Ανακαλύψτε την ενεργό δράση της ‘’ αόρατης νάνο-ασπίδας ’’έως και για 90 ήμερες.!!

Ανακαλύψτε την ενεργό δράση της ‘’ αόρατης νάνο-ασπίδας ’’έως και για 90 ήμερες.!!

Με γνώμονα το ρητό του Ιπποκράτη «κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν», μία εφαρμογή μακροχρόνιας αντιμικροβιακής δράσης ως ‘’Ασπίδα Προστασίας ’’ , με απενεργοποιητική ανάπτυξη –ανασταλτική- , μπορεί και επιτυγχάνει την πρόληψη.

Η ανάγκη για συνεχή απολύμανση των επιφανειών είναι πλέον παρελθόν.

Αυτό επιτυγχάνεται χάριν της προληπτικής προστασίας του BIOPROTECT RTU, μια πατενταρισμένη με βάση το νερό, αντιμικροβιακή τεχνολογία – ως συμπληρωματικό μέτρο – Πολλαπλής Θωράκισης των επιφανειών . Όταν εφαρμόζεται δημιουργεί μια μικροβιοστατική  ‘’ αόρατη νανο-ασπίδα’’ μακροχρόνιας αντιμικροβιακής δράσης και αρχίζει να προστατεύει, μόλις στεγνώνει στην εφαρμοσμένη επιφάνεια και να διαρκεί  για 60 έως και 90 ήμερες.

Η διαφορά μεταξύ καθαρισμού / απολύμανσης / προστασίας

Καθάρισμα/Aπορρύπανση: Είναι ένα σημαντικό βήμα -πρώτο –πριν από την απολύμανση που διασφαλίζει ότι αφαιρεί μικρόβια, βρωμιά και ακαθαρσίες από τις επιφάνειες. Αυτό δεν σκοτώνει απαραίτητα τα μικρόβια, αλλά τα αφαιρεί και μειώνει τον αριθμό τους και τον κίνδυνο εξάπλωσης μόλυνσης.

Απολύμανση: Επιτυγχάνεται η καταστροφή( εξουδετέρωση) του 99,999% των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων σε επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση των καθαρισμένων επιφανειών μειώνει τον κίνδυνο εξάπλωσης βακτηριακών, ιογενών και μυκητιασικών λοιμώξεων.

Προστασία: Η αντιμικροβιακή προστασία επιφανειών του BIOPROTECT™ RTU διατηρεί τις επιφάνειες απαλλαγμένες από επιβλαβείς ιούς, βακτήρια και μύκητες  μεταξύ των καθαρισμών, (στην άδεια κυκλοφορίας από τον (ΕΟΦ) ως απολυμαντικό προϊόν BIOPROTECT RTU συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2.) για 60 έως και 90 ημέρες.

Η ανάπτυξη της ‘’Υγειονομικής Ασπίδας Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων ως εξατομικευμένη μέθοδο, μας δίνει τις εναλλακτικές λύσεις μιας ολιστικής αποτελεσματικότητας με γρήγορη αλλά και οικονομική αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Το BIOPROTECT ™ Antimicrobial Technology μπορεί και δημιουργεί  ένα πιο υγιές περιβάλλον  προστατεύοντας τις  επιφάνειες που αγγίζουμε καθημερινά .( οικογένεια, οι υπάλληλοι και οι πελάτες , φιλοξενούμενοι -ταξιδευτές )

Αναδείξτε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των εσωτερικών σας χώρων :

  • Σταματώντας τώρα την υπερβολική κατανάλωση χημικών και την σπάταλη χρημάτων σε κατασταλτική απολύμανση που έχει μόνο στιγμιαίο αποτέλεσμα και επιβάλλεται ως εφαρμογή μετά τη διαπίστωση κρούσματος, για την μείωση του υιικού φορτίου.
  • Ανεβάζοντας την ψυχολογική αποδοτικότητα των εργαζομένων προσδίδεται μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία,στο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα.
  • Αναβαθμίζοντας την ποιότητα της υγειονομικής εξασφάλισης με ολιστική αποτελεσματικότητα, μειώνεται τον χρόνο προετοιμασίας των χώρων.
  • Η τεχνολογία BIOPROTECT ™ Antimicrobial Technology , βοηθά στην μείωση εξόδων εκτός από τα απολυμαντικά , σε καθαριστικά, νερό, ενέργειας, από καταστροφές αλλα και στην εξοικονόμηση εργατοωρών , κλπ.

Ασφαλές για χρήση σε στρώματα, ευαίσθητες ταπετσαρίες, σαλόνια, άλλα και σε χειροποίητα χαλιά, λείες επιφάνειες παρέχει  βέλτιστη υγειονομική ασφάλεια , μειώνοντας ένα μεγάλο φάσμα μικροβιολογικών προβλημάτων .

Η Πιστοποίηση Επαγγελματικής Επιμόρφωσης των εφαρμοστών για Καθαρισμό-Απολύμανση, πρέπει να είναι εναρμονισμένη εκτός από την εγκύκλιο  ( με αρ. Δ1γ/Γ.Π/οικ 19954/20.03.2020) και με την (Αριθ. οικ. 10558/876 ΦΕΚ  984 τ. Β΄ 30-6- 2004) όπου  για επαγγελματικές εφαρμογές καθαριότητας-απολύμανσης , θα χρησιμοποιούνται άτομα αξιολογημένα για την καταλληλότητά τους και με πιστοποιημένη εκπαίδευση σε διαδικασίες καθαρισμού – απολύμανσης

Η συνεργασία με επιστήμονα είναι υποχρεωτική  ως εποπτεύοντα στον σχεδιασμό και εφαρμογή των έργων σε καθαρισμό- απολύμανση, όπως προβλέπεται από τα επαγγελματικά τους δικαιώματα ; (πχ Επόπτης Δημόσιας Υγείας, κλπ). Ο δε εξοπλισμός των ενδεικνυόμενων μεθόδων για την ορθή εφαρμογή τους πρέπει να συνοδεύεται και με βεβαιωμένη εκπαίδευση. κλπ

Εφαρμογές μπορούν να γίνουν εξ ολοκλήρου ή/και μεμονωμένες  :

  • Μαζί το Κριτήριο 4.27 -Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση -Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)  για την  «κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων»,
  • Χώροι φιλοξενίας και ενδιαίτησης ( διαμονής ) – διαβίωσης πολλών ατόμων Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρων Υγείας, Ιατρείων φροντίδας υγείας, Κέντρων αποθεραπείας & αποκατάστασης ,
  • Αμφιθέατρα- Αίθουσες μαθημάτων, σεμιναρίων.
  • Αίθουσες Θεάτρων –Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, Προβολών (σινεμάδες),
  • Σχολείων , Βρεφονηπιακών -Παιδικών Σταθμών και (Μ.Μ.Μ) τους.
  • Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τουριστικά, ή λεωφορεία του ΚΤΕΛ  σκάφη αναψυχής
  • Χώρους σπιτιών σε στρώματα, σαλόνια, χαλιά –μοκέτες.

Η πρόληψη δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα.

Οι Ιατροί εργασίας, Υγειονομικοί σύμβουλοι άλλα και οι Τεχνικοί ασφάλειας  γνωρίζουν ότι η εισαγωγή πρόσθετων μέτρων για την θωράκιση των χώρων από τις σύγχρονες απειλές , αναβαθμίζει την υγειονομική ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους εργασίας .

 «Όταν κάποιος μοιράζεται κάτι χρήσιμο μαζί σας, έχετε ηθική υποχρέωση να το μοιραστείτε με τους άλλους»

Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ομοσπονδίες ,  ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail,  κ.λ.π

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (για SARS-CoV-2)

 

New-2022 -2023 Επαγγελματικός Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απολύμανσης-Απορρύπανσης-Εξυγίανσης & Αποκατάστασης

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν, αποστέλλοντας πλήρη στοιχεία να ζητήσουν πληροφορίες στο email: vgenis@otenet.gr, ή να καλέσουν στα τηλέφωνα  2104829839, 6932245887.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή: https://klintec.gr/ανακαλύψτε-την-ενεργό-δράση-της-αό/ ‎