος Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Πηγή : https://klintec.gr/revolutionary-fresh-air-cleaner/