Εφαρμογές για Second Hand.!!

«Η Δύναμη της Φύσης στην Υπηρεσία της Υγιεινής»

‘‘Ο σεβασμός στις ανάγκες του καταναλωτή, μαζί με την παροχή ενσωματωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας , στους τομείς της εσωτερικής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής διαχείρισης, είναι απαραίτητα στοιχεία περιβαλλοντικού πολιτισμού, για κάθε είδους εταιρείες- επιχειρήσεις , που ασχολούνται και σε αυτούς τους τομείς.’’.

Οι γραμμές Hygene Air 200 και Hygene Box Clean χάρη στο μοναδικό σύστημα της ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’  χωρίς τη χρήση χημικών (Bio- Decontamination), αποτελεί επανάσταση στην έννοια της απολύμανσης ,ως μικροβιολογική ασφάλεια, αδρανοποιεί επιβλαβής μικροβιακούς παράγοντες, (βακτήρια , μύκητες, μούχλα, ιούς ), εξαλείφονται συγχρόνως οσμές , καπνό, ιδρώτα, από παπούτσια, ρούχα-γιλέκα, , αθλητικά είδη, υποδήματα ,καπέλα, τσάντες, κράνη, άλλα και σε κλινοσκεπάσματα μαξιλάρια, κουβέρτες, στρώματα ,ταπετσαρίες και ένα πλήθος αντικειμένων ( π.χ.: παιχνίδια, κλπ.).

Τα συστήματα απολύμανσης Walleco  έχουν μελετηθεί, σχεδιαστεί, κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εγγυάται και την μετατροπή του πλεονάζοντος όζοντος σε οξυγόνο (με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης), (PATENTED) από την EVERGREEN TECNO PLANTS, κατασκευάζονται στην Ιταλία σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς και οδηγίες σχετικά με το όζον και το σήμα CE, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον Άνθρωπο, την Περιουσία αλλά και το Περιβάλλον.

Για τις απαιτήσεις σε πολλούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι εφαρμογές ειδικευμένων μεθόδων προηγμένης τεχνολογίας με Όζον για Οικονομικά Μικροβιολογικά και Περιβαλλοντικά Οφέλη κρίνονται πλέον απαραίτητες ακόμα και ως ‘’ειδική μέριμνα’’ για την δημιουργία αφιλόξενου περιβάλλοντος στις κατηγορίες των ζωικών εχθρών που παρασιτούν και εξελίσσονται σε σημαντικό πρόβλημα.

Η διαφορετικότητα των εξειδικευμένων εφαρμογών της  BiOzone για τις υπηρεσίες των Second Hand (Δεύτερο χέρι), μαζί  με τις παρεχόμενες υπηρεσίες   δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, αλλά και την ευκαιρία ανάληψης καινοτόμων δράσεων παρέχοντας Βεβαίωση απολύμανσης – χωρίς τη χρήση χημικών –(Bio- Decontamination).

Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης  για την προαγωγή υγείας, πληρέστερη ενημέρωση στη Σχολή Απολυμαντών -Κλιβανιστών με Θέμα: Bio-Εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων και εκτεταμένη συζήτηση, δίνοντας έμφαση στην δημιουργία μέτρων με περιβαλλοντικές υποδομές ,για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση παρασίτων (ζωικών εχθρών) αλλά και στον έλεγχο παρασίτων , για την μεταφορά και αποθήκευση προϊόντων, κλπ. Έγινε αναφορά για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ξεκινά από την ενημέρωση, έτσι ώστε να μην πετιούνται αυθαίρετα ή/και να ‘‘δωρίζονται’’  έπιπλα που έχουν μολυνθεί από κοριούς. Το πέταμα ή/και η δωρεά κρεβατιών, στρωμάτων, κλινοσκεπασμάτων και επίπλων δεν συνιστάτε , όταν έχουν μολυνθεί από κοριούς ή άλλες πληγές «Υγειονομικής σημασίας» γιατί  μπορούν εύκολα να επιμολύνουν επεκτείνοντας το πρόβλημα και σε άλλους χώρους. Έχετε αναρωτηθεί πόσα μεταχειρισμένα –δεύτερο χέρι – η από την ολοένα ‘‘συχνότερη αποκομιδή’’  μεταχειρισμένων επίπλων και ρούχων κλπ., με «αναπαλαιωμένα» στρώματα, σαλόνια, χαλιά, παπλώματα κλπ πωλούνται στις «μικρές αγγελίες»;

Το Υπουργείου Υγείας σε εγκυκλίου του, με θέμα «Σχετικά με τις επιχειρήσεις εμπορίας, ενοικίασης και πώλησης μεταχειρισμένων ειδών» , και  την διευκρίνηση ότι το Υ.Π.ΑΑΤ δεν παρέχει την δυνατότητα χρήσης βιοκτόνων απεντόμωσης σε επιχειρήσεις- εταιρίες καθαρισμού ιματισμού-στεγνοκαθαριστηρίων , αν δεν έχουν την ειδική αναγγελία και τα εγκεκριμένα βιοκτόνα, από το Υ.Π.ΑΑΤ.

Όπως γνωρίζεται υποστηρίζουμε τα προγράμματα σας, μέσα από την Καινοτομία για την επαναχρησιμοποίηση και  ανακύκλωση, με νέα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά ενημερωτικών υπηρεσιών, σε νέες διαδικαστικές εφαρμογές που στηρίζονται  για την επίτευξή τους, στο πρόγραμμα Reciprocity = (Αμοιβαιότητα + Ανταποδοτικότητα) …. χτίζοντας γέφυρες με πελάτες και συνεργάτες.!!

Στο Εκπαιδευτικό  Σεμινάριο, για τις Διαχειριστικές Εφαρμογές  Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος   σε Εσωτερικούς Χώρους, έγινε πληρέστερη ενημέρωση σε θέματα προληπτικής υγιεινής για την προαγωγή υγείας, έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται με την καλύτερη δυνατή απόδοση και την μεγαλύτερη ασφάλεια οι προκλήσεις  των ‘’μικροβιολογικών  κίνδυνων’’ από τις εφαρμογές,

Στις εξειδικευμένες επιτόπιες εφαρμογές στα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών  για τις  Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων ,  δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάλυση κινδύνων και επικινδυνότητας τους, ακόμα και για μελλοντικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι  οι ασφαλείς και υγιεινοί εσωτερικοί χώροι είναι υποχρέωση όλων μας, έχοντας την εμπειρία τω 35 χρόνων με ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’ σε Καινοτόμες Υπηρεσίες περιβαλλοντικού & υγειονομικού ενδιαφέροντος  για την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών ,  ανταποκρινόμαστε πάντα όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι , ώστε να αντιμετωπίζονται με την μεγαλύτερη ασφάλεια  οι προκλήσεις  ων ‘’μικροβιολογικών  κίνδυνων’  με την καλύτερη δυνατή απόδοση  των εφαρμογών, βάση της οποίας νομοθεσίας του Υπουργείου Υγείας αλλά και της  εκάστοτε  Υπουργικής Απόφασης (νέες υγειονομικές διατάξεις).

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα ή την τοποθεσία των εφαρμογών, το πρόγραμμα Healthy Interior Environment  της  BiOzone , αποτελεί μια πραγματικά στρατηγική επένδυση, αφού μπορεί πλέον να προσαρμόζεται διαρκώς σε όποιον μεταβαλλόμενο χώρο.

Αν έχετε αντικείμενα και ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και νιώθετε ότι γεμίζουν το σπίτι σας, μπορείτε να χαρίσετε ό,τι δεν χρειάζεστε σε κάποιον φιλανθρωπικό φορέα ή άλλο ίδρυμα, ώστε να αποκτήσουν έναν νέο σκοπό ύπαρξης.  Στο άρθρο «Μην το πετάς, χάρισέ το!» του infokids.gr θα βρείτε Αξιόλογες οργανώσεις βοήθειας προς ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, παιδιά ή άστεγους, άλλα και σε  κοινωνικές  δομές των Δήμων .

Στις δομές των δήμων και στις οργανώσεις θα πρέπει να παραδίδετε τα ρούχα καθαρά -πλυμένα

Στην Λεωφόρο Θεσσαλονίκης 65Β, Νέα Φιλαδέλφεια εδρεύει και η  Fabric Republic  , ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού, το οποίο εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες του σήμερα, στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Το πρόγραμμα Fabric Republic βασίζεται στην οδηγία 2008/98/ΕΚ, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Νοεμβρίου 2008 για τα απόβλητα, βάσει της οποίας, για τη μετάβαση σε μια Ευρωπαϊκή Κοινωνία Ανακύκλωσης με υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας των πόρων, θα πρέπει να τεθούν στόχοι για την επαναχρησιμοποίηση και  την ανακύκλωση των αποβλήτων. Ενημερωθείτε για το δίκτυο συνεργασιών της Fabric Republic.  

Για ρούχα – υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, λευκά είδη, βρόμικα, σχισμένα κλπ η RECYCOM με σύνθημα «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» αντιμετωπίζει τα ζητήματα ανακύκλωσης όχι σαν ένα χτύπημα της μόδας, αλλά με βαθιά συναίσθηση της αναγκαιότητάς της. Σε συνεργασία με τους Δήμους παρέχει τους ιδιαίτερα καλαίσθητους κόκκινους κάδους ανακύκλωσης. 

Οι εναλλακτικές λύσεις ανακύκλωσης, μέσα από τα νέα πρότυπα ‘‘περιβαλλοντικής αποκατάστασης ’’,  αναδεικνύουν την κοινωνική τους δράση ξεπερνώντας την ‘’ φιλανθρωπία’’.

Έτσι δεν θα τα βρίσκετε να πωλούνται στις «μικρές αγγελίες» ως  μεταχειρισμένα –δεύτερο χέρι – όπως τα «αναπαλαιωμένα» στρώματα, σαλόνια, χαλιά, παπλώματα κλπ

Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουμε όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή :  https://klintec.gr/εφαρμογές-για-second-hand/