Η Ενδο-επιχειρηματικότητα ΄΄εν Δράσει΄΄

Η KlinTec  ‘’ενσωματώνοντας’’ όλα τα Ενδο επιχειρηματικά τμήματα υποστήριξης της  Jav Hellas, αναπτύσσει ολοκληρωμένες τεχνικές ειδικών δεξιοτήτων  και αναδεικνύει με σεβασμό στις ανάγκες του  Bio – περιβάλλοντος την εφαρμοσμένη ποιοτική καθαριότητα ,για τα Σύγχρονα και Ολοκληρωμένα Πρότυπα Καθαρισμού.

Βασική προϋπόθεση στην ανάπτυξη του πρωταρχικού μας στόχου, καθίσταται η προσήλωση στις εταιρικές μας αξίες: Ακεραιότητα στις κρίσεις, Σεβασμός στον Άνθρωπο, Πνεύμα Συνεργασίας, Καινοτομία κι Ηγετική Συμπεριφορά, Προσήλωση στον Πελάτη, Προσφορά στην Κοινωνία, Υψηλές Επιδόσεις κι Αποδόσεις.

Η Σημαντικότητα των διαχρονικών γνωρισμάτων στην σύγχρονη εποχή, έχουν σχεδιαστεί να υλοποιούνται μεθοδικά, μέσα από την διαφορετικότητα μιας υψηλής ποιότητας παροχής καινοτόμων υπηρεσιών.

Ο ορισμός της λέξης Bio, προέρχεται από το Bιο (βίος=το ζείν),  όπου με το   Bio -Περιβάλλον  μας προσδιορίζει τους εσωτερικούς χώρους. Με σεβασμό στην ιδέα των δικαιωμάτων του βίου, για τις αποτελεσματικά επαγγελματικές Bio- εφαρμογές πρέπει να εφαρμόζονται, ως εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές στην αναβάθμιση ενός εξελισσόμενου εσωτερικού περιβάλλοντος, με Πρωτόκολλα επαγγελματικών Bio- εφαρμογών για την εξασφάλιση μιας ποιοτικής διαβίωσης.

Η έννοια της καθαριότητας του Βιο – περιβάλλοντος χώρου , ιδιωτικού ή δημοσίου, είναι ζωτικής σημασίας από την αρχαιότητα ως και σήμερα. Πολλές φράσεις μας ή/και έννοιες μπορεί να συγκλίνουν  προς τον ‘‘οικολογικό χώρο’’, αλλά δεν αναφέρονται  ευσυνείδητα και επ’ ουδενί , στις λέξεις ‘’οικολογικός’’‘’βιολογικός’’, μιας και η ενσωμάτωση των Bio-εφαρμογών στην επιχειρηματική πρακτική μας, προσδιορίζει την αποτελεσματικότητα απέναντι στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, διότι για μας η ιδανική δράση για την προστασία του, ξεκάνει από τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε.

Όλοι Χρειάζονται την Πρωτοποριακή Υπηρεσία i-Clean .

Η Πρωτοποριακή Υπηρεσία i-Clean, μαζί με όλα τα Ενδο επιχειρηματικά τμήματα υποστήριξης, καινοτομεί δημιουργώντας επαναστατικές μεταβολές, φέρνοντας μια Νέα Πνοή σε όλα τα επίπεδα του τρόπου καθαρισμού. Το βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας i-Clean που την καθιστά εντός της χώρας Πρωτοπόρο και Μοναδική στο είδος της, είναι η δομημένη οργάνωση με τα πλεονεκτήματα της Έρευνας, της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και την λειτουργικότητα της προσαρμοσμένης εφαρμογής για τα Ελληνικά δεδομένα.

Μattress.gr : Τα πάντα για τα στρώματα.

Το Mattress.gr είναι ένα ενημερωτικό τμήμα γύρω από τα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου. Μαζί με την ενημερωτική υποστήριξη του  mattresscare.gr που δημιουργήθηκε από την αγάπη για τα στρώματα καθώς και την ανάγκη για έναν “χώρο” όπου ο επαγγελματίας, ο καταναλωτής – πελάτης, ο ξενοδόχος και τελικά ο γονέας θα μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από τα στρώματα.

Το ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους καταναλωτές, σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση.

Υπάρχουν πολλοί απρόσκλητοι φίλοι που μπορούν να μας χαλάσουν τον ύπνο.  Με την υποστήριξη των Επιστημονικών Ομάδων, Υγειονομικού Ενδιαφέροντος  Green Mite Clean, τα προγράμματα του Greenest και τους  P.C.S. Εφαρμοστές της Περιοχή σας ,άλλα και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος  Green And Clean , με τους Bio-Εφαρμοστές της Περιοχής σας,

Με σεβασμό απέναντι στο κοινωνικό λειτούργημα  άλλα και στις ανάγκες του Bio – περιβάλλοντος χώρου , ανταποκρινόμαστε για κάθε αντιρρυπαντικό αποτέλεσμα, με την Υγειονομική και Περιβαλλοντολογική Ευαισθησία της Εταιρικής μας Ευθύνης, ώστε να είμαστε κοντά σας και για προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, από την απορρύπανση έως και στην αλλαγή των στρωμάτων.

Σχεδιασμοί Ορθής Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Η αναγκαιότητα βέλτιστων πρακτικών, στην Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν στον Κλάδο Παροχής Υπηρεσιών Καθαρισμού , πρέπει να έχει πάντα ως στόχο, την βελτιστοποίηση της απόδοσής σε Περιβαλλοντικό, Κοινωνικό και Οικονομικό επίπεδο..

Πολλοί εξειδικευμένοι επαγγελματίες με Σύγχρονες Καθετοποιημένες Μονάδες Ταπητοκαθαριστήριων, δημιούργησαν τμήματα νέων τεχνολογιών, καθιερώνοντας καινοτόμες υπηρεσίες με τα προγράμματα του Green Services, ώστε να ανταποκρίνονται στις αναφυόμενες ανάγκες. Η υιοθέτηση αυτών των εναλλακτικών μεθόδων είναι ένα Δημιουργικό Ποιοτικό Άλμα με υπόβαθρο την αξιόλογη πρόσφορα, σε οικονομικά ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού, με προστιθεμένη αξία και ανταγωνιστικό προβάδισμα.

Think decontamination ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

‘’Επενδύσεις τεχνολογικής υποδομής , με υψηλή ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών  υγιεινής , για μια αξιοπρεπή  διαβίωση -φιλοξενία.’’

Με κίνητρο την επίτευξη συνεχούς βελτίωσης , επενδύουμε στην ανάπτυξη μέσω συνεργασιών, για την εξέλιξη μιας Διασφαλισμένης Ποιότητας,  συμβάλλοντας έτσι για ένα ποιο ‘’καθαρό & υγιεινό περιβάλλον φιλοξενίας’’. Η  αναγκαιότητα εφαρμογή μεθόδων με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες στην σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη,  με Διασφαλισμένη την Ποιότητα από Βεβαιωμένες   εφαρμογές .

Η Τεχνολογία Σύμμαχος στην Προσπάθεια Βελτίωσης της Ποιότητας Ζωής

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών, απαιτούν για Bio- απορρύπανση  την χρησιμοποίηση ενός  Πλήρους Συστήματος Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών,   με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων,  Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Οι απαιτήσεις της εξελισσόμενης διαβίωσης για την Bio-Εξυγίανση απαιτούν το κατοχυρωμένο συστήματος  ‘‘περιβαλλοντολογικής απολύμανσης κατά όγκο ’’ , πιστοποιημένο ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’

Για την ολοκλήρωση των Bio- εφαρμογών , ως υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας των  “Καθαρών Δωματίων με φιλικό περιβάλλον” (Green and Clean Rooms), χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination), απαιτούν  συστήματα ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης ’’ , ως  φυσική εναλλακτική λύση ελέγχου, σε μικροοργανισμούς, παθογόνους ιούς, επιβλαβή βακτήρια, κατοικημένων χώρων, κλπ. Η εφαρμογή  μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC).

Το ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους καταναλωτές, σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση.

Το προγράμματα του (Bio- decontamination Unit), μαζί με την παροχή ενσωματωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους τομείς της εσωτερικής περιβαλλοντολογικής διαχείρισης, μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

 Katharomania ή Καθαρομανία ;

Όπως και να το πείτε , η Πρώτη Ενημερωτική ‘’ Έκθεση Καθαρισμού’’ στο διαδίκτυο είναι γεγονός !

Στην ” Καθαρομανία ” η  Έννοια του Επαγγελματικού Καθαρισμού δεν είναι το ” Υποτίθεται Καθαρό” αλλά είναι μια συστηματική μεθοδολογία  για το ”Απόλυτα Καθαρό ”, από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Σημαντικός είναι και ο ρόλος των επιμορφωτικών σεμιναρίων για ενημέρωση στις Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων , ως προς τις εξελίξεις στο Περιβαλλοντολογικό Ενδιαφέρον του εσωτερικού περιβάλλοντος  χώρου.  Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον και όχι μόνο βασική προϋπόθεση, η συνεχής εξέλιξή ενός επαγγελματία, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη «νέα εποχή».

‘‘ Η προώθηση καινοτόμων  συνεργασιών με εγκάρσια προσέγγιση (Transversal Approach), τεκμηριώνει με τα καλύτερα αποτελέσματα , τη διάρκεια της υλοποίησης μιας ολοκληρωμένης υποστήριξης διαχειριστικών εφαρμογών, περιβαλλοντικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς  χώρους.’’

Με την αποτελεσματική ποιότητα των Bio-εφαρμογών, σας εξασφαλίζουμε επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων από “οικονομικές παρενέργειες” , στοχεύοντας στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης προσέγγισης, για μία αμφίδρομη επαγγελματική μακροχρόνια σχέση.  Εγγυόμαστε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, ευελπιστώντας στο να στοχεύουμε για το ανώτερο επίπεδο ικανοποίησή σας.

Υπερηφάνεια συνεργασίας.

Είμαστε υπερήφανοι για την κληρονομιά των παρεχομένων υπηρεσιών και  προϊόντων μας ,άλλα και για ό,τι έχουμε επιτύχει ως σήμερα. Λειτουργούμε με πραγματική ευαισθησία, επωμιζόμαστε την κοινωνική ευθύνη που προκύπτει από τις παρεχόμενες υπηρεσίες  μας. Συμμεριζόμαστε και κατανοούμε πλήρως τους Ενδο-επιχειρηματικούς μας στόχους, εντός μιας αναδυόμενης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Πολυτομεακής Δράσης, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση, σε τομείς Περιβαλλοντικού αλλά και Υγειονομικού  ενδιαφέροντος.

Με την εφαρμογή του προγράμματος  Reciprocity   = (.Αμοιβαιότητα + . Ανταποδοτικότητα) επεκτείνουμε  τις ικανότητες μας – χτίζοντας γέφυρες με πελάτες και συνεργάτες-  ως ‘’Έξτρα Ανταποδοτικά Οφέλη’’ για την εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας.

Όλα αυτά μπορούμε και σας τα παρέχουμε,  με την ολοκληρωμένη υποστήριξη των συνεργατών μας , τόσο στο επίπεδο καθαρισμού των χαλιών , αλλά και στις διαχειριστικές Bio-εφαρμογές , περιβαλλοντολογικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος , στους εσωτερικούς χώρους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή τυχόν διευκρίνιση, παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο τηλέφωνο  2104829839, 6932245887 e-mail: vgenis@otenet.gr

Πηγή: https://klintec.gr/η-ενδο-επιχειρηματικότητα/

Αφήστε μια απάντηση