Sterial I

Η Ολοκλήρωση μιας Αναβαθμισμένης Υγειονομικής Εξασφάλισης.

Ενσωματώνει τεχνολογία Τριπλού Φραγμού σε ειδικούς θαλάμους οριστικής αποδόμησης

Sterial Premium & Professional Air Purifier

Ο «τριπλός φραγμός» στην καινοτόμο συσκευή -Ελληνικής επινόησης και κατασκευής,-  διασφαλίζει, απορρύπανση του αέρα , μείωση του μικροβιακού και ιικού φορτίου δίνοντας με ασφαλή τρόπο την καθαρότητα στον αέρα , για όλους τους χώρους .

Sterial Premium Air Purifier I

Η STERIAL Premium Air Purifier είναι μια καινοτόμος, πιστοποιημένη συσκευή καθαρισμού, για μείωση του μικροβιακού και ιικού φορτίου του εσωτερικού αέρα, με εξαιρετικά αποτελέσματα καταπολέμησης του SARS-CoV-2  που προκαλεί τη νόσο COVID – 19.  Με την καινοτόμο μέθοδο της ενεργητικής απομάκρυνσης που χρησιμοποιεί , μόλις από τα πρώτα 15 λεπτά λειτουργίας της εξολοθρεύει τον ιό σε ποσοστό 75,8 %, εντός 30 λεπτών λειτουργίας του σε ποσοστό 98,3%, ενώ σε 60 λεπτά λειτουργίας σε ποσοστό 99, 5 % έκθεση κατά SARS-CoV-2 που απομονώθηκε από κλινικά δείγματα στο ΠΓΝΠ, σε ποικίλες συγκεντρώσεις ,σε χώρο έως και 450 m³/h.

Λειτουργία & Εγκατάσταση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η λειτουργία της καλύπτει κάθε χώρο ενός τέτοιου οχήματος ο οποίος ανανεώνεται τακτικά. (άνοιγμα / κλείσιμο θυρών ή/και παραθύρων, είσοδος / έξοδος επιβατών).

Η τοποθέτηση εντός του οχήματος γίνεται μετά από μελέτη και αξιολόγηση των παραμέτρων (όγκος, είδος, συνεχή είσοδο/ έξοδος επιβατών,) ώστε να οδηγήσει στην συνεχή διατήρηση του χώρου σε χαμηλά επίπεδα ιικού φορτίου , αποτυπώνοντας την επίτευξη πιστοποιημένων αποτελεσμάτων.

Με την επαρκή καθαρότητα του αέρα  θωρακίζουμε τους εσωτερικούς χώρους από τον κάθε αερομεταφερόμενο ρύπο βιολογικών παραγόντων , όπου συμπεριλαμβάνεται και το ‘’άγνωστο” του SARS-CoV-2’’,  τα ανθεκτικά βακτήρια, τα “υπερβακτήρια” , άλλα και τα ‘’αθόρυβα’’ μυστηριώδη μικρόβια , ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.

Εργαστηριακές Πιστοποιήσεις

 • Η συσκευή έκτος από την ‘’τεχνολογία Τριπλού Φραγμου’’  διαθέτει οκτώ (8) Εργαστηριακές Πιστοποιήσεις, δύο (2) Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας (πατέντες) κατατεθειμένα στον (ΟΒΙ).
 • Η καινοτόμος συσκευή  είναι Ελληνικής επινόησης-κατασκευής και αναπτύχθηκε με την Σύμπραξη Ελληνικών εργαστηριών και εταιρειών.
 • Alumil S.A
 • Metricon Digital Systems S.A.
 • Πανεπιστήμιο Πατρών / Τμήμα Ιατρικής / Εργαστήριο Υγιεινής  
 • Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Χημείας Τομέας Χημικών Εφαρμογών, Χημικής Ανάλυσης & Χημείας Περιβάλλοντος
 • Filter Filtrex Solutions
 • Ringel electronics 
 • GLM Hellas S.A

Ειδική Επισήμανση:

Εκδίδεται Μοναδικό Πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρεται και η αποτελεσματικότητα για την καταπολέμηση του ιού SARS-CoV-2, βάσει του Σειριακού Αριθμού της, από Πιστοποιημένο Εργαστήριο από το Ε.Σ Υ.Δ

Χαρακτηριστικά:

Στην είσοδο είναι τοποθετημένη η πρώτη διάταξη φίλτρων, αποδόμησης ρύπων: α) PPU G3, β) PPU M5, γ) ΑΝΘΡΑΚΑ. Στο εσωτερικό της συσκευής η φωτοκαταλυτική διαδικασία και ισχυρή UV-C ακτινοβολία συνεχίζουν την καταστροφή των μικροοργανισμών, βακτηρίων, ιών και μυκήτων.

Στη έξοδο ο αέρας εισέρχεται στη δεύτερη διάταξη φίλτρων : α) PPU Μ5, β) ΑΝΘΡΑΚΑ, γ) ΗΕΡΑ 13/14.Τα συγκεκριμένα φίλτρα εξαλείφουν και συγκρατούν όλα τα εναπομείναντα κατάλοιπα των διαδικασιών, ελευθερώνοντας υγιεινό αέρα και απαλλαγμένο από ιούς, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες , αλλεργιογόνα, γύρη, μικροοργανισμούς και εν γένει απαλλαγμένο από αιωρούμενα μικροσωματίδια ΡΜ2,5 (διαμέτρου < 2,5μm).

Υλικό Συσκευής

Εξ’ ολοκλήρου από βαρέος τύπου διελασμένο αλουμνίο με ανοδιωμένη επιφάνεια 100% ανακυκλώσιμο 

Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε εσωτερικό χώρο , μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

Sterial Premium Air Purifier II

New-2021 Επαγγελματικος Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή:  https://klintec.gr/sterial-i/ ‎

Σχετικά Άρθρα

 1. Όταν οι πανδημίες μεταμορφώνουν την καθημερινότητα μας !!!
 2. Υγειονομική εξασφάλιση για ομαλή λειτουργία των εσωτερικών χώρων και πρόληψη της υγείας.
 3. Συσκευές ‘‘απολύμανσης’’ εσωτερικών χώρων ή επιταχυντές διασποράς.!!!
 4. Υπεροχή και οφέλη από την πρόληψη κατά των λοιμώξεων.
 5. Στην Υγειονομική Ασφάλεια δεν υπάρχουν συμβιβασμοί.!!
 6. Ξαναχτίζουμε μαζί την Υγειονομική Εξασφάλιση στο ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας .
 7. Τα Συστήματα Πολλαπλής Διασφάλισης Ολοκληρώνουν την Παροχή Υγειονομικής Εξασφάλισης.
 8. Η σοβαρότητα της επιμόλυνσης αναδεικνύει την άμεση εφαρμογή αποκατάστασης των χώρων.