Η αποτελεσματικότητα της Προληπτικής Υγιεινής έναντι της εξάπλωσης μολυσματικών παραγόντων.

Η αποτελεσματικότητα της Προληπτικής Υγιεινής  έναντι της εξάπλωσης  μολυσματικών παραγόντων.

Όλοι έχουμε ευθύνη για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και οφείλουμε να παίρνουμε απλές προφυλάξεις για την προστασία του εαυτού μας και των συνανθρώπων γύρω μας. Γινόμαστε όμως θεατές μιας κατάστασης με κλίμα Υγειονομικής ανασφάλειας , αβεβαιότητας άλλα και αναξιοπιστίας σε περισσότερους τομείς, οι οποίοι προσδιορίζουν αφενός την καθημερινότητά μας και αφετέρου το ίδιο το μέλλον της κοινωνίας στην πατρίδας μας.

Η Προληπτική Υγιεινή δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα. Θέτει κανόνες , ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες λοίμωξης , όπως τις νοσοκομειακές λοιμώξεις, την ‘’τρι-δημία ’’ των αναπνευστικών ιών, ( Γρίπη, RSV, COVID) άλλα και από την μακροχρόνια έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικού χώρου , όπου μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο φάσμα ασθενειών, από ήπιους ερεθισμούς μέχρι πολύ σοβαρές ασθένειες, κλπ.

Εκεί που η συνάθροιση πολλών ατόμων σε εσωτερικούς χώρους επιδεινώνει τις λοιμώξεις, ανακαλύψτε πως η Προληπτική Υγιεινή μετασχηματίζει την υγειονομική ανασφάλεια ,αβεβαιότητα και αναξιοπιστία  και εξαλείφοντας τους  πολλαπλασιαστές αναδυόμενων κινδύνων για την υγεία,  αναδεικνύει το μεγάλο και ασφαλές υγειονομικό πλεονέκτημα αξιοπρέπειας και σεβασμού, ώστε να φέρνει τους  φιλοξενούμενους- επισκέπτες – ταξιδευτές ποιο κοντά μας.

Προσοχή στην ‘’μολυσμένη σκόνη’’ με τα παθογόνα βακτήρια (Streptococcus pyogenes ή το Streptococci της ομάδας Α (GAS) , κατά το σκούπισμα διότι η μη ορθή εφαρμογή της μηχανής καθαρισμού-μετατρέπεται- ως (επιταχυντής διασποράς)  για περιπτώσεις αντιμετώπισης περίπλοκων  παρεμβάσεων (δυσλειτουργικών) , σε Έκθεση με Ρύπους Βιολογικών Παραγόντων .

Εμπιστευτείτε την υψηλή τεχνογνωσία με εξειδίκευση για τις λύσεις  που προσφέρουμε. Σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες σε πραγματικά προβλήματα, για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες, με αποδεδειγμένη απόδοση για σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Παρέχοντας εξασφαλισμένη Υγειονομική Ασφάλεια  στους φιλοξενούμενους-επισκέπτες -ταξιδευτές , κατανοούν την σημασία της προληπτικής υγιεινής και αρχίζουν να αναζητούν την ευημερία και ευεξία σε ‘’γαλήνιους χώρους’’ για την απόκτηση θετικής ψυχολογικής διάθεσης.

Καθώς τα πράγματα σταδιακά επιστρέφουν στην ομαλότητα, ο τουρισμός ευεξίας από εδώ και πέρα τείνει να είναι προτεραιότητα για όλους . Η νέα χρονιά αποτελεί συχνά έναυσμα για καινούργια ξεκινήματα, που αρκετές φορές συνδέονται με αλλαγή στις συνήθειες των  φιλοξενούμενων -επισκεπτών – ταξιδευτών. Δίνει την ευκαιρία να αναλογιστεί κανείς ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να φέρει στους εσωτερικούς χώρους  , άλλα και πώς μπορεί να το επιτύχει αυτό.

Συμπληρωματική ενημέρωση

Η Πιστοποιημένη επιμόρφωση στον καθαρισμό-απολύμανση του προσωπικού μαζί με την σύνταξη των  πιστοποιημένων προγραμμάτων  Πρόληψης  Εξάπλωσης Μολυσματικών Παραγόντων ,  αποδεικνύουν  την  απόλυτη συμμόρφωση στους κανόνες λήψης μέτρων .

Η KlinTec,  μέσα από το πρόγραμμα Reciprocity   έχει εξασφαλίσει  για τους επισκέπτες τις  Έκθεσης  Clean Expo (Housekeeping- Επόπτριες- Εφαρμοστές καθαρισμού  χωρών φιλοξενίας , Επιτόπιων Καθαρισμών -Απολυμάνσεων, Ταπητοκαθαριστών, Εφαρμοστών Απεντόμωσης-Μυοκτονίας, Υπηρεσίες , Facility Cleaning Services,  Διαχείρισης Πολυκατοικιών, Γενικών Καθαρισμών , κλπ)  ένα ανταποδοτικό όφελος ‘’έκπτωσης’’, για την  Πιστοποιημένη επιμόρφωση στον καθαρισμό-απολύμανση.  Για δε τις ομαδικές έγγραφες από μελή (Συλλόγων, Ενώσεων, Συνδέσμων, Σωματείων, Ομοσπονδιών, Ομίλων εταιριών, κλπ) υπάρχει επιπλέον ανταποδοτικό όφελος ‘’έκπτωσης’’.

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή τυχόν διευκρίνιση, παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο τηλέφωνο  2104829839,  6932245887 e-mail: vgenis@otenet.gr

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή : https://klintec.gr/η-αποτελεσματικό…α-της-προληπτική/ ‎

Διαρκής Ενημέρωση :