UVPUR 95

UVPUR 95

 Surface Decontamination Method

      Σύστημα Μείωσης “μικροβιακών φορτίων’’

Το UVPUR 95 είναι το καθημερινό εργαλείο για επαγγελματίες.

Η εφαρμογή του UVPUR 95 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε Υφασμάτινες Επιφάνειες, πριν η/και μετά τον καθαρισμό σε στρώματα , ταπετσαρίες σαλονιών, χαλιών και λοιπών επιφανειών στην μείωση των “μικροβιακων φορτίων”, πριν την εφαρμογή της μακροχρόνιας αντιμικροβιακής δράσης του BIOPROTECT RTUκαι μπορεί να διαρκέσει 60 έως και 90 ημέρες, για τη διατήρηση της υγιεινής.

Αυτή η υποστηρικτική μέθοδος μπορεί να εφαρμοστείμετά τον καθαρισμόοπού δεν ενδείκνυται εφαρμογή χημικών ουσιών ως μέσον μείωσης των “μικροβιακών φορτίων” , βακτηρίδια, ιούς , μύκητες,( μούχλα) για τη διατήρηση της υγιεινής. Επιπλέον, με την εφαρμογή UVC ακτινοβολίας μετά τον καθαρισμό –αποφεύγουμε τη χρήση παραδοσιακών χημικών ουσιών που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία σε περίπτωση καθημερινής έκθεσης.

Η  επιφανιοδραστική μέθοδος μείωσης “μικροβιακών φορτίων” σε επιφάνειες (Green-decontamination) –μετά τον καθαρισμόδια της UVC ακτινοβολίας θα πρέπει να  δρα με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το ηλεκτρονικό τροφοδοτικό υψηλής συχνότητας, που μαζί με την ειδική Προστατευτική Μεμβράνη Συγκράτησης Θραυσμάτων, εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία και την υψηλή απόδοση της  ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες

Το UVPUR 95 είναι το καθημερινό εργαλείο για επαγγελματίες. Πιστοποιημένο ιοκτόνο και σποριοκτόνο από ανεξάρτητο εργαστήριο, μπορεί να απολυμάνει έως και 99,999% όλων των μικρών και μεσαίων επιφανειών.

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές  στην δράση της  ακτινοβολίας UVC από υλικό σε υλικό.

Αυτή η επιφάνιοδραστική μέθοδος (Green-decontamination) δεν επηρεάζει την θερμοκρασία, δεν επιδρά στα ανεξίτηλα χρώματα , αλλά και τα εσωτερικά μεταλλικά μέρη των στρωμάτων όταν η χρήση γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες .

Αυτή η ενοποιημένη προσέγγιση χρησιμοποίησης πολλαπλών τεχνολογιών μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική μέθοδος με γρήγορα αποτελέσματα, στο να μειώσει βακτηρίδια, ιούς , μύκητες, (μούχλα) και σε λουτρά, να αποτρέψει  τη διάδοση επιβλαβών μικροοργανισμών σε δωμάτια ξενοδοχείων, αίθουσες δείπνου και σαλονιών, έτσι ώστε να έχουμε μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης . κ.λ.π.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλες εξειδικευμένες χρήσεις -μετά τον καθαρισμό -όπως π.χ.:

  • Κατοικημένους και εμπορικούς χώρους (ως συμπλήρωμα σε άλλες στρατηγικές ελέγχου)
  • Χώρους νοσοκομείων για να μειώσει τη μόλυνση των επιφανειών. Εργαστήρια DNA
  • Χώρους επεξεργασίας τροφίμων, ζύμης, κρεοπωλεία, κ.λπ. για να μειώσει τη μόλυνση των επιφανειών η να αποτρέψει μια παράλληλη μόλυνση.
  • Βιβλιοθήκες, για αντιμετώπιση μυκήτων ( μούχλα) στις επιφάνειες βιβλίων
  • Εταιρείες κατασκευής στρωμάτων στην διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής και συσκευασίας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους -μετά τον καθαρισμό- ακόμα και σε αυτούς που οι περισσότερες δομές περιορίζουν τις ομάδες των ανθρώπων, η να έχουν “μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα” που πρέπει να ερευνηθούν προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η ‘’ενοποιημένη προσέγγιση’’ για καλύτερα  αποτελέσματα.

Πρέπει να γίνεται Σωστή Χρήση από Επαγγελματίες Καθαριστές

Δεν πρέπει να γίνεται ‘’κατάχρηση’’ στην χρήση της , αλλά ούτε και υπερβολές σε αυτά που μπορεί να προσφέρει.

Η Υγειονομική και Περιβαλλοντική Ευαισθησία μας, μέσα από την διαφορετικότητα των καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών για κάθε χώρο φιλοξενίας, μας ωθεί σε επενδύσεις εναλλακτικών διαχειριστικών εφαρμογών, με αποτελεσματικά καθαρές τεχνολογίες ενεργειακών και περιβαλλοντολογικών βιώσιμων μεθόδων.

 Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

 Πηγή: https://klintec.gr/καθαρισμός-εξυγίανση-του-αέρα/uvpur-95-surface-decontamination/ ‎ 

Σχετικά Άρθρα