Η πρόληψη εξασφαλίζει στον μέγιστο βαθμό μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

Η πρόληψη εξασφαλίζει στον μέγιστο βαθμό μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

 ‘’Πριν την σύνταξη διαχειριστικής και εφαρμοστικής μελέτης , ρωτήστε τον καταναλωτή εάν είναι πρόθυμος να αναβαθμίσει την ποιότητα των  εσωτερικών χώρων, ώστε να εξασφαλίσει μια απόλυτα υγιή  διαβίωση.’’

Προσοχή: Η έννοια της ποιότητας του αέρα στους  εσωτερικούς χώρους δεν πρέπει να είναι συνυφασμένη με την ιδέα της πολυτέλειας .

  1. Η ανάγκη μιας επιμελημένης  εφαρμογής μέτρων με τους στοιχειώδεις  κανόνες για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης καθαριότητας και υγιεινής , δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας  αλλά και στο περιβάλλον.
  2. Το ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους καταναλωτές, σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής των εσωτερικών  χώρων, για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο υγιεινό περιβάλλον μιας Αναβαθμισμένης Ποιητικής  Διαβίωσης, με εσωτερική αρμονία και ηρεμία, χρειάζεται ενημέρωση.
  3. Ανακαλύψετε και ‘σεις την διαφορετικότητα μεταξύ μιας Βεβαίωσης Εφαρμογών για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον” και συγκρίνετε τη με το ‘‘Πιστοποιητικό Καθαρισμού στρωμάτων’’ ενός ‘’Επιμολυσμένου Δωματίου’’.
  4. Έχει διαπιστωθεί ότι η ικανοποίηση των ανθρώπων και η ποιότητα της ζωής τους με κομβικό ρόλο την πρόληψη, η ευημερία και η ευεξία -κατά πολλούς ατομική ευζωία των ανθρώπων -από ένα σημείο και μετά, εκφράζεται κυρίως μέσω της υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η εξωστρεφής αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων με φιλικό περιβάλλον, αποτελεί μια ευκαιρία ολοκληρωμένης προσέγγισης με νέες διαστάσεις, ως το μέγιστο αγαθό για την βελτίωση  της ποιότητας στους χώρους φιλοξενίας.
  5. Η ανάδειξη της επικινδυνότητας των Ημίμετρων με μεμονωμένες εφαρμογές, δημιουργεί την ανάγκη μιας επιμελημένης εφαρμογής μέτρων με στοιχειώδεις κανόνες,  προλαμβάνοντας έτσι τις τυχόν αρνητικές συνέπειες απέναντι στους συνανθρώπους μας, αλλά και στο περιβάλλον.
  6. Οι καταναλωτές μετά την ανάδειξη της επικινδυνότητας  των βιοκτόνων , θα πρέπει   να κάνουν ποιο εξονυχιστικούς έλεγχους σε παραμέτρους που αφορούν την υγεία τους,  πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή  στους χώρους τους.
  7. Η προληπτική υγιεινή για την προαγωγή υγείας, αναβαθμίζει την ποιότητα  συμβάλλοντας συγχρόνως στην εξασφαλισμένη αντιμετώπιση  των επιβλαβών οργανισμών  σε εσωτερικούς χώρους. Ο βασικότερος κανόνας   για την διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής για ποιοτική διαβίωση  είναι η ορθή χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού και των εφαρμογών του.
  8. Οι κίνδυνοι αλλά και η ανάγκη για την διατήρηση μιας Ασφαλέστερης Καθαριότητας και Υγιεινής  στους εσωτερικούς χώρους , καθώς και για τα προβλήματα ελλείψεων στην επαρκή κατάρτιση στους αρμόδιους φορείς , σε επανεμφανιζόμενες απειλές μαζί τον ‘’ανύπαρχτο’’ σχεδιασμό ελέγχων στις απεντομώσεις – μυοκτονίες,  έχουν επισημανθεί.
  9. Ένας ‘’ανθυγιεινός εσωτερικός χώρος’’ μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό, υγιεινό και ασφαλή, χρησιμοποιώντας τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών του προγράμματος Healthy Interior Environment.
  10. Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών, με γνώμονα πάντα την Προστασία της Υγείας-Περιούσιας – Περιβάλλοντος, απαιτούν την χρησιμοποίηση συστημάτων μαζί με την Βεβαιωμένη επαγγελματική κατάρτιση των εφαρμοστών, ώστε οι εφαρμογές αντιμετώπισης , να γίνονται με αποτελεσματικότητα αποφέροντας την δημιουργία ενός καθαρού περιβάλλοντος.

 Η υγεία αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την διασφάλιση των πολιτών από σοβαρές υγειονομικές απειλές 

Σύμφωνα με το  Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Αντιμετώπιση των Περιβαλλοντικών Κινδύνων που Απειλούν την Υγεία 2019-2022,Τομέας 2Ζ : Προώθηση της περιβαλλοντικής προστασίας– προσδιορισμός συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων (EPHO 3), αναφέρεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία του ΠΟΥ, κάθε χρόνο, ένα μεγάλο ποσοστό των πρόωρων θανάτων προκαλούνται από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τη ρύπανση εσωτερικού χώρου.

Προτεινόμενες στρατηγικές:

  • Βελτίωση της παρακολούθησης των PM2,5 και PM10, καθώς η ποιότητα του αέρα θεωρείται ως ένας από τους τομείς δράσης προτεραιότητας, και σύμφωνα με την Έκθεση Περιβαλλοντικών Επιδόσεων του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα, υπάρχουν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι είναι η κύρια αιτία των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία.

Το σύνολο των γνώσεών και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.

Στην  KlinTec, με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης χώρων  ( Bio–Exterminating Services) μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε κατά το μέγιστο δυνατό την άψογη  καθαριότητα και υγιεινή, πριν από την εκ νέου χρήση των αντικειμένων στους χώρους.

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή:  https://klintec.gr/η-πρόληψη-εξασφα…-στον-μέγιστο-βα/

‘’Περιβαλλοντική Εξυγίανση’’  

Klintec Team Bio–Applications Concept

 

Σχετικά Video

Επαγγελματικές Bio- εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων.

‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’

Σχετικά Άρθρα

  1. Καθαριότητα και Υγιεινή: Από τη Θεωρία στην Πράξη!!
  2. Καινοτομούμε Μειώνοντας Εφαρμογές Βιοκτόνων και Αποκαθιστώντας τους Εσωτερικούς Χώρους με την Πλήρη Απομάκρυνση τους.
  3. Το αντίδοτο στους ‘’κρυφούς κινδύνους’’ των χώρων φιλοξενίας !!
  4. Είναι επικίνδυνες οι “ μισές αλήθειες” της δήθεν ποιοτικής καθαριότητας;
  5. Απορρυπαίνω-Εξυγιαίνω-Εξοικονομώ από την Επικίνδυνα Ρυπογόνο & Δαπανηρή Θέρμανση.
  6. Οι ‘‘Επί τάπητος στρωμένες’’ εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στο πετρέλαιο.
  7. Οικονομικές λύσεις εξυγίανσης με “διασφαλισμένη υγιεινή” στον τρόπο ζωής!
  8. Ολοκληρωμένη Διαχείριση για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”
  9. Η συνεισφορά των ‘’ακίνδυνων καθαριστών’’ στην αποδόμηση της οργανικής ύλης.
  10. Δαπανηρή γιατί λερώνει … Επικίνδυνη γιατί σκοτώνει.
  11. Η ρύπανση αέρα εσωτερικών χώρων και οι πνεύμονες
  12. Μούχλα, υγρασία και πνεύμονες
  13. Ο βρόμικος αέρας στους εσωτερικούς χώρους και οι πνεύμονές σου
  14. Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.
  15. Οι Βιο-επιδράσεις της ‘‘ανεξέλεγκτης προαγωγής ’’ βιοκτόνων στους εσωτερικούς