Ανοιξιάτικες Δράσεις Προληπτικής Υγιεινής

Ανοιξιάτικες Δράσεις Προληπτικής Υγιεινής

Η Ανοιξιάτικη Προηγμένη Προληπτική Υγιεινή αποτελείται από μέτρα υιοθέτησης και εφαρμογής «προληπτικών δράσεων» (λήψη εκ των προτέρων ) που λαμβάνονται τόσο στους εσωτερικούς χώρους , αλλά και στα αφαιρούμενα είδη (χαλιά-μοκέτες, παπλώματα ,κουβέρτες) με σκοπό να προλάβουν ή να αποτρέψουν την πρόκληση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων στην Δημοσιά Υγεία.

Η διαχρονική αξία των συστημάτων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας για τον εσωτερικό περιβαλλοντικό καθαρισμό είναι μια απ’ τις βασικές προϋποθέσεις για την υγεία μας. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν σε μια επιβαρυμένη ατμόσφαιρα από τους αιωρούμενους εσωτερικούς  ρύπους βιολογικών παραγόντων, οι οποίοι θέτουν την υγεία τους σε κίνδυνο.

Στρέφοντας την προσοχή σας στη βελτιστοποίηση του ολικού περιβάλλοντος ανά όγκο ³  (Indoor Air Quality ) των εσωτερικών χώρων , μπορείτε  να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και  έναν υγιή ύπνο υψηλής ποιότητας  σε ένα Bio – περιβάλλον Bio (βίος=το ζείν),  χωρίς περισπασμούς μιας και  στην καθημερινότητά μας υπάρχει πληθώρα καταστάσεων που μας ’’ κλέβουν ‘’ τον υγιή ύπνο, χωρίς  να το συνειδητοποιούμε. Η καινοτομία της  Ενεργητικής Υγειονομικής Εξασφάλισης αναβαθμίζει τους εσωτερικούς χώρους φιλοξενίας μετατρέποντας τους σε χώρους που διασφαλίζουν προστασία για την προαγωγή  παροχής  ενός υγιή ύπνου, με εσωτερική αρμονία και ηρεμία, για χαλάρωση και άνεση με πλήρη φυσική, ψυχική και κοινωνική ευεξία.

Ακολουθώντας ενέργειες που μπορούν να προάγουν ένα υγιεινό περιβάλλον μειώνεται ο  κίνδυνος από κάθε  ρύπο Βιολογικών Παραγόντων, μετά το πέρας των εργασιών.

Ο απλούστερος τρόπος για να βελτιώσετε τον αερισμό των εσωτερικών χωρών είναι να ανοίξετε το παράθυρο ή την πόρτα όταν δεν έχει, καυσαέριο, αερομεταφερόμενη σκόνη , ρυπογόνους καπνούς από φωτιές ή αναμμένα τζάκια . Η επιλογή συσκευών καθαρισμού αέρα  μαζί με τον έλεγχο για τις κύριες μετρήσιμες παραμέτρους , μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ολική περιβαλλοντική απορρύπανση-εξυγίανση ανά όγκο³  (Indoor Air Quality) για ευεργετική επίδραση στον περιβάλλοντα χώρο.

Δεν χρησιμοποιώ μεμονωμένη εφαρμογή (πχ με ατμοκαθαριστή):

Μειώστε τον κίνδυνο και στις επιφάνειες.

Η μόλυνση των επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών υψηλής αφής, μολύνεται με έναν  ποικίλο πληθυσμό μικροοργανισμών που μπορούν να χρησιμεύσουν ως δεξαμενές πιθανών παθογόνων μικροοργανισμών . Ως εκ τούτου, η κατασταλτική μέθοδος για τον καθαρισμό – απολύμανση των περιβαλλοντικών επιφανειών είναι θεμελιώδους σημασίας για τη μείωση της πιθανής συμβολής σε λοιμώξεις που σχετίζονται με την υγιεινή των χώρων.

Η ενσωμάτωση της ”Διαπιστευμένης βεβαίωσης”– «Πολλαπλής Θωράκισης » – στις υποστηρικτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνει και την εξειδικευμένη τεχνολογία πρόληψης με μακροχρόνια αποτελεσματικότητα, όπως η ‘’αόρατη προστατευτική ασπίδα’’ με το τείχος  των «Νανοπαγίδων»  και την άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ., δρα με μηχανικό τρόπο εξουδετέρωσης, παρέχοντας αποτελεσματικότητα στη θανάτωση μικροβίων και στη μείωση των οσμών, για 60 έως και 90 ημέρες, διατηρώντας τις επιφάνειες απαλλαγμένες από επιβλαβείς ιούς, βακτήρια και μύκητες  μεταξύ των καθαρισμών.

Αποφόρτιση με μύωση ή/και απαλλαγή από ‘‘υγειονομικές βόμβες’’  μη ορατού ‘’μολυσματικού φορτίου’’.

Σε μια εποχή που οι επιστημονικές εξελίξεις τρέχουν στον τομέα της Υγειονομικής Ασφάλειας ,η υποχρεωτικότητα του καθαρισμού-απολύμανσης και στα αφαιρούμενα είδη (χαλιά-μοκέτεςς, παπλώματα ,κουβέρτες)  σκοπό έχει να προλάβει ή να αποτρέψει  ‘’την πρόκληση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων  ’’ στην Δημοσιά Υγεία.

Στην KlinTec και για την βελτίωση  της υγειονομικής ασφάλειας των εργαζομένων , προτείνουμε εφαρμογές Πολλαπλών μεθόδων καθαρισμού-απολύμανσης με εγκεκριμένα υλικά από τον Ε.Ο.Φ. και  εφαρμοστές με Πιστοποιημένη επιμόρφωση στον καθαρισμό-απολύμανση, ώστε να  μειώνεται ένα μεγάλο φάσμα μικροβιολογικών προβλημάτων . Έχοντας ως γνώμονα τη εγγυημένη υγειονομική εξασφάλιση παρέχουμε την εξειδικευμένη  ενημέρωση  στα ολοκληρωμένα προγράμματα, για μια σχολαστικά επιμελημένη ανάπτυξη του σχεδίου εφαρμογών και σε ”Μαλακές επιφάνειες”.

Τα βιοκτόνα απολυμαντικά είναι σκευάσματα που πρέπει να τηρούνται Αυστηρά οι  Κανονισμοί & η Ορθή Χρήση τους.

Η εφαρμογή του Protect Surface 3Q μειώνει σε ένα μεγάλο φάσμα τα μικροβιακά φορτία , ενώ παράλληλα μειώνει και την κατανάλωση νερού, απορρυπαντικών, ώστε  στο τελικό ξέβγαλμα των χαλιών με το Sera Απολυμαντικό, να παρέχεται επιπλέον υψηλή καθαρότητα με βέλτιστη φωτεινότητα και εγγυημένη υγειονομική εξασφάλιση.

H ενεργοποίηση του υπ’ (Αριθ. οικ. 10558/876 ΦΕΚ 984 τ. Β΄ 30-6- 2004) για τις επαγγελματικές εφαρμογές καθαρισμού-απολύμανσης που μπορούν να προσφέρουν και  θα χρησιμοποιούν άτομα αξιολογημένα για την καταλληλότητά τους ,με επιπλέον γνώσεις  και την συμμετοχή σε Πιστοποιημένη εκπαίδευση ολοκληρωμένων προγραμμάτων καθαρισμού-απολύμανσης χώρων,  όπου δίνονται επιπλέον οδηγίες  και αναλύσεις της νομοθεσίας για Παροχές Σύγχρονων Υπηρεσιών Υψηλής Ποιότητας ,π,χ. (Επιτόπιων καθαρισμών – Ταπητοκαθαριστήρια). Η συνεργασία με  έναν συνεργαζόμενο υγειονομικά υπεύθυνο επιστήμονα, είναι υποχρεωτική στον σχεδιασμό και εφαρμογή των έργων σε καθαρισμό- απολύμανση , για τους φακέλους πχ, (καθαριότητας απορρύπανσης -απολύμανσης στρωμάτων, κλπ ).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή τυχόν διευκρίνιση, παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο e-mail: vgenis@otenet.gr , ή στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: https://klintec.gr/ανοιξιάτικες-δρά…ς-προληπτικής-υγ/