Αναβάθμισε την Ποιότητα του Χώρου που Ζεις.

Η αναβάθμιση της ποιότητας του χώρου που ζεις, συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιουργώντας ένα πιο υγιές και φιλικό περιβάλλον , με μείωση του άγχους, βελτίωση της ψυχολογίας,κλπ  .

Αναγκαία η ενημέρωση, για τα περί συνεχιζόμενης μικροβιακής και βακτηριακής δραστηριότητας, διότι η άγνοια για την απειλή μπορεί να προκαλέσει πανικό, φόβο και πολλές άλλες καταστάσεις.

Πολλές φόρες προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε τα υψηλά επίπεδα της εσωτερικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης για την βελτίωση της ποιότητας του , δημιουργούμε επιμολύνσεις με πολλα ρυπογόνα μολυσματικά φορτία, αιτίες για ανυπόφορα αναπνευστικά προβλήματα λόγω της κακής ποιότητας του αέρα.

Ένας ‘’ανθυγιεινός εσωτερικός χώρος’’ μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό, υγιεινό και ασφαλή, χρησιμοποιώντας τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών του προγράμματος Healthy Interior Environment.

Όταν:

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι, δεν εξαρτώνται τα πάντα από τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, αλλά και από το τι θέλουμε και εμείς ως υπεύθυνοι πολίτες αυτής της χώρας.  Έχετε αναρωτηθεί , όταν γίνεται μια μη ορθή εκτέλεση της εφαρμογής καθαρισμού ενός στρώματος   και δίνει την δυνατότητα να απορρέουν από αυτό ακόμα και κατά την χρήση του,  σκόνες, περιττώματα αποσυντεθειμένα μέρη ακάρεων , σπόρια βακτηριδίων της μούχλας κλπ,  ποιο είναι το κόστος επιβάρυνσης  σας σε εργατοώρες κλπ , για την  συντήρηση του υπνοδωματίου ;

Think Healthful ..το άλλο πρόσωπο της υγιεινής

Η επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων, για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  επαγγελματικής απορρύπανσης   με αναζωογόνηση,  ‘‘περιβαλλοντολογική  Bio – εξυγίανση ανά όγκο »    και ) ‘‘Bio -απολύμανση Bio–Disinfection ανά όγκο’  έχει γίνει επιτακτική ανάγκη αφού σας  εξασφαλίζει  μεγαλύτερη ‘’μικροβιολογική ασφάλεια’’ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Κρίνετε δε απαραίτητη για την  μείωση  ως και εξάλειψη του προβλήματος  της Αέριας Ρύπανσης των εσωτερικών χώρων,  άλλα και στην αντιμετώπιση των  προβλημάτων από την “ εσωτερική επιμόλυνση”  και  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, που μπορούν να αναπτυχθούν και μετά από εφαρμογές με υποτίθεται καθαρούς χώρους.

Η ‘‘Bio –απολύμανση ανά όγκο’ μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα βιολογικών απειλών και παθογόνων παραγόντων, αλλά και σε εφαρμογές για τον  έλεγχο παρασίτων για χρήση κατά τη μεταφορά και αποθήκευση προϊόντων, δημιουργώντας παράλληλα ένα  αφιλόξενο περιβάλλον  για τους μικρούς ανεπιθύμητους ζωικούς εχθρούς που παρασιτούν και εξελίσσονται σε σημαντικό πρόβλημα. κλπ

Προσοχή:  Όπως η καθαριότητα και το πλύσιμο αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και οι μέθοδοι απολύμανσης δεν αντικαθιστούν καθαριότητα και πλύσιμο, αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail: info@klintec.gr

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:  https://klintec.gr/αναβάθμισε-την-ποιότητα/ ‎