SPRAY-VAC ROTADOR

SPRAY-VAC  ROTADOR ®

ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ-ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

Το SPRAY-VAC είναι μια πανίσχυρη συσκευή ψεκασμού-αναρρόφησης, κατάλληλη τόσο για τον ενδελεχή καθαρισμό απολύμανση υφασμάτινων ταπετσαριών, βελούδινων επιφανειών και ξελέκιασμα χαλιών , φινίρισμα κροσσιών όσο και για τον επαγγελματικό καθαρισμό οχημάτων.

Διάχυση υψηλής καθαρότητας       Sera Απολυμαντικό

Με πίεση ψεκασμού 4 bar και ισχύ αναρρόφησης 230 mbar επιτυγχάνονται βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού, με την ελαχιστότατη υπολειπόμενη υγρασία καθώς και την γρήγορη και εξαιρετικά αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων.

Οι λειτουργίες ψεκασμού και αναρρόφησης μπορούν να ενεργοποιούνται ξεχωριστά.

Η σκανδάλη της χειρολαβής επιτρέπει τη ρύθμιση, την απενεργοποίηση ή την ενεργοποίηση του ψεκασμού. Το διαφανές ακροφύσιο σάς επιτρέπει να βλέπετε το σημείο που καθαρίζετε και να ελέγχετε απόλυτα την πρόοδο της διαδικασίας καθαρισμού.

Το ξεχωριστό δοχείο επιτρέπει τη χρήση αντιαφριστικών μέσων που αποτρέπουν τον υπερβολικό αφρισμό των τασιενεργών ουσιών στο δοχείο βρόμικου νερό. Με 6,5 λίτρα έκαστο, τόσο το δοχείο καθαρού νερού όσο και το δοχείο βρόμικου νερού έχουν τις κατάλληλες διαστάσεις.

Το καλώδιο ρεύματος μήκους 7,5 m εξασφαλίζει πολύ μεγάλη ακτίνα δράσης. Αυτή η πανίσχυρη συσκευή ψεκασμού-αναρρόφησης είναι ιδανική για τον καθαρισμό οχημάτων, γραφείων,κλπ

 • 220-240 V / 50 Hz / 1.100 Hz /1.100 W
 • Αντλία: 50 W
 • Μέγ. υποπίεση: 230 mbar
 • Πίεση λειτουργίας: 4 bar
 • Δοχεία νερού: 6,5 λίτρα έκαστο
 • Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης: 2,5 m
 • 13 kg, 55 x 35 x 63,5 cm

Όταν  το γνήσιο δεν ξέρει από συμβιβασμούς……..

Ξαναχτίζουμε μαζί την Υγειονομική Εξασφάλιση στο ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας .

Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε χώρο φιλοξενίας, μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

Η KlinTec χρησιμοποιεί μια ποικιλία μεθόδων για να ελέγξει τη λειτουργικότητα των προϊόντων που σας προτείνει . Οι αγοραστές των προϊόντων θα πρέπει να αξιολογούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους και τις περιβαλλοντικές συνθήκες σχετικά με τα πιθανά οφέλη από τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Οι αγοραστές θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν όλες τις εύλογες προφυλάξεις ασφαλείας για να αποτρέψουν τη μετάδοση παθογόνων, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. Δεν μπορείτε να βασίζονται μόνο στα μεμονωμένα  προϊόντα που σας προτείνουμε για να μειώσετε ή να αποτρέψουν τη διάδοσή του.

Είναι σημαντικό να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους και οδηγίες για τη δημόσια υγεία που εκδίδονται από εθνικές, ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών που δημοσιεύονται,  από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ ), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( ΠΟΥ ), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων ( ECDC ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC).

Ποτέ δεν πρέπει ξεχνούν  το να συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά τις κανονικές αποστάσεις, την υγιεινή των χεριών, του ‘’εθιμοτυπικού’’ βήχα-φτερνίσματος άλλα και τη χρήση μονής ή/και διπλής μάσκας προσώπου.

Επενδύσεις που μετατρέπουν ανασφάλεια και αβεβαιότητα σε ασφαλή υγειονομικό πλεονέκτημα.

‘’Η υγειονομική ασφάλεια των καταναλωτών, αποτελεί µια από τις βασικότερες πτυχές της δημόσιας υγείας τους, οπότε θα πρέπει µε διαφανή τρόπο να είναι απόλυτα ενήμεροι για  τους κίνδυνους που μπορεί να προκύψουν –εντός του χώρου εφαρμογών – αν δεν γίνει πλήρη αποκατάσταση του πριν από την εκ νέου χρήση του , πολύ δε περισσότερο όταν υπάρχουν ‘’κοινωνικά ευάλωτα’’ άτομα .

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr , ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή :  https://klintec.gr/spray-vac-rotador/ ‎

Σχετικά Άρθρα

 1. Τηρούνται οι Κανόνες Υγιεινής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; !!
 2. Εφαρμογές Bio-καθαρισμού Λεωφορείων
 3. Προβληματισμοί στην Ομαλή Αντιμετώπιση της Έξαρσης σε ‘’Παρασιτικούς Εισβολείς’’ και Ψώρα.!!
 4. Ανασταλτική ανάπτυξη και στους «Bug bugs».!!!
 5. Εφαρμογές Όζοντος για Οικονομικά, Μικροβιολογικά και Περιβαλλοντικά Οφέλη.
 6. ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’: Μια πολλά υποσχόμενη προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης.
 7. Καθαρά οφέλη με εξελιγμένες εναλλακτικές διαχειριστικές λύσεις στους τομείς παραγωγής.