Καινοτομίες για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στο επιβατικό κοινό.

Καινοτομίες για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στο επιβατικό κοινό.

Τις τελευταίες δεκαετίες,  τα ανθεκτικά  βακτήρια, αποτελούν ακόμα και αυτούς που ασχολούνται με το επιβατικό κοινό, ως μία ιδιαίτερα σημαντική και καθημερινή συνήθεια. Συχνά δημοσιεύματα αναφέρονται για τα  μυστηριώδη μικρόβια που εξαπλώνεται ‘’αθόρυβα’’, αλλά και για τα  “υπερβακτήρια” (Staphylococcus Aureus – MRSA), που ίσως να κοστίζουν ακριβότερα και από τη γρίπη, ή/και τη φυματίωση. Στην καθημερινότητα μας ήρθε ‘’το άγνωστο” του κορωνοϊού COVID-19.

Αναφερόμαστε στην Excellent Car Services, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης όλων αυτών των προβλημάτων με τα περί συνεχιζόμενης  μικροβιακής και βακτηριακής δραστηριότητας, έχει ξεκινήσει την έρευνά της πριν από μερικά χρονιά, παρακολουθώντας παράλληλα ημερίδες και σεμινάρια, όπως και για τις  Διαχειριστικές Εφαρμογές  Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος  σε εσωτερικούς χώρους.

Δείχνοντας ακλόνητη δέσμευση στην αποδοτικότητα , επικεντρώνονται στις διαδικασίες και τα συστήματα , αναπτύσσοντας καινοτομίες για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στους επιβάτες και στους εργαζόμενούς. Η συνεχόμενη κατάρτιση στην ειδίκευση βοηθά κατά πολύ στην στήριξη των προσπαθειών επίτευξης της επιτυχίας , για την αντιμετώπιση τις τυχόν επιπτώσεις των αρνητικών συνεπειών.

Όλοι  έχουν το δικαίωμα να συγκρίνουν το Σχέδιο εφαρμογών αποκατάστασης εσωτερικών χώρων ‘’τεσσάρων σημείων’’ … ώστε να μην υπάρχουν ‘’σύννεφα’’ !!!

Διαβάστε εδώ το Δ1γ/ΓΠ ΘΕΜΑ: Μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 Ένα βίντεο αναδεικνύει τις ‘’Δύσκολες εξισώσεις ‘’για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στα Μ.Μ.Μ.

H Excellent Car Services,  δραστηριοποιείται στο χώρο μετακινήσεων προσώπων εδώ και 18 χρόνια, έχοντας στο τιμόνι της τον ιδιοκτήτη και διαχειριστή της Παναγιώτη Χαραλάμπους με εμπειρία 35 και πλέον χρόνων. Η συνεχείς προσπάθεια στην ερεύνα στη βελτίωση της ‘’παροχής  φροντίδας’’- όπως συχνά αναφέρεται στους  συνεργάτες του – πρέπει να ‘’νοιώθουμε υπερήφανοι και ταυτόχρονα ταπεινοί ‘’, απέναντι στην σημαντικότητα για την προαγωγή της  υγειονομικής ασφάλειας.

Η εταιρία αριθμεί ιδιόκτητο στόλο 50 λεωφορείων μεταξύ των οποίων και αρκετά Ειδικά Διαμορφωμένα και για τη μεταφορά ανθρώπων με ιδιαιτερότητες. Στον παραπάνω στόλο έρχονται να προστεθούν ακόμη 15 επιβατικά αυτοκίνητα πολυτελείας, λιμουζίνες και κλασικά. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται V.I.P πελάτες, εταιρίες, τουριστικά γραφεία εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού, σχολεία ιδιωτικά και δημόσια, εργοστάσια και πολλοί άλλοι. Διαθέτει ιδιόκτητο χώρο 7.000 m2 για την στάθμευση, συντήρηση και καθαριότητα των οχημάτων της. Λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο σε 24ωρη βάση προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη της ως μοναδικό.

‘’Η υγειονομική ασφάλεια των επιβατών – ταξιδευτών, αποτελεί μια από τις βασικότερες πτυχές της δημόσιας υγείας , οπότε θα πρέπει µε διαφανή τρόπο να έχουν λεπτομερέστατη ενημέρωση, πολύ δε περισσότερο οι κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. ’’.

Στην Excellent Car Services, έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας και προστασίας των επιβατών και των εργαζομένων , πραγματοποιούν εξειδικευμένες εφαρμογές ολοκληρωμένων προγραμμάτων. Η σχολαστικά επιμελημένη καθαριότητα – απορρύπανση, η εξυγίανση υψηλής ποιότητας αλλά και οι μέθοδοι πολλαπλών απολυμαντικών λύσεων ( Bio-Sanitizers +) για  την εξασφάλιση της  πλήρους αποκατάστασης όλων των οχημάτων της. Αυτή η διαφορετικότητα της δίνει το πλεονέκτημα να προσφέρει στους φιλοξενούμενοι επιβάτες –ταξιδευτές  το ‘’συν +’’  στο αίσθημα της βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας .

Δείχνοντας την ευαισθησία της για τους παράγοντες καθαριότητα και υγιεινή, έχει προμηθευτεί εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό . Έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα το προσωπικό της για την χρησιμοποίηση του και στο καθημερινό Extra ολοκληρωμένο πρόγραμμα , προσαρμοσμένο στα πρωτόκολλα εφαρμογών  – για ‘’το άγνωστο” του κορωνοϊού COVID-19 – από τον συνεργαζόμενο και Υγειονομικά υπεύθυνο (Ειδικό Ιατρό Εργασίας). Τα πρωτόκολλα εφαρμογών τυποποιούν τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών και η τεκμηρίωσή του γίνεται μέσω των Εγγράφων του Συστήματος Ποιότητας  ISO 9001.

Για όλες τις εφαρμογές κατά όγκο , απολύμανσης ( Bio-Sanitizers +) , εξυγίανσης , άλλα και της  πλήρους αποκατάστασης, χρησιμοποιούνται μέθοδοι χωρίς την παρουσία ατόμων , με βάση τις  Κατευθυντήριες Οδηγίες  από το ΕΛΙΝΥΑΕ σε εργασιακούς χώρους, τηρώντας – το ‘’συν +’’ – για περισσότερη υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων . Η ασφαλή παράδοση των χώρων, χωρίς επιμολυσμένο περιβάλλον ,επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα των εργασιών .

 Ένα βίντεο αναδεικνύει τις ‘’Δύσκολες εξισώσεις ‘’για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στα Μ.Μ.Μ.

Ευέλικτοι ενεργούμε με βάση τα αποτελέσματα για την τελειότητα.

Για την ομάδα της  Excellent Car Services αυτό σημαίνει ότι:

  • Ως καινοτόμοι επικεντρωνόμαστε στις ενέργειες και τα αποτελέσματα.
  • Είμαστε αποφασιστικοί και ευπροσάρμοστοι αφού βασιζόμαστε στα γεγονότα.
  • Διακατεχόμαστε από βαθιά κατανόηση για τις ανάγκες των πελατών, με ευθύτητα και διαφάνεια.
  • Παρέχουμε αποτελέσματα και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας με συνέπεια.
  • Αναπτύσσουμε συμμετρικότητα με ομάδες και άτομα που χαρακτηρίζονται από πολυμορφία.
  • Αξιοποιούμε τη δυναμική της επιστήμης για να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις ώστε να βελτιώνουν τα αποτελέσματα για την υγειονομική ασφάλεια του επιβατικού κοινού.
  • Η ανάπτυξη των καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων είναι δεδομένη στις νέες καινοτόμες συμπληρωματικές λύσεις  για την αναβάθμιση της  αποτελεσματικότητας  των χώρων σε επίπεδα PLUS+.
  • Το ‘’θετικό πρόσημο ’’της διαφορετικότητας σε ένα ‘’άλμα πολλαπλής θωράκισης,’’ μαζί με την υπέρβαση των απαιτήσεων απέναντι στις προκλήσεις με άγνωστους κίνδυνους , όταν γίνεται με προδιαγραφές και ορθή χρήση των μεθόδων δημιουργούν  το ‘’συν +’’ στην μέγιστη προσπάθεια που καταβάλλεται .
  • Δεν είναι λοιπόν πλεονασμός η εφαρμογή ποιο αυστηρών μέτρων, ακόμα και  από τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ στα ολοκληρωμένα προγράμματα καθαρισμού-απολύμανσης και αποκατάστασης των εσωτερικών  χώρων , αλλά ούτε και ο διαφανής τρόπος ενημέρωσης που γίνεται για την υγειονομική ασφάλεια των φιλοξενούμενων – επιβατών μας.

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή https://klintec.gr/καινοτομίες-για-…παροχή-βέλτιστης/ ‎