e-Clean

Think decontamination ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

 ‘’Επενδύσεις τεχνολογικής υποδομής , με υψηλή ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών  υγιεινής , για μια αξιοπρεπή  διαβίωση -φιλοξενία.’’

Με κίνητρο την επίτευξη συνεχούς βελτίωσης , επενδύουμε στην ανάπτυξη μέσω συνεργασιών, για την εξέλιξη μιας Διασφαλισμένης Ποιότητας,  συμβάλλοντας έτσι για ένα ποιο ‘’καθαρό & υγιεινό περιβάλλον φιλοξενίας’’.

Η  αναγκαιότητα εφαρμογή μεθόδων με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες στην σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη,  με Διασφαλισμένη την Ποιότητα από Βεβαιωμένες   εφαρμογές  Bio- απορρύπανσης ,   από ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών,   με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων,  Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών, απαιτούν την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος  ‘‘περιβαλλοντολογικής απολύμανσης κατά όγκο Bio-Εξυγίανσης  ’’ . Πιστοποιημένο ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’

Η Τεχνολογία Σύμμαχος στην Προσπάθεια Βελτίωσης της Ποιότητας Ζωής

Συστήματα ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’ , ως  φυσική εναλλακτική λύση ελέγχου, σε μικροοργανισμούς, παθογόνους ιούς, επιβλαβή βακτήρια, κατοικημένων χώρων, για τα  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Το μέλλον αρχίζει σήμερα.

Οι απαιτήσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες στους τομείς Ελέγχου, μιας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής , με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής,  για την εξασφάλιση σας μιας απόλυτα υγιούς διαβίωσης, απαιτεί την εφαρμογή ενός εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Στις Bio– εφαρμογές, απορρύπανσης και εξυγίανσης, ο εξειδικευμένος εξοπλισμός, κρίνεται απαραίτητος για την προεργασία πριν ή/και περαίωση μετά των επιστημονικών εφαρμογών, αλλά και για την ειδική μέριμνα στις κατηγορίες των ζωικών εχθρών που παρασιτούν και πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε βιοκτόνα,όπως στα  ακάρεα της εσωτερικής σκόνης , (Dust mites)  , στο άκαρι της ψώρας , στα σαπροφάγα  ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ ,  στην αντιμετώπιση του σκαθάριου των χαλιών (Coleoptero Dermestidae),  αλλά και στην  Επέλαση των κοριών που τριγυρνούν σε όλα τα “κοινωνικά επίπεδα” και εξελίσσονται σε σημαντικό πρόβλημα, με επιπλέον “οικονομικές παρενέργειες” αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά.

Το e-clean.gr μέσα από τα τμήματα και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης  της Klintec, διενεργεί μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντολογικής Διαχείρισης με καινοτόμα προγράμματα συνεργασιών, δημιουργώντας επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service.

Η διαφορετικότητα που ακολουθούμε προς τους επαγγελματίες απέναντι στον ανταγωνισμό,  προωθώντας τις εναλλακτικές μεθόδους ποιητικής καθαριότητας στο να μπορούν να προσφέρουν  στους πελάτες τους μια  Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών, αρχίζει τόσο κατά διάρκεια της ανάλυσης των αναγκών τους άλλα και μετά την υλοποίησή τους. Έτσι λοιπόν όταν οι επαγγελματίες που ζητούν να προμηθευτούν εξοπλισμό για υπηρεσίες  εφαρμογών επαγγελματικής χρήσης, ενημερώνονται εκ των προτέρων για το πως μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από τις επιμολύνσεις και τους  ‘’άγνωστους κίνδυνους’’  κατά την ώρα των επαγγελματικών εφαρμογών στο χώρο του πελάτη τους.

Υ.Γ: Παρέχεται πλήρη Βεβαιωμένη  Επαγγελματική εκπαίδευση και όχι μια Βεβαίωση προδιαγραφών και κτήσης του εξοπλισμού!!!

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

 1. ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’: Μια πολλά υποσχόμενη προηγμένη τεχνολογία οξείδωσης.
 2. Οι εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!
 3. Καθαρισμός Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;
 4. Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!
 5. Το υποτίθεται καθαρό δεν εξαλείφει το ‘’ανθρώπινο λάθος’’ έναντι μολυσματικών παραγόντων.
 6. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
 7. Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.
 8. Διαχειριστικές  Εφαρμογές  Αντιμετώπισης Επιβλαβών Οργανισμών σε Κατοικημένους Χώρους.
 9. Ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών υγιεινής ενός εξελισσόμενου εσωτερικού περιβάλλοντος.
 10. Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα Εφαρμογών Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
 11. Ανοιξιάτικη καθαριότητα με περισσότερο ψάξιμο στην ερεύνα αγοράς !!
 12. Διασφαλισμένη υγιεινή χώρων διαχείρισης φροντίδας κατ’ οίκον.
 13. Ιατρικός Τουρισμός.