Κοριοί (Bed Bugs)

Κοριοί (Bed Bugs)

Εξειδικευμένες Εφαρμογές καταπολέμησης κοριών.

Οι κοριοί εξελίσσονται σε σημαντικό πρόβλημα σε όλο κόσμο. Μπορεί οι περισσότεροι να το αγνοούν, αλλά μπορεί αυτά τα καφεκόκκινα παρασιτικά έντομα, να εισβάλουν  ως απρόσκλητοι φίλοι μας και στα πιο καθαρά ή καινούργια σπίτια, κρυμμένα σε χώρους όπως το κρεβάτι, μαξιλάρια, στρώματα και καναπέδες, τα χαλιά, τις μοκέτες, κουρτινόξυλα και όχι μόνο κ.λ.π.

Παρατηρείται έξαρση παρουσίας τους σε υπερβολικά μεγάλο αριθμό, κυρίως μέσω των αποσκευών που μεταφέρουν οι ταξιδιώτες, ακόμα και σε μη αστικές περιοχές

«Η επανεμφάνιση των κοριών στα κρεβάτια συνιστά επείγουσα κατάσταση, καθώς οι πληθυσμοί τους αναπτύσσονται ραγδαία»

Η μαζική Επέλαση τους, σε όλα τα “κοινωνικά επίπεδα” φέρνει προς το παρόν, επιπλέον “οικονομικές παρενέργειες”.

Γίνονται ενημερώσεις ώστε να δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Σε όλα τα επιμορφωτικά σεμινάρια δίνεται μεγάλη βαρύτητα , από τον Καθηγητή Εντομολογίας Αθανασίου Χρήστο , στους κοριούς, διότι μετά από επιστημονικές έρευνες η παρουσία των νεκρών κοριών και των παραγώγων τους σε ένα χώρο, μπορεί να μην αποκλείουν την μηχανική μετάδοση παθογόνων ιών και να συνδεθεί σε μια σύγχρονη κοινωνία άμεσα με τις Λοιμώξεις στην Δημοσιά Υγεία. Επιπλέον δε, το αποτέλεσμα του ‘’ αναδυόμενου  χημικού κοκτέιλ ’’ στον τρόπο αλληλεπίδρασης,  δεν μπορεί να αποκλειστεί για την πρόκληση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων, με την εισπνοή του.

Προτεραιότητα μας η υγειονομική ασφάλεια όλων ( Φιλοξενουμένων –Ταξιδευτών-Εργαζομένων ) !!!

Είμαστε διπλά στους ξενοδόχους για να αντιμετωπίσουμε και το φαινόμενο των κοριών με εφαρμογές αντιμετώπισης:

 • πάνω του 95 % χωρίς την χρήση χημικών.
 • Χωρίς καταστροφή της περιουσίας .
 • Η μόνη μέθοδος που μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά .

Η KlinTec με την 35ετή εμπορεία και τεχνογνωσία ,  γνωρίζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις των εφαρμογών, παρέχει πλήρη ή/και συμπληρωματική κάλυψη του ειδικευμένου επαγγελματικού εξοπλισμού , με πλήρη πρακτική εκπαίδευση ‘’από την θεωρία στην πράξη’’ στους εφαρμοστές , σύμφωνα με τα νομοθετικά όρια ή πρότυπα ή απαιτήσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Στις ’’ομάδες κρούσης’’ ( Bio-Exterminating Services) για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εφαρμογών αντιμετώπισης καταστάσεων περιβαλλοντικού αλλά και υγειονομικού ενδιαφέροντος στους εσωτερικούς χώρους, χρησιμοποιούμε συμπληρωματικές μεθόδους αντιμετώπισης –χωρίς την χρήση χημικών -οι οποίες είναι απλούστερες, οικονομικότερες και ασφαλέστερες, ως προς το σύνολο του τελικού αποτελέσματος.

Ζητήστε την  καινοτόμο λύση τώρα στο e-mail: vgenis@otenet.gr  , ή στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Η άμεση προεργασία με τον απαιτούμενο εξοπλισμό των Bio –εφαρμογών, κρίνεται απαραίτητη πριν ή και μετά από κάθε εφαρμογή, είτε με βιοκτόνα, εφαρμογές με θερμική, ελεγχόμενη ή και τροποποιημένη ατμόσφαιρα (σελ:17-20) ή /και οποιασδήποτε μορφής ατμού (πίεση 4- 10 bar για 184,13⁰C),για την καταπολέμηση των  ‘’απρόσκλητων επισκεπτών’’ μας, στους εσωτερικούς χώρους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει δίνεται  και στην εξάπλωση της νόσου Chagas με το Kissing Bug,  καθώς μεταδίδεται από μολυσμένα έντομακυρίως κοριούς, που πολλοί νομίζουν ότι είναι Αφυλίδες ‘‘ βρομούσες ’’ ή/και  “κοριοί” του ελάτου,  αφού θεωρείται μια από τις παραμελημένες παρασιτικές λοιμώξεις για τη δημόσια υγεία.  Ένας λόγος επιπλέον που ο επαγγελματίας εφαρμοστής,  έκτος τις γνώσεις πάνω σε μια ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων,  ως προς την  πιο ορθή και ακριβή αποτελεσματικότητα των εφαρμογών , πρέπει να έχει και τον απαιτούμενο  επαγγελματικό εξοπλισμό .

Με την εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής & Υγειονομικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων. Η καθιέρωση του ‘’λειτουργικού πρωτόκολλου εφαρμογών’’ στην ανάπτυξη των καινοτόμων μεθόδων με τις Bio – Διαχειριστικές Εφαρμογές,  οπού καλύπτουν πλήρως την προεργασία για την εφαρμογή της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων( I.P.M), από την Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή της Περιοχή σας,  με αναφορά στην πληρέστερη ενημέρωση για την σύνταξη επιστημονικής τεχνικής μελέτης ,όπου θα συνοδεύει την κάθε προσφορά.

Ο Επαγγελματικός εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών των προαναφερόμενων μεθόδων καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για αντιμετώπιση προβλημάτων και αποτελείται από (Ένα Πλήρες σύστημα φροντίδας,την  ‘’Περιβαλλοντική Εξυγίανση κατά όγκο ’’,  άλλα και την ‘’Καταλυτική Οζονοποίηση’’ ως Εναλλακτική τεχνολογία  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination) επιδρώντας ανασταλτικά απέναντι στην ανάπτυξη των παρασιτικών εντόμων, κλπ δημιουργώντας δε και ένα ‘’αφιλόξενο περιβάλλον’’ως μια ‘‘αντιπαρασιτική ασφάλεια’’.

YouTube player

Έτσι δημιουργείται ένα καθαρό περιβάλλον, ώστε οι εφαρμογές και η αντιμετώπιση να γίνονται με αποτελεσματικότητα. Η απομάκρυνση, όχι μονό των αλλεργιογόνων  παραγόντων και παρασίτων, αλλά και μεγάλης ποσότητας αυγών θα μειώσει την αναπαραγωγή τους , έτσι ώστε να μειωθεί η επιβάρυνση του χώρου από υπερβολικές χρήσεις βιοκτόνων  κατά το 1/3 περίπου αλλά και από τα προβλήματα της “επικίνδυνης  εσωτερικής επιμόλυνσης”, το κόστος των επισκέψεων αλλά και την ταλαιπωρία». 

Η πρόληψη δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα.

Κατόπιν αναλαμβάνει το τμήμα Bio-Exterminating Services με τις Εξειδικευμένες Υπηρεσίες  και τους Πιστοποιημένους Εφαρμοστές για την πλήρη αποκατάσταση των  χώρων.

Η Κοινωνική Εξέλιξη της Προληπτικής Υγιεινής ,βελτιώνει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα  αναδομώντας  τις υπηρεσίες υγειονομικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος για την διασφάλιση της καλής ποιότητας των εσωτερικών χώρων.

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr, ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Τα τμήματα υποστήριξης της KlinTec με τους προτεινόμενους επιστήμονες στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή της Περιοχή σας, σας δίνει την δυνατότητα , μέσα από το πρόγραμμα  Reciprocity, να έχουν μια πλήρη λύση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχουν. Οι ειδικές προληπτικές ή κατασταλτικές μέθοδοι αποτελεσματικά κατάλληλες και ασφαλείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, πρέπει  να γίνονται με βιοκτόνα σκευάσματα τελευταίας γενιάς, ασφαλή , αποτελεσματικά και εγκεκριμένα από την αρμόδια Διεύθυνση Φυτοπροστασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Προσοχή :  Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες ,πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Ορισμοί – Απολύμανση

Ορισμοί – Βιοκτόνα

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους προτεινόμενους επιστήμονες , στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή της Περιοχή σας,  για να συζητήσετε μαζί του, για το πώς μπορεί να σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση.

Και ποτέ δεν ξεχνάμε : 

Μετά από κάθε εφαρμογή Μυοκτονίας – Απεντόμωσης  σε εσωτερικούς χώρους, πρέπει να γίνεται, πλήρη καθαριότητα με εξειδικευμένες Bio-εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανσης, εξυγίανσης και απολύμανσης κατά όγκο. 

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της μεθόδου , γιατί μια εφαρμογή χωρίς την επαγγελματική κατάρτιση, τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό, θα μπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα, με επιμόλυνση κλπ στους εσωτερικούς χώρους.

Στις εξειδικευμένες επιτόπιες εφαρμογές στα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών  για τις  Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων ,  δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάλυση κινδύνων και επικινδυνότητας τους, ακόμα και για μελλοντικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι  οι ασφαλείς και υγιεινοί εσωτερικοί χώροι είναι υποχρέωση όλων μας, έχοντας την εμπειρία τω 35 χρόνων με ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’ σε Καινοτόμες Υπηρεσίες περιβαλλοντικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος  για την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών ,  ανταποκρινόμαστε πάντα όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι , ώστε να αντιμετωπίζονται με την μεγαλύτερη ασφάλεια  οι προκλήσεις  ων ‘’μικροβιολογικών  κίνδυνων’’  με την καλύτερη δυνατή απόδοση  των εφαρμογών, βάση της οποίας νομοθεσίας του Υπουργείου Υγείας αλλά και της  εκάστοτε Υπουργικής Απόφασης (νέες υγειονομικές διατάξεις).

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr, ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή : https://klintec.gr/greenest-μια-εναλλακτική/κοριοί-bed-bugs/

Διαρκής Ενημέρωση:

Σχετικά Άρθρα

 1. Καινοτομούμε Μειώνοντας Εφαρμογές Βιοκτόνων και Αποκαθιστώντας τους Εσωτερικούς Χώρους με την Πλήρη Απομάκρυνση τους.
 2. Προετοιμασίες για την αντιμετώπιση  των ‘’απρόσκλητων εισβολέων’’.

 3. Πλεονεκτήματα και Κίνδυνοι από Εφαρμογές Επαγγελματικής Χρήσης Βιοκτόνων .
 4. Προετοιμασίες για την αντιμετώπιση  των ‘’απρόσκλητων εισβολέων’’.
 5. Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;
 6. Διαχειριστικές  Εφαρμογές  Αντιμετώπισης Επιβλαβών Οργανισμών σε Κατοικημένους Χώρους.
 7. Περιορίστε την έξαρση των ενοχλητικών κοριών.
 8. Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.
 9. Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!
 10. Η εξάπλωση της νόσου Chagas με το Kissing Bug
 11. Bio – κτόνος στο σπίτι μας;
 12. Οι Βιο-επιδράσεις της ‘‘ανεξέλεγκτης προαγωγής ’’ βιοκτόνων στους εσωτερικούς χώρους.
 13. Το Σύνδρομο της Υπερ-χρήσης και στα Βιοκτόνα –Ακαρεοκτόνα.
 14. Όταν οι κοριοί ……ξανάρχονται !!
 15. Ο “κοριός” του ελάτου!
 16. Προστατευτείτε από τους απρόσκλητους φίλους μας
 17. Τι ξέρετε για τους κοριούς;