TORNADOR STEAM

TORNADOR STEAM

Multitools 

Keeping It Green While Keeping It Clean

Active Disinfection

Η ολοκλήρωση των εφαρμογών  υλοποίησης του ολοκληρωμένου προγράμματος καθαρισμού-απολύμανσης και στις υφασμένες επιφάνειες (ταπετσαρία)  ,  γίνεται με το Επαγγελματικό σύστημα με την  εξειδικευμένη μέθοδο της ενεργής απολύμανσης (Active Disinfection), ως ένας ποιο ισχυρός παράγοντας απενεργοποίησης, ώστε να μπορεί να επιτύχει  πιο έντονα αποτελέσματα ακόμη και από ένα μηχάνημα ‘’υπέρθερμου ατμού’’

Συνδυάζει, το δυναμισμό της περιστροφικής ανάδευσης (στροβιλισμού) , την δυναμική της ταυτόχρονης αναρρόφησης, για την απολύμανση όλων των επιφανειών , άλλα και επιφανειών με ινώδη υλικά, (ταπετσαρία, μοκέτα), εκμηδενίζοντας την ύπαρξη από τρεξίματα, κιτρινίλες, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές, ελάχιστοποιώντας το χρόνο στεγνώματος για άμεση παράδοση.

Αυτή η εξειδικευμένη μέθοδος μπορεί να υποστήριξη την ταυτόχρονη απομάκρυνση ζωικών εχθρών και των αυγών τους, χωρίς την χρήση χημικών. Δεν μεταφέρει τον ατμό στο χώρο – αποφεύγοντας την  δημιουργία επιμόλυνσης – με  τα συνακόλουθα αποτελέσματα του ‘’αναδυόμενου χημικού κοκτέιλ ’’  λόγο υψηλών θερμοκρασιών.

  • Boiler: Λειτουργία ατμού Μέγ. 170 ° C
  • 7 bar με ρυθμιζόμενη πίεση του ατμού.
  • Επαγγελματική δεξαμενή επαναφόρτισης ‘’χωρίς διακοπή’’

Παρέχεται Βεβαίωση πρακτικής εφαρμογής 

Σύμφωνα με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στους ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ αναφέρεται ότι  η χρήση των ατμοκαθαριστών πρέπει να πραγματοποιείται αφού έχει προηγηθεί καθαρισμός  του ρούχου με πανί ελαφρά βρεγμένο και απορρυπαντικό για την απομάκρυνση λίπους προερχόμενου από ανθρώπινο δέρμα , Η διαδικασία αυτή είναι χρήσιμη σε περίπτωση μόλυνσης διότι θα διαλυθεί η λιπώδης στοιβάδα που περιβάλλει τον ιό.

Όταν  το γνήσιο δεν ξέρει από συμβιβασμούς……..

Ξαναχτίζουμε μαζί την Υγειονομική Εξασφάλιση στο ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας .

Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε χώρο φιλοξενίας, μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

Η KlinTec χρησιμοποιεί μια ποικιλία μεθόδων για να ελέγξει τη λειτουργικότητα των προϊόντων που σας προτείνει . Οι αγοραστές των προϊόντων θα πρέπει να αξιολογούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους και τις περιβαλλοντικές συνθήκες σχετικά με τα πιθανά οφέλη από τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Οι αγοραστές θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν όλες τις εύλογες προφυλάξεις ασφαλείας για να αποτρέψουν τη μετάδοση παθογόνων, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. Δεν μπορείτε να βασίζονται μόνο στα μεμονωμένα  προϊόντα που σας προτείνουμε για να μειώσετε ή να αποτρέψουν τη διάδοσή του.

Είναι σημαντικό να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους και οδηγίες για τη δημόσια υγεία που εκδίδονται από εθνικές, ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών που δημοσιεύονται,  από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ ), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( ΠΟΥ ), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων ( ECDC ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC).

Ποτέ δεν πρέπει ξεχνούν  το να συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά τις κανονικές αποστάσεις, την υγιεινή των χεριών, του ‘’εθιμοτυπικού’’ βήχα-φτερνίσματος άλλα και τη χρήση μονής ή/και διπλής μάσκας προσώπου.

Επενδύσεις που μετατρέπουν ανασφάλεια και αβεβαιότητα σε ασφαλή υγειονομικό πλεονέκτημα.

‘’Η υγειονομική ασφάλεια των καταναλωτών, αποτελεί µια από τις βασικότερες πτυχές της δημόσιας υγείας τους, οπότε θα πρέπει µε διαφανή τρόπο να είναι απόλυτα ενήμεροι για  τους κίνδυνους που μπορεί να προκύψουν –εντός του χώρου εφαρμογών – αν δεν γίνει πλήρη αποκατάσταση του πριν από την εκ νέου χρήση του , πολύ δε περισσότερο όταν υπάρχουν ‘’κοινωνικά ευάλωτα’’ άτομα .

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr , ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή :  https://klintec.gr/tornador-steam/ 

Σχετικά Άρθρα

  1. Τηρούνται οι Κανόνες Υγιεινής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; !!
  2. Εφαρμογές Bio-καθαρισμού Λεωφορείων
  3. Προβληματισμοί στην Ομαλή Αντιμετώπιση της Έξαρσης σε ‘’Παρασιτικούς Εισβολείς’’ και Ψώρα.!!
  4. Ανασταλτική ανάπτυξη και στους «Bug bugs».!!!
  5. Εφαρμογές Όζοντος για Οικονομικά, Μικροβιολογικά και Περιβαλλοντικά Οφέλη.
  6. ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’: Μια πολλά υποσχόμενη προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης.
  7. Καθαρά οφέλη με εξελιγμένες εναλλακτικές διαχειριστικές λύσεις στους τομείς παραγωγής.