Μαθαίνοντας από το παρελθόν, βελτιώνουμε στα ανώτερα επίπεδα το παρόν , για να έχουμε μέλλον.!!

Μαθαίνοντας από το παρελθόν, βελτιώνουμε στα ανώτερα επίπεδα το παρόν , για να έχουμε μέλλον.!!

Η Secureness Plus ως Εξειδικευμένη Ομάδα Αντιμετώπισης Επικίνδυνων Λοιμώξεων, με το  Σχέδιο ” Dangerous Infections ” των ‘’τεσσάρων σημείων’’   αναβαθμίζει την Υγειονομική Ασφάλεια στο Ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας 99,999 %.!!

Μειώνουμε τον κίνδυνο μετάδοσης “Λοιμωδών παραγόντων”  για ιδιαίτερα “επικίνδυνες λοιμώξεις”εντός του δωματίου– με το πρόγραμμα του Green and Clean Rooms  και την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας και στους χώρους φιλοξενίας. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι , ανθεκτικού τύπου βακτήρια «φωλιάζουν» σε ξενοδοχεία,  άλλα και ότι η  παραμονή σε ξενοδοχεία έχει προστεθεί ως παράγων υγειονομικού κινδύνου σύμφωνα με τους ερευνητές.

Με στόχο  στο να ενισχύσουμε αποτελεσματικά το αίσθημα της υγειονομικής ασφάλειας των συνανθρώπων μας, δίνουμε μεγάλη έμφαση στις ενεργείς δράσεις μας, στην επικεντρωμένη πρόληψη για τον έλεγχο της μείωσης ακόμα και στους διαβιβαστές- φορείς ,εστιάζοντας σε (Κοριούς (Bed Bugs)Ψείρες του σώματοςακαρι της ψώραςΤσιμπούριαΨύλλους, ακάρεα των περιστεριών και στην εξάπλωση της νόσου Chagas  , μιας και δεν πρέπει να είναι στις παραμελημένες παρασιτικές λοιμώξεις για τη δημόσια υγεία.

“Η πολύχρονη ενασχόληση με την πλούσια εμπειρία συμβάλουν στην αναδόμηση της Υγειονομικής Εξασφάλισης ”

Ατενίζοντας την Υγειονομική Εξασφάλιση.

Εφαρμόζουμε  με αυταπόδεικτη διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά εξ ολοκλήρου ή/και συμπληρωματικά , από τα ποιο ειδικά έως τα ποιο αυστηρά –όπως των τουριστικών καταλυμάτων– συμπεριλαμβανομένου  και του ποιο σημαντικού και υποχρεωτικού στοιχείου Η.1.,μαζί με τα Μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης σε χώρους .

Καινοτομούμε μειώνοντας εφαρμογές βιοντόνων (Απολύμανσης) ή/και εφαρμογές (απεντόμωσης-μυοκτονίας) αποκαθιστώντας τους εσωτερικούς χώρους, με κανόνες  αυταπόδεικτης διαφάνειας και ιχνηλασιμότητας για την πλήρη επαναχρησιμοποίηση τους.

Επενδύοντας στην μετατροπή της υγειονομικής ανασφάλειας και αβεβαιότητας-  με διαφανή τρόπο – σε ασφαλή υγειονομικό πλεονέκτημα αξιοπρέπειας και σεβασμού , φέρνουμε τους  φιλοξενούμενους – ταξιδευτές κοντά μας.

Για τις τάσεις στον Τουρισμό έχουν αρχίσει να γράφονται ως προς την   μετά κορονοϊό εποχή -Money-tourism.gr-, άλλα ακούγονται  σε Ημερίδες όπως στην “ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2020” – ΜΑΙΧ ,άλλα και σε ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις,( live web meetings).

Έχουμε φροντίσει οι τεχνολογικά εναλλακτικές μέθοδοι ελέγχου να είναι φιλικές προς τις ανάγκες των ανθρώπων και του  περιβάλλοντος ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλες τις μορφές του Εναλλακτικού τουρισμού , (Οδικός Τουρισμός, Ιαματικός, Αθλητικός , Θαλάσσιος, Χειμερινός Πολιτιστικός, Εκπαιδευτικός, Συνεδριακός, Θρησκευτικός, Αγροτουρισμός, Οικοτουρισμός, Μεταλλευτικός/γεωλογικός, Τουρισμός περιπέτειας, κλπ) ,στον Ιατρικό τουρισμό άλλα και στην δεκαετία Υγιεινής Γήρανσης (2020-2030). Δεν ξεχνάμε όλα γενικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (Σχολεία- Παιδικοί  Σταθμοί ) και τα Μ.Μ. Μεταφοράς-Πούλμαν –  Λεωφορεία και ΚΤΕΛ-, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ), αλλά και (κατοικίες ,χώρους διαβίωσης πολλών ατόμων κ.λπ.)

‘‘Η Ανάγκη για την Διατήρηση ενός Καθαρότερου και Υγιέστερου Περιβάλλοντος στους χώρους φιλοξενίας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια Υποχρέωση που πρέπει να παρέχεται στους φιλοξενούμενους.’’

Αισθησιακός καθαρισμός με Τεχνολογία φίλτρων 3G

Τα ηλεκτροστατικά συστήματα φιλτραρίσματος “3G-Filter”, προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από απειλές μπορούν αποτελεσματικά να συλλέγουν σωματίδια, αέριους ρύπους και οργανικές ενώσεις,( βιολογικών χημικών και πυρηνικών ). Οι μικροοργανισμοί που συλλέγονται καταστρέφονται καθημερινά από την υπεριώδη ακτινοβολία, όπου ως ενεργά στρώματα άνθρακα απορροφούν αέρια μολυσματικά, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο δευτερογενούς ρύπανσης. Μια  τεχνολογικά ρυθμιζόμενη αυτόματα εναλλακτική μέθοδος ελέγχου,  σχεδιασμένη έτσι ώστε να εναλλάσσει και τον αέρα με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ αρχής ή/και συμπληρωματικά με υψηλή απόδοση (έως 95% ανάκτηση θερμότητας από τον αέρα που βγαίνει), ανάλογα και με το επίπεδο  διοξειδίου του άνθρακα και το επίπεδο PM2.5, ώστε να απολαύσετε τον καλό αέρα ήσυχα.

Η υποστήριξη της Secureness Plus ως Εξειδικευμένης Ομάδας για την  Αντιμετώπιση Επικίνδυνων Λοιμώξεων σε οποιοδήποτε χώρο, με την υπέρβαση των απαιτήσεων,  μετατρέπει  την υγειονομική ανασφάλεια και αβεβαιότητα των φιλοξενούμενων – ταξιδευτών,  σε προαγωγή υγειονομικής εξασφάλισης  για μεγαλύτερη ευημερία.

Για την κάλυψη των αναγκών ,ακόμα και για τα ’’ περί Αστικής Ευθύνης’’, φροντίζουμε και παρέχουμε :

Υ.Γ: « Η ανάδειξη της επικινδυνότητας των Ημίμετρων με μεμονωμένες εφαρμογές δημιουργεί την ανάγκη μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων με στοιχειώδεις κανόνες,  έτσι ώστε να μην προληφθούν τυχόν αρνητικές συνέπειες απέναντι στους συνανθρώπους μας, αλλά και στο Βιο – περιβάλλον

Με την Εφαρμοσμένη στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, υποστηρίζουμε επιπλέον συνεργασίες –επιχειρήσεις, εταιρίες – που ασχολούνται με: (Υπηρεσίες Απολυμάνσεων, Απεντομώσεων –Μυοκτονιών , Housekeeping, Facility Cleaning Services, Διαχείριση Πολυκατοικιών, Ταπητοκαθαριστηρίου, Σεγνοκαθαριστηρίου – Σιδερωτηρίου, Καθαρισμού Delivery drycleaning, Laundry, Γενικών Καθαρισμών , κλπ) , έτσι ώστε εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους. επιτυγχάνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να συγκρίνουν το Σχέδιο εφαρμογών αποκατάστασης εσωτερικών χώρων ” Dangerous Infections ” των ‘’τεσσάρων σημείων’’ .… ώστε να μην υπάρχουν ‘’σύννεφα’’ !!

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος

Ιωάννης Βγενής

Πηγή: https://klintec.gr/μαθαίνοντας-από-…αρελθόν-βελτιώνο/

Σχετικά Άρθρα