Προάγοντας την καθαριότητα… αναβαθμίζουμε την ποιότητα του χώρου που ζεις.

Από τον Σεπτέμβρη του 1989 φτάσαμε στο Σεπτέμβρη του 2019. Αυτά τα 30 χρονιά  με μικρά βήματα έχουμε καταφέρει  να προσφέρουμε “πολλά για σας- χάριν σε σας”.  

Η  KlinTec  μέσα από την ανάπτυξη της Ενδο-επιχειρηματικότητας ΄΄εν Δράσει΄΄ αναβαθμίζει την έννοια του καθαρού  Βιο – περιβάλλοντος χώρου , ιδιωτικού ή δημοσίου.  Η «Υγιεινή διαβίωση»  ενεργεί ως μέγιστος βαθμός προστασίας στην προαγωγή της υγείας αναβαθμίζοντας έτσι την Ποιότητα του Τρόπου Ζωής, για μια εσωτερική αρμονία και ηρεμία.

Η επέκταση της ενεργειακής και περιβαλλοντολογικής συνείδησης απέναντι στο Bio – περιβάλλον  είναι ζωτικής σημασίας για μας , μιας και ξεκινάει από τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, γι’ αυτό η διαρκής δράση για την προστασία του σκοπό έχει, ως ηθική υπόμνηση και υπέρτατο χρέος, στην λήψη προληπτικών μέτρων  από όλους μας- Πολίτες και Πολιτεία!

 Η Διαρκής ενημέρωση, η συμμετοχή σε εκθέσεις σεμινάρια –– Forum, είναι οι Βέλτιστες Πρακτικές ‘’Οικολογικού Σχεδιασμού’’ με Περιβαλλοντική Διαχείριση στον Κλάδο Παροχής Υπηρεσιών Καθαρισμού, στις εξελίξεις για το Περιβαλλοντολογικό Ενδιαφέρον του εσωτερικού περιβάλλοντος  χώρου  με τις Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων ,ως επιτακτική ανάγκη για ενημέρωση των P.C.S. Εφαρμοστών άλλα και των Απολυμαντών -Κλιβανιστών.

Με προκλήσεις- προτάσεις αναδεικνύουμε θέματα :

Για ένα καθαρό και υγιεινό Bio – περιβάλλον.

Την  προληπτική υγιεινής για προαγωγή υγείας.

Για τον Καθαρισμό Στρωμάτων: ‘‘ Ατμισμός’’ ή Απορρύπανση;

Για Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!

Για το τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;

Για το υποτίθεται καθαρό δεν εξαλείφει το ‘’ανθρώπινο λάθος’’ έναντι μολυσματικών παραγόντων.

Για τις Κατσαρίδες και τα μικροτριχίδια τρωκτικών ως αιτίες αλλεργιών.!!

Τις εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!

Τις Διαχειριστικές  Εφαρμογές  Αντιμετώπισης Επιβλαβών Οργανισμών σε Κατοικημένους Χώρους.

Για τις Προκλήσεις Ανθεκτικότητας από της Πληγές «Υγειονομικής Σημασίας».

Για τα 30 χρονιά προσφέρουμε ανταποδοτικά οφέλη, για σας που θέλετε να αναβαθμίσετε  την ποιότητα των χώρων που ζείτε ή εργάζεστε .

Για την αναβάθμιση της  Ποιότητας του Τρόπου Ζωής μέσα από την αυξημένη εμπιστοσύνη του προγράμματος  Reciprocity  σας παρέχουμε Extra Ανταποδοτικά Οφέλη.!!

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν, να ζητήσουν πληροφορίες στο e-mail: info@klintec.gr ή να καλέσουν στα τηλέφωνα  2104829839, 6932245887.

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή:  https://klintec.gr/προάγοντας-την-καθαριότητα-αναβαθμ/